Kuzenimin düğünü var ve tıkma tırnak almak istiyorum. Daha önce hiç takma tırnak kullanmadım bu konu hakkında pek bilgim yok. Takma tırnak Gratis'te bulunur mu? Takma tırnak olarak ne önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.takma tırnak gratis
Gratis'te takma tırnak bulunur mu, takma tırnak tavsiyesi olan var mı?
Hepsiburadadan 40 tane yanlış hatırlamıyorsam 9 veya 13 liraya aldığım tırnaklar var benimde severek kullandığım ve gayet ince kalıcı kullanımı çok rahat olan tırnaklar
Her kadın takma tırnak takmaz bu kesinlikle kendi seçimidir. Kimsede takan kişiye karışamaz bunu o istemiştir çünkü önemli olan kendi mutluluğudur insanın sevgiler...
Şimdi küçüklükten beri tırnaklarını yiyen biriyse eğer bunu kullanan kişi erkek kadın fark etmez estetik açıdan çok değiştiriyor mesela daha bakımlı temiz gösteriyor parmakları. Takan takar sen takmıyor olabilirsin ne güzel
Uzun tırnak kadar takma tırnak kullanmayı da çok seviyorum. Hem çok kullanışlı oluyor hem de çok güzel duruyor.
Takma tırnak önerilerim!
Nastica takma tırnak
Takma tırnak kullanmayı seven biri olarak Nascita markasını tavsiye ederim. Kullanışlı olduğu için uzun süre kullanabilirsin. Ayrıca çeşitleri de çok fazla. Zevkine uygun olanı seçip dilediğin gibi kullanabilirsin. Kullandığım en kaliteli tırnaklardan. Kendinden yapışkanlı olmasına karşın çok iyi yapışıyorlar.
Eklips takma tırnak
Takma tırnak önerilerimden biri de Eklips markasının. Fiyatına göre oldukça kullanışlılar. İçerisinde bulunan yapıştırıcısı da çok iyi bence. Hemen yapışıyor ve hemen çıkmıyorlar. Bende bu şeffaf setten var. İstediğim oje ile boyuyorum. Severek kullandığım takma tırnaklardan.
Promani tırnak
Takma tırnak markaları arasında tercih edilenlerden biri. Metalik olanları gerçekten çok güzel. Özel günlerinde severek kullanabilirsin. Oldukça kullanışlı takma tırnaklardan.
Takma tırnak Gratis'te bulunur mu?
Birçok marka takma tırnak Gratis'te bulunuyor. Önerdiğim takma tırnakları Gratis'te rahatlıkla bulabilirsin. Hepsinden çok memnunum ve severek kullanıyorum. Senin de memnun kalacağını düşünüyorum. :)
Gratis, Watsons, Eve vb. her türlü kozmetik mağazalarında mutlaka takma tırnak bulunur. İlk defa kullanacaksan mutlaka nasıl takıldığını ve takma tırnak yapıştırıcısının nasıl kullanacağını mutlaka görsel olarak izlemelisin. Düğünde tırnaklarının düşmemesi için yapıştırıcıyı mutlaka düzgün kullanmalısın. Aksi takdirde tırnak düşer ve düğünde bu durum pek hoş olmaz. Bir de tırnakları takınca mutlaka ten rengine göre oje rengi seçmelisin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gratis şubelerinde takma tırnak bulabilirsin. Promani, Mara ve Nascita markalarını tavsiye ederim. Çok dayanıklı ve kullanışlılar. Defalarca tak çıkar yapabilirsin. Desenleri çok güzel, ama istediğin renk oje de sürebilirsin 🌺
Takma tırnağı gratis, eva, watsons gibi güzellik merkezlerinde bulabilirsin. Benim sana tavsiyem protez tırnak, eğer tırnakların çok küçükse kolaylıkla uzunca zaman kullanabilirsin. Tak çıkar tak çıkar bir sürü uğraşla uğraşmaktan daha iyi bir yöntem.
hiç kullanmadı isen hiç bulaşma ya da bulaşacam dersen özel ultraviyole gerektiren olanını yaptırma tırnakların hissizleştiği için kutu kolayı açmayı bırak tırnak ile yapılan tüm işlerde sıkıntı çekersin :D
Takma tirnaktan cok yapıştırıcısı onemli. Onlarin icinden cikan yapıştırıcı iyi olmuyor. Disardan alsan 30 tl falan. Sana tavsiyem guzel bir yerde protez ya da jel yaptırman
Gratis ve watsonsda bulunur migrosta bile var hatta ben gratisten alıyorum sana tavsiyem açık renkler alma çünkü düzgün yapistiramadigimizda alttaki yapıştırıcı belli oluyor ve çok çirkin görünüyor ya da kendinden yapışkanlı olanları alabilirsin
Takma tırnak bulunur, ancak G**T**'deki tırnaklar plaktik tırnaklar oldupu için rotez tırnak gibi kalite veremiyor, Bu sebeple fiyatı uygun ama pek kaliteli değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takma tırnak var da kaliteli mi dersen hayır. İdareten kullanacağım diyorsan al
Bence 2 3 liralık takma tırnak alma tırnak yaptır hem daha kullanışlı ben 2 sene önce öyle yaptıydım tirnagimda 3 ay kaldı ve tirmagim şu an istediğim uzunlukta😁