Güzellik & Bakım Kaşlarım orantısız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bir kaşım daha düz ve dikken diğeri daha yuvarlak. Kuaförde düzelttirmeye korkuyorum yüz ifademi bozacak şekilde yaparsa diye ama.. ne yapmalıyım kendim halledebilir miyim? Kaşlarım orantısız? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
şimdilikkalsın Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Kaşlarını yukarı doğru tarayıp fazlalaıkları makasla kes. Gördüğüm kadarıyla sol kaşta fazlalık var yukardan kesilmesi lazım 0 0 Yorumla
Blurredheadd Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Kaş jeli kullan zaten çok orantısız değil, ucuna azıcık sür düzgün durur 0 0 Yorumla
Bengeldimmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Canım kaşlarına bakmaktan soruyu okuyamadim çok komikmiş 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyi komik tam olarak? Yorumla Bengeldimmm_ +1 yıl Kızma ya takıldım sadece 😂 Yorumla Soran +1 yıl Patavatsızsınız:) Yorumla Bengeldimmm_ +1 yıl Ziyadesiyle. Yorumla
yokbeneskiüyeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kimsenin simetrik değil ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama benimki çok farkediliyor aynada simetrik yüzüm fotoğraflarda asimetrik Yorumla yokbeneskiüyeyim +1 yıl Boşver takma Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı. Komple kazit yeni baştan ciksin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çok fark yok dokunma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm yamuk çıkıyo ama kaşımdan dolayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaşlarını yukarı doğru tarayıp fazlalaıkları makasla kes. Gördüğüm kadarıyla sol kaşta fazlalık var yukardan kesilmesi lazım
Kaş jeli kullan zaten çok orantısız değil, ucuna azıcık sür düzgün durur
Canım kaşlarına bakmaktan soruyu okuyamadim çok komikmiş 😂😂
Neyi komik tam olarak?
Kızma ya takıldım sadece 😂
Patavatsızsınız:)
Ziyadesiyle.
Niye bu kadar takıntılısın normal
Kimsenin simetrik değil ki
Ama benimki çok farkediliyor aynada simetrik yüzüm fotoğraflarda asimetrik
Boşver takma
Komple kazit yeni baştan ciksin
Kazıt ikisinide tekrardan çıksın