Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı üzerine boyun bölgemde kırışıklık diyemeyeceğim çok derin yatay çizgiler var. Fikir sahibi olabilmeniz için fotoğraf koydum. Yaşım 22. Takdir edersiniz ki bu görüntü beni çok rahatsız ediyor. Öyleki boynuma fular takmadan yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Hangi yöntemle geçer? Fiyatları ne kadar?
Şöyle anlatayım. Eğer doğal yollar ile çizgileri azaltmak istersen başta bir kere buna sebep olan durumları bırakman gerek. Mümkün olduğunca dik durmak önemli. Zaten genel sağlığın içinde bunu yapmalısın. Kapatıcı vb kozmetik ürünler kullanıyorsan boyun bölgesi için mümkün olduğunca kullanmaman gerek. Son olarak ise kan akışını hızlandırmak önemlidir. Nemlendirici vb bir ürünle yumuşatıp masaj yapabilirsin kan akışı hızlanacaktır. Tıbbi kısmına gelirsek ise genç olduğun için boyun germe yaparken liposuction yapacaklardır. Boyun biraz inceldiği için izler yok olacaktır. Fiyatlar hakkında ise bilgim yok. İnternette de bulamazsın. Uzmana görünmen gerek. Tedavi yöntemine göre değişecektir.
1 adet olgun muz 1 tatlı kaşığı gül suyu karıştır sür ince bir bezle sar 40 dakika kalsın yıka bunu 2 ay uygula farkı göreceksin. ben sadece sizi motive etmek amaçlı böylebir paylaşım yapmıştım. Aksi bir sonuç alınırsa botoks olabilir 2. seçenek
En İyi Cevaplar