Arkadaşlar merhaba. Bu resimdeki seti kullananiniz var mı? Iyi geliyor diyolar ama pekte garanti veremedim. Bilmediğim ürün sonuçta. Lekeleri giderip sivilceleri yok ediyor mu? Faydasını gören oldu mu? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Tam yerindesin şu an Farmasi temsilcisiyim bende. Çay ağacı serisini yağlı ve karma ciltler için tavsiye ediyoruz. Kuru ciltler için aynısefa öneriyoruz, cildin yağlı ise sivilce var ise çay ağacı serisinden memnun kalmanı %90 garanti ediyorum, her ürün her ciltte aynı reaksiyonu vermez ama yüksek verim alacağın ürünlerdir. Lekeler için ise aydınlatıcı serisini tavsiye ederim, izleri tamamen yok etmese bile bir iki ton açar, leke tedavisinde çok pahalı olan kremlerle yarışacak seviyededir. Yardımcı olmamı istersen burdayım ok.
Resimdekini değil ama ben yurtdışından aldığım bir ürünü yıllardır kullanırım mucizevi bişey çay ağacı❤️❤️❤️ türkiteden de sadece body shop ürünlerinden almıştım o da güzeldi.
Çay ağacı yağı daha iyidir onlar yanlış kullanmış kulak çubuğu ile sivilceler üzerine uygulanmalı öncesinde ve sonrasında yüz temizlenmeli arada su bazlı nemlendiriciler kullanılmalıdır
İlk öncelikle leke üzerine sürülmeli sonra azaldıkça yavaş yavaş yayılabilir the body shop bakmanı öneririm çay ağaçlı maskesi, yağı ve gözenek küçültücüsü çok iyidir gözenek k. baya işe yarıyor başka şeylerde bakabilirsin :)