Aksaray a taşındık. Bir hemşire güzellik ve sağlık merkezi açmış. Lazer falan... Komple vücut (sırt, ense, karın, yüzün alt kısmı dahil) 4 Bin tl. Yüz hariç 3.500 tl. Tüm vücut paket (Bacak, kol, genital, koltuk altı) 1,500. tl Fiyatlar nasıl, buz diode ya da epilasyon yaptıran var mı, memnun musunuz, ne önerirsiniz?
Diode buz cihazla lazer epilasyon yaptıran var mı, bana verilen fiyat normal mi?
Bana pahalı geldi fiyatlar şu an gittiğim yer kampanya fiyatlar koymuş ama ben ilk girişimde 1.200e anlaşmıştım şu an paket 800 ve yeni açılan başka bir yerde de komple vücut 1000 diye biliyorum gerçi yaşanılan yere göre fiyatlar değişiyordur
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşini iyi yapacaksa, iyi sonuç alacaksam okeyim yine de... işte İstanbul'da bana komple vücut 2.500 demişlerdi. Eğer onunla aynı sonucu alacaksam, yazık olur 4 bine
Ipl ise boşa para verme philips lumea al kullan daha iyi ama kesin lazerse normal ıpl (aypiel) mi diye sor ona göre yaptır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buz lazar diye mi tanıttılar sana? Buzlazer. com dan kliniğinin adına baksana eğer kliniğinin adı varsa orjinaldir yoksa seni dolandırıyordur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bak makine diode mi emin olmadan yaptırma. Güzellik salonları ıpl makineleri alıp kandırıyor diode diye. Cihazın markasını sor kesinlikle. Cihaz odaya gözünü alan bir ışık veriyorsa ya da ucu bu resimdeki gibiyse ıpl dir