Bunlardan kurtulmak için nasıl yöntemler kullanmalıyım sizce? Bir arkadaşım göz altı morluklarının çekici olabileceğini söylemişti. Sizce de öyle olabilir mi? Bunları kapatmak istiyorum bunun için Makyaj malzemeleri tavsiye ederseniz mutlu olurum :) teşekkürler şimdiden. Aşağıya atacağım fotoğraflarda ki gibiler. Fotoğraftakiler ben değilim.
Siyah noktalarım, sivilcelerim, göz altı morluklarım?
Seni üzmek istemem ama göz altı morluklarının hiç bir çekiciliği olmaz arkadaşın sana moral vermek için öyle demiş gibi. Burnunda eğer siyah noktaların varsa A101 de burun bantları satılıyor üstelik fiyatıda çok ucu ve çok çok etkili. Bazı ünlüler bile kullanıyor yanii o derece. Birinci önceliğin yüzünü hep temiz tutmak olsun. Bir sabah birde akşam yatmadan önce sabunla yüzünü yıka ve maskeler yap. En basitinden örnek vericek olursam mesela kahve içtikten sonra altta kalan telveyi yüzüne sürük bir kaç dk bekletebilirsin. Karbonat maskesinide yapabilirsin detayına internetten öğrenebilirsinn. Sonra başkaa macun var. Sivilceleri kurutuyor ve kabuk bağlatıyor. Kabuk bağlatması iyileşiyor demektir. Umarım yararlı olur bunlar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sabah akşam yüz temizleme jeliyle yıkıyorum. Sağ ol... Deneyeceğim
Öncelikle Kozmetik ürünleriyle sorun çözemessin. Çözersin ama çözdüğünü sanırsın. Bepanthen merhem ve besleyici nemlendirici kremini al. Merhemi akşam yatmadan önce sür yağlı o biraz. Sabah yıkarsı. Ama yüzünü yıkayıp sür ince birşekilde. . Kremini gün içi normal kullan. E vitamini ampulü al zeytin yağı ile karıştır haftada birkere maske yap. Çoy uzatmanın luzumuda yok bu söylediklerim çok etkili yöntemler. Bunlar fayda etmez ya da önceden yaptıysan. İyi bir Cildiye uzmanına görünmen gerek
En iyisi cildiyeye git şu an virüsten dolayı pek mümkün değil gibi ama karbonat ve limonu karistirip kullanabilirsin yağlı ciltlere iyi gelir veya doğal kil ve limonu karistirip kullan bunlar doğal diye şimdilik kullan sonra cildiyeye git