Cilt sorunları ve roaccutane hakkında?

Cildim karma, aşırı hassas, rozalı, yer yer egzamalı. Bazı doktorlar roza var dedi bazıları egzama var dedi. Bilmiyorum yani. Yüzümde özellikle alnımda ve rozanın olduğu bölgede ayda 3-4 büyük sivilce çıkıyor. Onun dışında yine aynı bölgelerde ayda 3-4küçük sivilce çıkıyor. Çenemde de ara ara 1-2sivilce oluyor. Şakaklarımın saçımla birleştiği yerlerde de 2haftada bir, stresli olduğum zamanlarda küçük sivilceler oluyor. Ama bunların hepsi aynı anda olmuyor ve sivilcelerim iltihaplı değil. O yüzden çok aşırı kötü durmuyor. Devamlı sivilce çıkardığımdan birsürü iz var yüzümde. Şu ana kadar 4doktora gittim. Bir tanesiyle piyasadaki sivilce haplarının ve kremlerinin çoğunu kullandım. İşe yaramadılar. Tam roaccutane yazacaktı ki hastaneden ayrıldı, doktoru birdaha bulamadım. Sonra gittiğim doktor ise gerek yok roaccutane kullanmana diyip yolladı. Artık özel hastaneye gideceğim. Bu roaccutane kullanabilmem için illa kistik kocaman kocaman iltihaplı sivilcelerimin mi olması gerekiyor? Her şeyi kullandım geçmiyor işte 3gün yüzüm iyi diyorum 4. gün tekrar çıkıyorlar. Ne yapmalıyım? Doktora gidip zorla mı yazdıracağım bu ilacı?
Cilt sorunları ve roaccutane hakkında?