Güzellik & Bakım Maske takan gözlüklüler burdami? kirazlıkaramelim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ya şu maskeyi takınca gözlüklerim buğulanıyo hiç bişey goremiyorum ya Virüsten korunuyim derken araba carpicakti Maske takan gözlüklüler burdami? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Xoxo1820 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Eşim gözlük kullanıyor maske takınca buharlanıyor oda gözlük takamıyor😞bizde dışarı çıkmıyoruz😊 1 0 Yorumla
muhteremzat61 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 54% +1 yıl Maalesef 🙄 Hele biyopsi incelerken daha zor oluyor gözlükler buğulanınca 😏 1 3 Yorumla kirazlıkaramelim +1 yıl Doktor musunuz? Yorumla muhteremzat61 +1 yıl Evet patoloji uzmanıyım Yorumla xyzabc1234 +1 yıl Havanı da attın ag biyopsi incelerken bilmem ne diye.. Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Sjshshs knk tepeden burnuna bastırmıyor musun maskeyi? Hava çıkmaması lazımda 1 4 Yorumla kirazlıkaramelim +1 yıl Lan yapıyorum da olmuyo sonunda çıkardım çok sabirliyimidr jsjsjsjsjs Yorumla FtEmrecan +1 yıl Snsnsj knk hava girip çıkmaması lazım amaç o ama sende sıkıntı var herhalde Yorumla kirazlıkaramelim +1 yıl Olmaz olur mu Yorumla FtEmrecan +1 yıl Sjsjsjs arabaların sileceğinden taktır gözlüğe 🤣 Yorumla
unlukraliçeninhalkı Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Maskeyi takınca gözlüğü çıkarıyorum. Her iki durumda da dünya puslu görünüyor gözüme. 0 1 Yorumla kirazlıkaramelim +1 yıl 😂😂 iyi yapiyosun knki Yorumla
MinimalistRüyalar Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl O dert var burnu dışarda bırak 0 2 Yorumla kirazlıkaramelim +1 yıl Önemi zaten burunla ağzı kapamak herturlu sorun işte jsjsjsjs Yorumla MinimalistRüyalar +1 yıl Ben de yaşıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eşim gözlük kullanıyor maske takınca buharlanıyor oda gözlük takamıyor😞bizde dışarı çıkmıyoruz😊
Maalesef 🙄 Hele biyopsi incelerken daha zor oluyor gözlükler buğulanınca 😏
Doktor musunuz?
Evet patoloji uzmanıyım
Havanı da attın ag biyopsi incelerken bilmem ne diye..
Sjshshs knk tepeden burnuna bastırmıyor musun maskeyi? Hava çıkmaması lazımda
Lan yapıyorum da olmuyo sonunda çıkardım çok sabirliyimidr jsjsjsjsjs
Snsnsj knk hava girip çıkmaması lazım amaç o ama sende sıkıntı var herhalde
Olmaz olur mu
Sjsjsjs arabaların sileceğinden taktır gözlüğe 🤣
Maskeyi takınca gözlüğü çıkarıyorum. Her iki durumda da dünya puslu görünüyor gözüme.
😂😂 iyi yapiyosun knki
O dert var burnu dışarda bırak
Önemi zaten burunla ağzı kapamak herturlu sorun işte jsjsjsjs
Ben de yaşıyorum
Takma ya da dışarı çıkma
Ben ettim sende et tkp
buğulanıyor evet takmadan da uzağı göremiyorum
:D :D hahahaahahah ben maske takmıyorum
Dikkat et. :(
aynen kanka :D
Hoaydaaaa
Hooo