Yakışıklı erkek mi , bakımlı erkek mi? Her bakımlı erkek yakışıklı mıdır yoksa yakışıklı olan her erkek bakım dan mı olur?

Yakışıklılık ve güzellik göreceli kavramlar olup genel olarak yakışıklı/güzel olduğu kabul edilen kimseler de vardır. Yaştan yaşa da değişiklik gösterebilir insanların yakışıklı/güzel bulup bulamaması. Yakışıklılık/güzellik doğuştan gelen insanın kendi mayasında olan bir şey. Bakım ise insanın kötü görünmemesi ve sağlıklı yaşaması için gerekli olan bir şey. Yakışıklı/güzel olsa da olmasa da bakım yapmayan vatandaş göze hoş görünmez. Temizliğe saç bakımına giyim kuşama dikkat etmek lazım. Temiz düzenli sade ve özenli olmak yakışıklılığı/güzelliği daha fazla ortaya çıkarır. Fazla abartılı sadelikten uzak işler ortadan kaldırır. Ama ne kadar bakıma temizliğine özen gösterse de doğuştan Allah vergisi bir yakışıklılık/güzelliğe sahip olmayan bir insan, yine de o dikkat çekiciliği yakalayamaz ama insanlardan saygı görür, belli bir ağırlığa ve karışmaya sahip olur. Bakıma dikkat etmeyen yakışıklı güzel de olsa aynı saygı ve karizmaya sahip olmayabilir. Ayrıca yakışıklılık ve guzelllgit seksepalite ve modaya uyma olarak görmek de çok yanlış bana göre. Bir erkek, saçını justin bieber gibi yapınca veya ilaç kullanarak ve her gün kendini yorarak kaslarını şişirince normalde yakışıklı değilse yine yakışıklı olmuyor. Kızlar abartılı makyaj ve açık saçık giyinme ile güzel olmuyor. Bir kaç saat geçtikten sonra ve üzerini değiştikten sonra kendi gerçeğiyle başbaşa kalıyor. O yüzden bence insanlar doğal hallerini ön planda tutarak, temiz ve sade olarak güzelliğini ortaya çıkarmalı ve imajını modaya göre değil kendi kişiliğine göre belirlemelidir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bir kere yakışıklılık çok göreceli duruşu efendi ve konuşmasından zeka akan bir adam birazda espiri kabiliyeti varsa benim için yakışıklıdır.
Böyle bir adam bakımlı ve temiz olur.
Dış görünüşüne fazlasıyla dikkat edip kas yapmışsa bunları çıkartmaya birilerinin gözüne sokmaya çalışıyorsa gerçekten itici ve Allahın işi erkeklerin kendini kamufle edecekleri birde sakal var.
Zeka olsun gerisi gelir
Bakim bambaska bisey yakisikli olup bakimsiz olan bir suru erkek vardir. tabiki ideal olani yakisikli ve bakimli😀
Bakımlı sonradan da oluyor ama yakışıklı olunmuyor.
Bakım çok önemli ya yakışıklı olmakta önemli karar veremedim😅ikisi de heralde
@Larvia Bu zamanda bence öyle cok tıpsız denecek erkek modelı cok az var yanı bellı bolgelerden karaktersıtık modeller var cıkan. Ancak orta segmenttekı bır erkek bıle kendıne yakısanı gıymeyı bılııp bakımlı olursa havası cok degısır gıyım cok önemlı bırsey kalıtelı gıyınen bır erkek her daım gözlerı uzerıne cekmeyı başarır
İkisi de farklı şeyler bence bakımlı olmak daha öndedir her zaman.
Bakim erkege yakismaz abi ua dogal erkek boylu poslu sakalli 🌹
yakisiksiz erkek degil, bakimsiz erkek vardir 😂
Her bakımlı erkek yakışıklı olmuyor.
Her bakımlı erkek yakışıklı olamıyo 🤷🏻♀️
Temiz düzenli olan her erkek yakışıklıdır
Benim olan erkek 😍😍😍❤️
benim olan değilde benim ile olan desek daha doğru olmazmı. kimseyi sahiplenmemek gerekir hem kendi iyiliğimiz hem onun kalıcılığı için. iradeler hür kararlar hür bedenler ayrı zihinler ayrı ama hayatlar ortak olsun. Ben olsam cevabını yılın cevabı secerdim.
Hem yakışıklı hem bakımlı tercihim.
Bakımlı tabiki
Bakımlı erkek.
Bakimli erkek tabiki
Yakışıklı
Bakımlı erkek
Bakımlı ve temiz
Bu kro bir erkek
Bazı beyler. Bakimı duş almak, diş fırçalamak, saç sakal trası olmak zannediyor. O yüzden her bakimlı erkek yakışıklı değildir.✂️
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş