Çevremde Gillette Venus kullanan çok kişi var ve birçok kişi tarafından tavsiye ediliyor. Ben de Gillette Venus tıraş bıçağına şans vermek istiyorum. Gillette Venus çeşitleri nelerdir, hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim. :) <3Gillette Venus Çeşitleri
bir Türk olarak jiletlediğin an haydar abinin sakalları gibi olur her yerin tüy yapımız sert çünkü asla tavsiye etmem ama önemsiz dersen de 5 bıçaklı olanlar pürüssüzlük sağlayabilir 12 saatliğine onları kullan.
Gillette Venus tıraş bıçakları gerçekten çok güzel. Ben de severek kullanıyorum. Kullanımları rahat ve pratik. Birçok Gillete Venus jilet çeşidi bulunmakta.
Gillette Venus çeşitleri!
Gillette Venus Breeze
Gillette Venus Çeşitleri nelerdir?
Gillete Venus tıraş bıçaklarından biri Breeze olanı. 3 bıçaklı yapıya sahip. Su ile kayganlaşan jel barları ve vücut kıvrımlarımıza uyum sağlayan oynar başlığı bulunuyor. Ben severek kullanıyorum.
Gillete Venus çeşitlerinden biri Minik yapısı ile çantaya atıp çıkılmalık. :) Gillette Venus başlıkları hepsine uygun olduğu için istediğin başlığı takabilirsin. Seyehatlerde çok işe yarıyor. Kullanımı çok rahat ve pratik.
Gillette Venus Olay
5 bıçaklı ve OLAY içeren başlığı sayesinde tüyler çok rahat şekilde alınıyor. İnanılmaz güzel kokuyor. Aynı şekilde oynar başlığı sayesinde kesik ve çizik derdi olmuyor. Ayrıca başlığı vücudun kaybettiği nemi sağlıyor.
Gillette Venus Swirl
5 bıçaklı yapısı ile kısa tüyleri bile alıyor. Su ile aktifleşen MoistureGlide serum sayesinde vücuda kayganlık veriyor. Vücut kıvrımlarımıza göre hareket ediyor ve nazikçe tüylerimi almamızı sağlıyor.
Siz bu saçmsliktan para falan mı aliyorsunuz? Neden insanlara yanliş eyleri empoze ediyorsunuz? Bir kadin asla vücuduna jilet değdirmez. ya agdalidır ya lazerli