Güzellik & Bakım Rus kızı sırıtırken bile süper ötesi , Türk kızı neden medine dilencisi gibi ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Türk kızını unutmuşuz koymayı. Salça ekmeğimi yiyordum kbakmayın. www.semplicipensieri.it/.../madonna.jpg Rus kızı sırıtırken bile süper ötesi , Türk kızı neden medine dilencisi gibi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AmberѴolakis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Armutun ayısını ayılar yiyor. Biz burada ağaçların dibine düşen çarık çurukları yiyoruz :/ Yorumla AmberѴolakis +1 yıl Ayılardan biri ol sende o zaman panpa. Yorumla Soran +1 yıl Ben nev-i münhasır bir İstanbul Beyzadesiyim istesemde Ayı olamam yakışıklı çocuk Yorumla AmberѴolakis +1 yıl Beyfendi bir ayı ol.Mesela..Bir Panda !! Yorumla Soran +1 yıl Salça ekmek yememden belli değilmi kalitem.. aaa aşk olsun Yorumla AmberѴolakis +1 yıl Ne varmış caaağnım salça ekmekte..Lütfen puk atmayınız salça ekmeğimize. Yorumla
Başkagezegendenim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Senin gibi boş, cahil, kültürsüz ayılaara kezban dediklerin bile bakmaz bunu bil de 🤣 0 0 Yorumla
PersonaaaNonGrata Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 😂😂 sizede acıdım valla. Ruslara erişim zor. Elimize düştünüz. Çokta şaapmayin lazım olur 😂😂 0 0 Yorumla
meraklısanki Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Bu nasıl rus ya? Daha çok arap gibi duruyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Google brezhneva rus sırıtak gacı yazacaksın. karşına çıkar tipi kayık ama gönlü güzel ufaklık Yorumla meraklısanki +1 yıl Gacı yazarsan rus hariç her şey çıkar biraz çingenelikte var tipinde diyordum demek bundanmış. Yorumla
AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Oha ya kimse böyle aşağılamamıştı türk kızlarını 0 0 Yorumla
İhtimallerr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Türk kızının yüzü gülür mü ki önce onu sor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl neden gülmiyir? tip olarak en kötünüzün bilem 10-15 tane talibi çıkıyor.. Ah şu benim turfanda hemcinslerim. Yorumla İhtimallerr +1 yıl Son zamanlarda artan kadın cinayetleri sayesindeBiz de bilirdik güzel olmasını ama bunu hak etmeyen erkekler var yani burda ne yapmak gerekir? Yorumla Soran +1 yıl Hayatta çok kötü insanlar olduğu konusunda haklısın ama bu konu daha ciddi bir soruda konuşulur. burası yeri değil çirkin kız Yorumla İhtimallerr +1 yıl Tam da şu an yeri ve zamanı insanlara çirkin diyerek çirkin yüreğini gösterdigin için teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl üffff ben rus istiyorum. Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Linç yicen la 0 0 Yorumla
tangalıazrail Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl aa benim foto 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yalancının menemeninden kıl çıksınmı :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Armutun ayısını ayılar yiyor. Biz burada ağaçların dibine düşen çarık çurukları yiyoruz :/
Ayılardan biri ol sende o zaman panpa.
Ben nev-i münhasır bir İstanbul Beyzadesiyim istesemde Ayı olamam yakışıklı çocuk
Beyfendi bir ayı ol.
Mesela..
Bir Panda !!
Salça ekmek yememden belli değilmi kalitem.. aaa aşk olsun
Ne varmış caaağnım salça ekmekte..
Lütfen puk atmayınız salça ekmeğimize.
Senin gibi boş, cahil, kültürsüz ayılaara kezban dediklerin bile bakmaz bunu bil de 🤣
😂😂 sizede acıdım valla. Ruslara erişim zor. Elimize düştünüz. Çokta şaapmayin lazım olur 😂😂
Bu nasıl rus ya? Daha çok arap gibi duruyor.
Google brezhneva rus sırıtak gacı yazacaksın. karşına çıkar tipi kayık ama gönlü güzel ufaklık
Gacı yazarsan rus hariç her şey çıkar biraz çingenelikte var tipinde diyordum demek bundanmış.
Oha ya kimse böyle aşağılamamıştı türk kızlarını
Türk kızının yüzü gülür mü ki önce onu sor
neden gülmiyir? tip olarak en kötünüzün bilem 10-15 tane talibi çıkıyor.. Ah şu benim turfanda hemcinslerim.
Son zamanlarda artan kadın cinayetleri sayesinde
Biz de bilirdik güzel olmasını ama bunu hak etmeyen erkekler var yani burda ne yapmak gerekir?
Hayatta çok kötü insanlar olduğu konusunda haklısın ama bu konu daha ciddi bir soruda konuşulur. burası yeri değil çirkin kız
Tam da şu an yeri ve zamanı insanlara çirkin diyerek çirkin yüreğini gösterdigin için teşekkür ederim
üffff ben rus istiyorum.
Linç yicen la
aa benim foto
yalancının menemeninden kıl çıksınmı :/