Güncellemeler
+1 yıl
Maskaranın fazla hacim vermesini istemiyorum
Cevap
0Cevap
big shot iyi uzatıyor ama ayırması çok iyi değil hacimi de iyi
Hacim versin istemiyorum
Maybelline lash sensotional
Deborah estra volume
Maybelline lash sensational
golden rose ınfınıty lash
Farmasi zen maskara ve starlook ⁉️
Lash sensational
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba.
Maskara ile ilgili en çok sorulan sorulardan bit tanesi de kirpiklerime uygun maskarayı bulamıyorum sorusudur. Bu noktada bazı tavsiyelerim olacak.
Öncelikle maskara özelinde ne istediğinizi bilmek çok önemli. Çünkü markaların kendi içinde ihtiyaca yönelik birçok seçeneği var. Haliyle kullanım amacına göre fiyat farklılıkları da bunu beraberinde getiriyor. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir maskara istiyorsanız önerebileceğim iki farklı maskarayı tanıtmak isterim:
1) L'oreal Teleskopik Maskara
Bu maskaranın öne çıkan özellikleri şunlardır:
Özellikle kirpik diplerinize yapacağınız uygulamada sağa sola küçük hareketlerle ve yukarı çekerek kirpiklerinizin uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu maskara; ince kısa ya da kalın kısa kirpikler için daha uygundur. Fiyatı çok yüksek değil ve sürekli indirim kampanyalarının öznesi olan bir ürün.
2) Sephora
Bu maskara Sephora'nın kendi markasına ait bir ürün. Ürünün özelliği kirpiklerinizin dolgun ve uzun görünmesini sağlamasıdır. Yalnız sürerken biraz dikkat gerektirir. Dolgun gösterdiği için biraz yoğun sürerken yine kirpik diplerinden fırçalayarak sürün. Bu maskarayı kullandığınız müddetçe takma kirpik ihtiyacı asla duymazsınız.
Not: Hangi maskarayı kullanırsanız kullanın sürerken mutlaka uzun bir zaman ayırın. Bu zamanın ölçüsünü kolunuz yorulana kadar şeklinde ayarlayabilirsiniz.
Güzellikler dilerim.💄💋