Ee malum güzellik merkezleri kapalı napıcaz 🤷 Şeytan kendin torpille diye dürtüyor ama dayanıyorum 🙄
Dipnot: resimdeki ilk günki hali 💅🏻 Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ee malum güzellik merkezleri kapalı napıcaz 🤷 Şeytan kendin torpille diye dürtüyor ama dayanıyorum 🙄
Dipnot: resimdeki ilk günki hali 💅🏻 Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır?

Selam💝 "Evde kalıcı oje nasıl çıkarılır?" diye sormuşsunuz. Hemen anlatmaya başlayalım.

Gerekli malzemeleri söyleyelim.
∆ Kalıcı oje çıkarıcı
∆ Pamuk
∆ Törpü
∆ Alüminyum folyo
∆ Aseton
Adım adım başlayalım!
💝 Törpülemeye başlayın!
Kalıcı ojeleri daha rahat çıkarabilmek için tırnaklarınızın üstünü törpüleyin. Bu işlemi nazikçe ve hafif hafif yapın. Bu durum işinizi kolaylaştıracak.

💝Elizine bir miktar pamuk alın!
Elinize alacağınız bir miktar pamuğu veya makyaj pamuklarını makasla keserek düzgün küçük parçalar haline getirin. 10 tane parçaya ihtiyacınız olacak. Pamuklara aseton damlatın. Sonra da her bir tırnağınıza bir pamuk olacak şekilde üstüne kapayın tırnaklarınızın.

💝Pamukları tırnağınıza tutturun!
Pamukları tırnaklarınıza sardıktan sonra pamukların orada sabit kalması için dilerseniz alüminyum folyoya sarabilirsiniz. Dilerseniz de bunun için özel aletler yapılmış. Mandal gibi aslında. Güzel sarıyor pamuğu. Bilginiz dahilinde olsun.
Bir süre bekleyinn 😇(Yarım saat civarı idealdir)

💝 Folyo ve pamukları çıkartın!
Ne var ne yok çıkarın ve temizleyin. Törpüyü elinize alın. İkinci bir törpüleme işlemi yapmanız gerek. Kalıntılar ve pürüzler kalmışsa törpüleyin. Hatta kazıyıcılar da var onlarla kalıntıları rahat rahat kazıyabilir ve ondan sonra törpüleyebilirsiniz. Ardından elinize bir makya pamuğu alın ve ona kolonyağı dökün. Tırnaklarınızı silin.

Evde deneyenler genel olarak bu işlemin zararlı olmadığını ve tırnağınıza zarar vermeceğini söylüyor. Umarım sizde de kötü bir etki yapmaz. Yapması durumunda hemen bırakın ve sonlandırın işlemi. Hatta ne olur ne olmaz, önce tek bir tırnağınızda deneyin. Görev başarılı ise diğer tırnakları da yapabilirsiniz.
Sizin için buraya bir de video bırakıyorum, umarım o daha da iyi yardımcı olur.
https://youtu.be/UiKJMgQqSgkİşlem tamamm😇 Güle güle deneyinn🥳
İyi günler..
Cevap
21Cevap
Kalıcı ojeyi evde çıkarmak pek sağlıklı bir durum değil bence. Nerede yaptırdıysak orada çıkarmak daha doğru olur. Aseton ile birazı çıkar ama tamamının çıkacağını sanmıyorum.
Güzellik merkezlerinin kapalı olması durumunda evde cilt bakımı rutinlerinizi sürdürebilirsiniz. Kalıcı oje çıkarmak için ise pamuklu pedleri asetonle ıslatarak tırnaklarınıza koyup üzerini alüminyum folyo ile sararak 10-15 dakika bekletebilirsiniz. Sonrasında nazikçe ojeyi temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Ay senin el fotonun bende ne işi var acaba hala telde duruyor bu foto 🤔 el el değil dolma maşallah dhdjdj
Sarma 😝😝
Ellerinizi yıkadıktan sonra her bir tırnağınız için ayrı olacak şekilde 10 parça pamuk ayırın.
Aynı şekilde 10 parça da alüminyum folyodan parçalar kesin.
Her bir pamuğa aseton dökerek tırnaklarınız üzerine sarın.
Pamuğun üzerine parmaklarınızı da kapayacak şekilde alüminyum folyo sarın.
8-10 dakika kadar böyle bekletin.
Ardından her bir parmağınızı açarak yeni bir asetonlu pamuk ile ovalayın. Zaten alüminyum folyoları açtığınızda ojelerin kalktığını görecekseniz.
Anca asetonla çıkarırsın ya da en kötü selülozik tiner, arabadaki boya lekelerini de öyle çıkarırdık bunda işe yarar diye düşünüyorum, dalga geçmiyorum yanlış anlama sakın 🙂
Ya niye herkes yanlis anlama diyor yanlis anlamiyorum 😃
Kimileri dalgasına yazıyor ya o yüzden hani ciddi anlamında demek istedim 🙂
Anladim tesekkurler
👍🏻🙂
Ellerin harika perim bende yaptirmıştım sicak suda bekletim ilkel yollarla sökmüştüm protezleri😂
Denicegim artik sıkıldım ama su hastaliga gore gidemiyorum da🙄
Evet hayatım kısitlıyor bak nette bunları buldum
Temiz bir törpü ile tırnaklarınızın üzerine törpüleyin.
– Parçalara ayırdığınız pamukları asetona bulayarak tırnaklarınızın üzerine yerleştirin.
– Aynı şeklide parçalara ayırdığınız aliminyum folyoları pamukların üzerine gelecek şekilde parmaklarınızı sarın.
– Sardığınız tırnakları 5-10 dakika beklettikten sonra tırnaklarınıza masaj yapar gibi ovarak kalıcı ojeleri çıkartın.
– Tırnak kenarlarından kalan ojeleri sivri uçlu manikür aletinizle temizleyebilirsiniz.
Yapicam birazdan bir markete inip aseton alayim😂 tesekkur ederimm bitanem🤗🥰😘
Rica ederim hayatım kolay gelsin❤😘🌺💞
Sıcak suya aseton dok beklet sonra pamukla cikar yumuşayinca
Ne kadar aseton ve ne kadar bekleteyim?
Yani orta boy bir şişenin yarısını koy etkili olsun suya limonda sık limonunda çıkartma ve bakım yapma özelliği var 10 dakika beklet soyulmaya baslar diye tahmin ediyorum
Zaten zorlasam soyulur da. Korkuyorum 🙄
Bisey olmaz protez olsaydı sorun olurdu ama kalıcı oje korkmana gerek yok 🤗
Tesekkur ederim denicem🤗🤗
Başak yıldızın bu konu ile ilgili tüm videolarına bak
ilk olarak tırnaklarınızdaki ojeyi hafifçe ve nazikçe törpüleyin. Daha sonra tırnaklarınıza olacak şekile pamukları kesin. Asetonu bu pamuklara damlatıp tırnaklarınızın üzerine yerleştirin ve alüminyum folyoyla sarın. 25-230 dakika kadar bekletin. Ardından folyoları açınca tırnaklarınızı tekrar törpüleyin.
ben de yaptırmıştım 3 ay sonra kendi kendine çıkmaya başladı tırnağımla ve törpüyle çıkardım kendin çıkarmanı pek tavsiye etmem çünkü tırnaklarım bir ay kendine gelemedi
İlk olarak tırnaklarındaki ojeyi hafifçe ve nazikçe törpüle. Daha sonra tırnaklarına eşit olacak şekile pamukları kes asetonu bu pamuklara damlatıp tırnaklarının üzerine yerleştir ve alüminyum folyoyla sarıp 25-23 dakika kadar bekletmen lazım. Ardından da folyoları açınca tırnaklarını tekrar törpüleyip yıkayacaksın sonra kısa bakım rutinii☺️
Kalsın cıkmıyorsa dicemde olmadı zımpara yap😂 bu abdest işi ne oluyor bak koronadan falan ölürsün yıkanmıyor cesetin diğer tarafa şey gitmek te var😂 neyse ben gidip bir boy abdesti alayım🤣
Normal asetonla. Pamuğa batır tırnağın üstüne koy pamukları parmaklarını aleminyum folyoyla sar bekle biraz
Bu ne be kusasım geldi sjsjsj aseton ya da tiner kullan sjsjs
Mikrop sen kurban ol benim ellerime😝 aseton etkisiz
Bence alevden geçir yanında erir ojeler 😂
🤦🤦Allahim akil fikir ver
Akıl fikir verseydi kalıcı oje sürmezdin.😊
Ne bileyim Korona cikicak🤦
Yüksek alkoller ile efe nin gold serisi yeni rakı alâ serisi v. b.
Sıcak suya aseton dok beklet sonrra sil cikar
pek bilgim yok ama YouTube da bunun ilgili videolar var
Çıkarma nerde yaptırdıysan orada çıkar yoksa mahvolur evde yapılabilecek hiçbir yöntemi deneme
Kim yaptıysa şeklini iyi verememiş bunu genelde 15 20 dkk asetonun içinnde bekletip çıkartıyolar denemekte fayda var
Pamuğa aseton dök sar bütün parmaklarını sonrada aliminyum folyoyla takrar sar beklet
Tesekkur ederimm 🤗
Rica ederim 😊
Öncelikle ojenin üstünü torpüle ondan sonra her parmağına asteonla ıslatılmış pamuğu sar ve onun üstüne De alüminyum folyo ile sar sonra 10 dakika bekle çıkar ve sil
Asetonu pamuğa baya dök sonra her parmağına sar kapancak şekilde tırnağın. Üzerinde aleminyum folyo sar 20 dkk kadar beklet. Sonrada üstünü torpule hemen çıkar.
Sicak suya dayanabildn kadar parmaklarini koy sonra bi evde olan tirnak aletlerinle cikarmaya calis ama tirnagna dikkat ederek tabi
İnce bir törpüledikten sonra asetonlu pamuk koyup disini folyoluyorum bir muddet bekledikten sonra cikiyor zaten
Asetonu pamuğa dök sar 10-15 dk beklet ben evde kendi kalıcı ojemi sürüyorum setim var. Öyle çıkarıyorum. Sonra bol yağla
bence yapma gayet güzel
Uzadilar simdi boyle degiller
kes o zaman.. :D :D alttan yenisi geldikçe o yok olacak sonuçta :D :D
Normalde aseton ile çıkarılır 🙋🏻♀️
takma tırnak al ona oje sür tak
sıcak suyla biraz bekletmen lazım daha sonra asetonla silebilirsin
Diyetteyim açlıktan gözüm kararıyor bi dakika ahahahh
önce sıcak suyla iyice yıkayıp asetonla silebilirsin
Kazıyarak
Sıcak su ile kazıyarak
Merhaba pamuk a aseton dökün her parmağa pamuğu aliminyum folyo ile sarıp 10 15 dakika bekletin
Üstüne oje sür hemen peçete ile sil oyalanmadan hemen ojeden sonra silmezsin kurar çıkmaz
Bulaşık yıka çıkar o 🍰🍰🤗🤗
Cikmiyo 🤨
Alay etmedim kızma erkek olarak bu geldi aklıma🤗🤗
Kizmadim
🤩👍👏
Yahu bununla nasıl?
Ne nasil 😂
Nasıl abdest alıyorsun diyecektım🙈
😂😂😂 aliyoruz bir sekilde
😂😂😂😂😂
Deli manyak😅😅😅
Kes kurtul parmakları :D
Bilmiyorum hiç oje surmedim
Sakinnn kendin torpulemeee
Pek bu işlerden anlamıyorum
Güzellik merkezleri kapalı mı emin misin
elbet vardır internetten araştır
Kimyasallarla çıkarın
Oje silici aseton deneyebilirsiniz.
Aseton kullanarak çıkarılabilir sanırım
Bolca aseton bence başka çaresi yok
tiner diye düşünüyorum
Tiner olur benzin olur
Tiner cok etkilidir deneyebilirsin
Tırnakların çok kötü olur bence kuaförde yap derim
Tiner, aseton veya selülozik tiner kullanmayı dene
Adetin ya da zımpara yap
Aseton ile çıkarabilirsiniz onlarda çıkabiliyor.
Güzel duruyor
tinerle mi
Kalıcı Ojelerde asetonla çıkar
Ellerın guzelmıs
Tiner dök 😂
spirt ile
Tiner ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?