Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar bir bakınn
Cevap
1Cevap
Loreal Paris ınfaıllıble kapatıcıyı kullanabilirsin muhteşem kapatıcı aynı Fondöten gibi bütün yüzüne sürebilirsin az miktarı bile işe yarıyo tavsiye ediyorum
işte bu yüzden erkekler 10 numara, fondötenmiş felan yok, tak yarabandını bak işine
Fit me
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba;
Cildimizdeki lekeleri kapatmak, makyaj yaparken daima bizleri uğraştıran bir konu olmuştur.
Bu noktada cilt lekelerini kapatmak için bir çözüm var mıdır? Bunun için ne yapabilirim? Cilt lekelerini nasıl kapatabilirim? Bunlar ve bunlar gibi bir çok soruyla sık sık karşılaşıyorum.
Unutmayın ki bu yaşadığınız cildin lekelenmesi sorunu asla çözümsüz değildir. İşin çözümü için yapmanız gereken sadece doğru bilgiler edinip profesyonel markalardan ürünü temin etmektir
Şimdi gelelim cilt lekelerini kapatma sorununun çözümüne.
Evet. Bunun için kaliteli ve tesiri uzun süren fondötenler kullanmak gerektiğini biliyoruz. Ancak bu fondötenlerden hangisini seçmeliyiz? Zira bir çok markada farklı özelliklere sahip fondötenler bulunuyor. Fakat bu fondötenlerin en iyisi KRYOLAN'IN (Tv Paint Stick) fondöteni bu anlamda çok başarılı. Ürünün resmini aşağıya ekledim.
Fondötenin nasıl sürüleceğinin cevabı olarak ise yine KRYOLAN'da bulunan bu fondöteni sürmek için kullanılması gereken yumuşak bir süngeri gösterebilirim. Bu süngeri çok hafif ıslattıktan sonra fondötenden ince bir miktar alıp tamponlayarak yüzümüze sürelim. Fondöteni sürerken lekelerin yoğun olduğu kısımlara biraz daha fazla sürebiliriz. Bu şekilde bir uygulamadan sonra hem lekelerin kapandığını hem de pürüzsüz bir tene sahip olduğunuzu göreceksiniz.
Fondöteni alırken marka uzmanı, ürünün kullanım şeklini anlatacaktır. Ancak ben ön bilgi vermek istedim.
Bir de son olarak şunu ekleyeyim: İnternet üzerinden alışveriş yaparken lütfen kendi kurumsal firmalarınızı tercih edin.
Güzellikler dilerim. ❤️💄
Nerden satın alabilirim hangi siteden
www.nubia.com.tr Mağazaları korana nedeniyle kapalı olduğu için bu kurumsal web sitelerinden alışveriş yapabiliriniz.
Sağol