Magazin Burcu Özberk'in Bacakları Çok Güzel Değil mi? ocean0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıl? Bana çok seksi geliyor bacakları Güncellemeler+1 yıl Her yeri güzel yüzü de öyle tabi ama özellikle bacaklarına bayılıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Burcu Özberk'in Bacakları Çok Güzel Değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Magazin konusunda 573 cevap paylaştı. Knk kız sadecee bacaktan ibaret değil az yukarılara da bak mesala gülüşüne 0 7 Yorumla ocean0 +1 yıl Yüzü de güzel. Her yeri güzel :) Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ama dizi bitti ya görmek zor olacak artık güzelliği Yorumla ocean0 +1 yıl Ben de ona üzülüyorum. Yorumla aynadakiajan +1 yıl Üzülme takip ediyorsan belki canlı yayın açıyordur evinde görürsün canlı olarak Yorumla ocean0 +1 yıl Açmıyor. Canlı yayın değil canlı görmek istiyorum da nerde denk gelecek bakalım. Bir kere Cihangirde rastlamıştım cafede oturuyordu. Tvde gördüğümüz kadar güzel gerçekten. Şarkıcı falşan olsa konserine gideyim orda görürüm diyeceğim de :) Yorumla aynadakiajan +1 yıl Usta sen platonik olmuşsun bu kıza karşı Yorumla ocean0 +1 yıl Evet. Öyle oldu Yorumla
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kadınla aynı boydayım bende öyle düşünüyorum :-D 2 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl İyi bir kız ama yüzü çok itici, makyajsızken çok fena bence 0 0 Yorumla
the_end111 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 61% +1 yıl ben bu karıyı hiç sevmiyorum 0 4 Yorumla ocean0 +1 yıl Neden? Çok güzel Yorumla the_end111 +1 yıl evet işte sorun bu güzelliğin altında sübnaminal ögeler var dizide başka nasıl izlettirebilir diziyi Yorumla ocean0 +1 yıl Diziyi demiyorum ki kadını diyorum ben :) Dizisi kıytırık onu ben de biliyorum Yorumla the_end111 +1 yıl işte sübnaminal kişi olduğu için sevmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Knk kız sadecee bacaktan ibaret değil az yukarılara da bak mesala gülüşüne
Yüzü de güzel. Her yeri güzel :)
Ama dizi bitti ya görmek zor olacak artık güzelliği
Ben de ona üzülüyorum.
Üzülme takip ediyorsan belki canlı yayın açıyordur evinde görürsün canlı olarak
Açmıyor. Canlı yayın değil canlı görmek istiyorum da nerde denk gelecek bakalım. Bir kere Cihangirde rastlamıştım cafede oturuyordu. Tvde gördüğümüz kadar güzel gerçekten. Şarkıcı falşan olsa konserine gideyim orda görürüm diyeceğim de :)
Usta sen platonik olmuşsun bu kıza karşı
Evet. Öyle oldu
Kadınla aynı boydayım bende öyle düşünüyorum :-D
İyi bir kız ama yüzü çok itici, makyajsızken çok fena bence
ben bu karıyı hiç sevmiyorum
Neden? Çok güzel
evet işte sorun bu güzelliğin altında sübnaminal ögeler var dizide başka nasıl izlettirebilir diziyi
Diziyi demiyorum ki kadını diyorum ben :) Dizisi kıytırık onu ben de biliyorum
işte sübnaminal kişi olduğu için sevmiyorum
kusursuz bacakları var
Dayı bu nasıl bir yokluktur?
Bize bir faydası var mı
Yazık yokluktan demek ki 😂
Düştük yine
Öyle...