Memeyle insanın değeri ölçülmüyor bu saçma algıyı kafanızdan söküp atın. Meme dediğiniz 'bebeğin belli bir gelişim aşamasına kadar besin ihtiyacını karşılamak üzere süt üretmekten ve salgılamaktan sorumlu yapılardır.' sonuçta. Abartmaya 'kadını maddeleştirip' organlarını kutsallaştırmaya 'cinselliğe malzeme yapmaya' gerek yok. Benim algım tamamen bu yönde 'memeye meraklı olan erkek' aklı fikri sürekli 'cinsellik' üzerinde duraksayan oluşumdur. Kendinizi olduğunuz halinizle sevmeniz gerekiyor ki kimsenin bedeniniz hakkında söz sahibi olmasına müsaade etmemeniz lazım. Erkeklerin penis boyu takıntısı ve kadınların meme ölçüsü saplantısı başlı başına yarışır. Biyolojik etmenleri hiçe saymamalısınız herkes aynı formda görünecek diye bir şey düşünüyorsanız fena yanılıyorsunuz. Tek bir organdan oluşmuyoruz ki, sağlıklı olmak kısmını atlamamanızı tavsiye ediyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soldaki ewlenip 2-3 tane cocuk dogurduktan sonra gögüsleri dahada büyür we formu bozulur siz bunu bence kafanıza takmayın zamanla daha da büyük hale gelecektir ha olmadı büyümedi dimi estetik yaptırırsınız olur biter
Ahh ama bayılıyorum böyle durmasına göğüslerin, sütyen takma ne olur sen bence harika, yoksa beğenmiyormusun kendini ahh dahasını da söylemek istiyorum ama bu yorumda olmaz
sen bana saçlamışsın :D :D okey cicik yoksa kalçan güzeldir ya da bacakların hoştur üstüne tişört ya da göbeği açık giyip altına şort ya da tayt giyersen insanlar göğüslerine değil kalçalarına bacaklarına bakar bu kadar önemsiyosan
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet belim ince ve bacaklarım uzun ve düzgün kalça dolgun iyi orantılı
o zaman sende öyle giyin.. ayrıca sana şnu söliyim bir 40 yaşlarına geldikten sonra senin göğüslerin hala güzel görünürken o büyük göğüslü kadınlar dizleriyle top sektirir gibi göğüslerini sektircek. D: :D :D
kucuk buyuk onemli degil kafana takma ama ben kendi fikrimi söylüyorum ben büyük severim daha kadınsı duruyor ama kucuk göğüslü olunca sirt problemi olmuyor