Güzellik & Bakım Stick deodorant kullanıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadın için güzel stick roll on deodorant önerir misiniz? Stick deodorant kullanıyor musunuz? Cevapla Kadın Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Allfree natural deo stick kullanıyorum. Gün içerisinde ter kokusunu engelleme ve kuru tutma konusunda çok başarılı bir ürün. Üstelik paraben, alüminyum ve alkol içermiyor. 1 0 Yorumla
QueenFrigg Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 56% +1 yıl Isana kullanıyorum. paraben alkol yok. çok kaliteli. 0 0 Yorumla
siyahhmelekk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl emotion romantik deodorant gratiste indirmde bu aralar normalde 15 lira ama şu an 10 lira diye biliyorum kokusu ağır değil ve çok güzel koyuyo 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Dove 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar