Bir kadın kaç yaşına kadar güzel ve çekici görünür? Mesela Selma Hayek 53 yaşında ama hala oldukça özgüvenli makyajsız halini ve vücudunu sosyal medyada paylaşıyor
Bir kadın veya erkek kaç yaşına kadar cazibesini korur?
Bu tamemen genlerle alakalı bır durum. Ben işim geregı cok yurtdısına cıkıyorum ayrıca yurtdısında unıversıte okudum bu anlamda kıyaslamak ıcın oldukca fazla gözleme sahıbım.Önclıkle bizim turk insanı malesef kendıne bakmadıgı gıbı genlerımızde ıyı degıl kadınlarımız oldukca erken çöküyor yanı orta yaş yok genclık ve dırek yaşlılık modu var kadınlarımızda buna obezıte dengesız beslenme sigara ve agır makyaj eklenınce bızım kızalrımız 30 yaşlarında darmadagın. Ama bır avrupada ya da rusyada kadın 50 yasında bile cok derlı toplu bakımlı ve cekıcı olabılıyor bıraz genetıkte etkılı ama erkekler bu konuda daha sanslı bence kendıne ıyı bakan bır erkek yaş aldıkca daha karızmatık ve cekıcı olabılıyor kadınlarda malesef 45 lı yaşlar cıddı anlamda deforme ve çökus yaşlarıdır yanı 45 yaşındakı bır erkekle 35 yasındakı bır kadın belkı yanyana gelse erkek daha genc ve dınc durur
kadınlar 20- 25 yaş arasında futbol topu gibidir. 22 kişi peşinden koşar
25-30 yaş arası basketbol topu gibidir 10 kişi peşinden koşar.
30-35 yaş arası tenis topu gibidir 2 kişi peşinden koşar
40 yaşından sonra yakar top gibidir, bir atarsın herkes kaçar"
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Super bowl performansini izleyen bilir. Shakira 43 yasinda. Jennifer lopez 50 yaşında. Hala taş, genc kiz gibiler. Sahneleri zaten efsane. Hala o yasta dans edip şarkı soylebiliyorlar. Gercekten muhteşem bir enerjileri var. Tabi oturarak olmuyor. Para bol. Her gun bakim, ozel diyetisyenler, ozel spor hocalariyla çalışıyorlar. Ama gende önemli. Ikiside latin ateşi. Bizim millet erkekli, kadınlı cok cabuk çöküyoruz malesef. Onu gectim bizde kisisel bakim yok, spor yok, dogru duzgun beslenme aliskanligi yok. Normal bu hale gelmemiz. Gerci olsa ne ki? 16 yil egitim gordum. 4 duvar arasi. Lisedeyken çöp atmaya kalktigimda ne isin var ayakta diyen hocam vardi. Gunde 8 ders,40 dk boyunca otturur durursan cocuklari ve gençleri olacağı bu.
Önemli olan estetik yaptırmadan cazibeli kalabilmek. Her yaşın kendine özgü cazibesi var. Doğal olduktan sonra gerisinin bir önemi yok. O kadar gerdiren herkes çıkıp paylaşım yapıyor.
Bu kişiden kişiye değişir ama 35 yaşına kadar bir güzel bir vucut yapısına sahip olup 35 yaşından sonra yavaş yavaş çökmeye başlar erkeklerde bu yaş 30 sınırıdır. Ama bana kalırsa olgun kadınlar herzaman daha cazip gelir.
En İyi Cevaplar