Güzellik & Bakım Kadında ufak yüz mü daha çekici yoksa belirgin yüz mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce minicik yüzü olan kadın mı daha çekici ve tatlı yoksa Belirgin yüzü olan kadın mı? Bence Belirgin yüz daha kadınsıBelirgin yüzKüçük yüz Güncellemeler+1 yıl Türk erkeği kadınsı kadınlardan ürkütüğü için hep ufak demiş 😄 Kadında ufak yüz mü daha çekici yoksa belirgin yüz mü? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cubone Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl murat dalkılıç bunu beğendi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım, Gördüğüm en küçük yüz bu 😂 Yorumla
newworld_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl kucucuk DDD 0 3 Yorumla newworld_ +1 yıl yuzum nıye kucuk zoruma gıdıyo D Yorumla Soran +1 yıl Ufak yüz sevimlidir ya, hep çocuksu gelir insana ☺️ Yorumla newworld_ +1 yıl tm dogrudur) Yorumla
samfinger Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl ufak yüz iyidir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin de yüz ufakta ondan öyle diyorsun 😂 Yorumla samfinger +1 yıl evet biraz öyle doğru bizim aile ufak yüzlüdür ☺ Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ufak.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla İdentityKa +1 yıl Daha sevimli geliyor.. Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 512 cevap paylaştı. Ufak 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Alduino +1 yıl Çok tatlı çünkü Yorumla Soran +1 yıl Doğru, Beligin yüz kadınsı oluyor sizi ürküyor Yorumla Alduino +1 yıl Ne alaka yahu zevk meselesi Yorumla Soran +1 yıl Küçük yüz sevimli zaten kötü demiyorum ama Asla kadınsı gelmiyorlar bana hep çocuksu geliyorlar Yorumla Alduino +1 yıl Dediğim gibi zevk meselesi lakin bu belirgin yuzluleri beğenmediğimiz anlamına gelmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benimki oval küçük diyorum :-D
Ilk kadin cok guzel
Evet Emily didonata 💕
murat dalkılıç bunu beğendi
Ne yapayım, Gördüğüm en küçük yüz bu 😂
kucucuk DDD
yuzum nıye kucuk zoruma gıdıyo D
Ufak yüz sevimlidir ya, hep çocuksu gelir insana ☺️
tm dogrudur)
ufak yüz iyidir
Senin de yüz ufakta ondan öyle diyorsun 😂
evet biraz öyle doğru bizim aile ufak yüzlüdür ☺
Ufak..
Neden?
Daha sevimli geliyor..
Ufak
Ufak
Neden?
Çok tatlı çünkü
Doğru, Beligin yüz kadınsı oluyor sizi ürküyor
Ne alaka yahu zevk meselesi
Küçük yüz sevimli zaten kötü demiyorum ama Asla kadınsı gelmiyorlar bana hep çocuksu geliyorlar
Dediğim gibi zevk meselesi lakin bu belirgin yuzluleri beğenmediğimiz anlamına gelmez
Nefes alsın yeter