Soyulabilir maske biraz zarar verdi gibi hissettim, o yüzden yıkanabilir tercih ediyorum, ama normalde soyulabilir olanı beğeniyorum çünkü yıkamaya gerek kalmıyor, şu Garnierin kömürlü yıkanabilir maskesini yaparken lavabo siyah oluyor ve kıyafetime de geliyor uyuz oluyorum 🤦🏻♀️😀
Aynen 😄 yani şimdi doğruyu şey etmek gerekirse ben bazen üşeniyorum o maskeyi yaparken kıyafete lavobaya dikkat edip yüzümün de her yerini temizleyip uğraşmaya biliyorsundur nasıl olduğunu 💁🏻♀️ o yüzden bazen üşendiğim zamanlar onun yerine başka maskeler yapıyorum ve doğal sabunlar kullanıyorum 😀
Evet hatta benden sonra lavaboya giren buraya ne olmuş böyle pisletmişşin diyor 🙄 ben de yüzümü kurulayayım yıkayacağım diyorum 🙃 bir de benim tişörtüm yüzümü yıkarken resmen boydan gusül abdesti almış gibi oluyor ıslaklıktan tiksinirim, hemen tişörtü değiştiriyorum 😂 evet bende doğal sabunların leke ve izlerinde çok etkisi oldu 🤩
Alnım ve burnum için soyulabilir maske kullanıyorum. Yanaklarıma ve çeneme soyulabilir maske kullanmıyorum ayva tuylerini yolup kalınlaştırmasın diyee. Iki haftaya bir soyulabilen maske. Haftada bir yikanabilir maske yapıyorum. Cilt bakımına çok önem veririm😊😊