Yav arkadaşlar tip olarak bazıları fotoğraflarda bomba gibi gerçekte karşıma çıkıyor hiç gideri yok. Gerçekte bizzat tanıdıklarım var gayet hoş ama fotoğraflarda İlyas salman gibi :D sizde durum nasıl fotoğraflarda mı iyisiniz? Reelde mi?
Fotoğraflarda
Reelde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fotoğraflarda mı daha iyisiniz, yoksa gerçekte mi?
Bu biraz da foto çeken arkadaşla ilgili, biri de kanka şöyle bir fotonu çektim nasıl ama demedi şimdiye kadar. Fotolarda da pek iyi çıktığım söylenemez
Telefon kamerası 20 megapiksel, insan gözü ise 576 megapiksel. Telefonlar da iyi gorunmelerinin sebebi kameranin cozunurlugunun dusuk ve ışık oranının fazla olmasından dolayı. Yakışıklısın diyenleri duydum da ben şahsen öyle düşünmüyom. Kameralar da cidden iyi çıkıyom galiba kusurları kapattığı için olabilir.
Bende fotolarda kel çıkıyorum ama normalde belıme kadar sac var:D İşin şakası bizden gectı artık ayagımızın bırı çukurda artık güzel çıksak ne olur cıkmasak ne olur. Ama kızlar makyaj fotoshop falan cok yaptıklarından gercek görunumden bıraz daha farklı cıkabılır. Bır kızı makyajssız görmek lazım makyajsız guzel olan kız makyajlıda guzel olur
normalde de öyle bakılmayacak biri değilim ama fotoğraflarda sebepsizce çok iyi çıkıyorum. gamzem olduğundan hep 32 diş fotoğraf çekimi yapıyorum sjjsjs
Erkeklerin fotolarda iyi çıkamamasının sebebi doğru düzgün poz verme yeteneğimizin olmamasından kaynaklanıyor :D Bu konuda kızların çeyreği bile etmiyoruz.