Mercan rengini çok seviyorum. Özellikle yaz aylarında çok güzel duruyor bence. Mercan rengi ruj almak istiyorum. Deneyen var mı, kimlere yakışır? Beyaz tenliyim ve açık kumral saçlarım var. Hangi markanın mercan rengi ruju güzel?mercan rengi ruj
Mercan rengi ruj deneyen var mı, hangi markanın rujunu tavsiye edersiniz?
Mercan rengi ruj yaz aylarının içimizi açan renklerinden biri. Dediğin gibi yaz aylarına çok yakışıyor.
Mercan rengi ruj kimlere yakışır?
Mercan rengi ruj
Doğru tonu bulduktan sonra mercan rengi ruj herkese yakışacaktır. Buğday tenliler soluk mercan rengini, açık tenliler özellikle sarışınlar canlı ve pastel mercan rengi ruj tercih etmeli.
Mercan rengi ruj önerilerim
Golden Rose velvet 21
Golden Rose markasının bu ruj serisine bayılıyorum. Dudakları kurutmuyor, orta kalıcılıkta ve rengini çok güzel veriyor.
Maybelline Superstay 130
Herkeste farklı duran bir renk. Beyaz tenli olduğun için mercan renginde duracaktır. Yaz aylarına çok yakışacak, aşırı kalıcı ve kullanımı güzel bir rujdur. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ne demek aynı? Beyaz tende ve bronz ten de nasıl aynı görünsün bir ruj? :) misal kahve ruj bronz ten de yok olurken beyaz tende lanet bir görüntü olusturuypr
İkisinde de hasta gibi gösteriyor olmasının doğruluğu değişmiyor. Kahve tonları bronzlukta çekilmiyor bak o doğru zaten bana hep 90’lı yılları hatırlatır pek tercih etmem.
En İyi Cevaplar