Bir süredir aşırı cilt kuruluğu yaşamaktayım çok cansızım, Nutraxin Kolajen nasıldır sizce? Nutraxin kolajen kullananlarin yorumları nasıl?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha önce farklı bir markanın kolajen takviyesini kullanmıştım. Fakat fiziksel ve psikolojik olarak kendimde bir farklılık hissedemedim. Tabii ki sihirli bir değnek dokunuşu beklemiyordum fakat uzun süre kullanım sonrasında biraz da olsa kendinizde bir farklılık görmek istiyorsunuz. Kolajenin vücut için yararlı olduğunu bildiğimden bırakmak yerine farklı markaları denemeyi tercih ettim. Bu araştırmalarım esnasında eczacımın tavsiyesi ile NutraxinCollagen ile tanıştım. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve gerçekten cildimde, enerjimde ve vücudumda etkisini hissediyorum. Kolajeni sadece cilt güzelliği için gerekli bir madde olarak ele almayın. Vücudunuzun bu vitamine çok ihtiyacı var. Özellikle orta yaşı geçtiyseniz kemikleriniz bir süre sonra kolajen takviyesine ihtiyaç duyuyor. Son dakika tedbiri alanlardan olmak istemiyorsanız şimdiden başlamanızı öneririm.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kolajen dedikleri cilt ve vücudun ürettiği yapısal bir proteinmiş. Vücudumuz bu proteini genç yaşta daha fazla üretirken ilerleyen dönemlerde daha az üretiyor. Bu yüzden ciltte lekeler ve kırışıklıklar başlıyor. 35 yaşını aşmış ve bu konuya takık biri olduğum için herşeyini araştırdım. :)) Cildimizin sağlıklı ve pürüzsüz gözükmesini istiyorsak kolajen desteğini sağlamalıyız. Bunu ister besinler istersek de takviye gıdalar ile sağlayabiliriz. Fakat şunu belirteyim ki gıda yoluyla aldığımız kolajen etkisi cildimize yeterli gelmiyor. Mutlaka destekleyici ürünler kullanmalıyız. Günlük besin zincirinize yaban mersini, sarımsak ve soya ürünlerini ekleyebilirsiniz. Ben direkt takviye gıda kullanmayı tercih ediyorum. Burada önemli olan marka tercihi. Nutraxin bu konuda hem ürün yelpazesi hem de kalite standartları olarak oldukça tatmin edici. Özellikle 35+ kadınlara sesleniyorum, deneyin :)
60 Yorumla
Kolajen in cilde gerçekten büyük bir faydası olduğunu Nutraxin kullanmaya başladıktan sonra keşf ettim. Benim de cildimde aşırı kuruma vardı. Kullanmadığım nemlendirici kalmadı artık yani öyle bir şey ki cildime sürüyorum beş dakika nemli sonra hoop yok oluyor aynı kuruluk devam. Kökten çözüm bulmak için araştırırken kolajen denilen proteini öğrendim. Eczacım da Nutraxin önerdi hemen etki ediyor dedi. Güldüm hatta reklamını yapıyor gibi oldu biraz. ama cidden dediği kadar varmış. Kullanmaya başladıktan bir hafta kadar sonra cildimde ki kuruluk azalmaya başladı. İlk defa bu kadar hızlı etki eden bir ürün kullanmış oldum. Bu yüzden önüme gelene tavsiye ediyorum :))
30 Yorumla
+1 yılVücut için önemli bir protein bu collagen ve özellikle yaş gibi çeşitli etkenlerden dolayı üretimi yavaşlıyor, bu da ciltte çeşitli sorunlara sebebiyet verebiliyor. Doktorum takviye ürün almamı tavsiye etmişti bu konuda araştırdığımda Nutraxin ismini de pek çok hekimden duymuştum. Güvenilir bir marka olduğunu düşünerek aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren etkisini göstermeye başlayan bir ürün. Şu an cildimde herhangi bir kuruma durumu yok aksine parlak ve yumuşak yani. Bebek gibi oldu tekrardan diyebilirim :)
10 Yorumla
Ablamın bir arkadaşı da sürekli bu konudan şikayet ediyordu, cildi çok kuruydu söylemesi ayıptır elini tuttuğumda bile farkediliyordu o kuruluk 😊) Çok rahatsız ediyordu onu, sonradan Nutraxin Collagen diye bir hap kullanıp çözdü sorununu. Bir araştırıp dene derim mutlaka iyi gelecektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCansız ciltlerde Kolajen haplar gerçekten çok iyi etki gösteriyor, cilt kuruluğu konusunda zaten etkisi kanıtlanmış bir şey. Ben Nutraxin Kolajen kullandım, iki hafta gibi bir sürede cildim nemlendi ve şikayetlerim sona erdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tür ürünlere inanan biri değilim. Doğal yollarda çözüm aramak en iyisi bana göre.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
8Cevap
+1 yılCilt bakımı cinsiyet fark etmeksizin dikkat edilen bir konu tabii. Cilde böyle iyi gelecek bir ürün ararken Nutraxin collagen ile karşılaştım. Takıntılıyım ama bu konularda biraz o yüzden baya sordum soruşturdum markayı :) Baya bilindik bir markaymış meğerse, bir ben bilmiyormuşum heralde :) Neyse 3-4 ay oldu heralde kullanmaya başlayalı, ama gözle görülür etkilerini yaşamaya başladım diyebilirim. Böyle cildimin rengi bi değişti, parladı daha bir canlandı sanki yani :) Umarım iyi etkilerini görmeye devam ederim. Bu yüzden memnunum ve tavsiye de ederim :)
00 YorumlaKolajenin vücuda olan faydalarını araştırdığımda gerçekten şok etkisi geçirmiştim. Adını bile duymadığım bir protein nasıl olur da bu kadar işe yarardı açıkçası çok şaşırmıştım. Sonra fark ettim ki aslında bir tek ben duymamışım sanırım :) Baya böyle herkesin kullandığı ve kullanımını önerdiği bir şeymiş bu kolajen. Benim de cildim inanılmaz kurumuştu bunu araştırdığım dönemlerde. Nutraxin kolajen ile karşılaştım tabii araştırırken. bilindik, güvenilir bir markaymış o yüzden almıştım da. Valla şu an diyorum ki iyi ki almışım yani :) daha böyle ilk günlerden itibaren etkisini göstermeye başladı cildime. Çok mutluyum ben Nutraxin kullanmaktan o yüzden şiddetle de öneririm yani :)
20 Yorumla
+1 yılKendileri ile daha yeni tanıştık diyebilirim. Benim öyle çok güzellik takıntılarım yoktur. O maske çıkmış alayım, bu krem yaşlandırmayı durduruyormuş kullanayım gibi kozmetik ürünlerin peşinden gitmem. Fakat vücut gelişimim ve sağlığım için düzenli beslenmeye ve almam gereken takviye gıdalara dikkat ederim. Geçenlerde Osman Müfteoğlu’nu dinlerken kollajen hakkında bilmediğim birçok şeyi öğrendim. Sadece cilde iyi gelmekle kalmıyor aynı zamanda kemik gelişiminiz ve vücut direnciniz için de olmazsa olmaz vitaminlerden bir tanesi. Bu konuşmayı dinledikten sonra biraz marka araştırmasına girdim ve gönlümü en çok rahatlatan Nutraxin markası oldu. Hem bir çok sertifikaları bulunuyor hem de kullanıcı yorumları oldukça olumlu. Anlayacağınız benim Nutraxin Collagen ile tanışmam güzellik sevdasının tersine sağlıklı yaşam aşkım yüzünden oldu. Size de tavsiyem belirli bir yaştan sonra vücudunuzun ihtiyacı olan takviye gıdaları kullanın ve sağlıklı bir yaşlılık süreci geçirin.
00 Yorumla
+1 yılSon dönemlerde malum bir kolajen takviyesidir gidiyor. Orta yaşı geçince gün grubunda gençleşme çabaları konuşuluyor :)) Neymiş bu diye araştırırken karşıma Nutraxin markası çıktı. Günlük hayatımda özellikle mevsim geçişlerinde bu markanın ürünlerini kullanıyorum. Kolajen takviyesini görünce düşünmeden aldım ve denemek istedim. Henüz 3 haftadır kullandığım için yorum yapma noktasında erken ama ilk izlenilerimin olumlu olduğunu söyleyebilirim. Düzenli kullanımda beklediğim etkiyi alacağımı düşünüyorum. Bu kadar kişi yanılmış olamaz :))
10 Yorumla
+1 yılStrese bağlı durumlar veya hava değişimi ciltte kuruluk yapar. Bu gibi durumlarda vücudumuz ek takviyelere ihtiyaç duyar. Genel olarak içeriği açısından alınan takviyelere ön yargılı yaklaşıyoruz. Kolajen takviyesi genel olarak cilde iyi geliyormuş. Ender Saraç ve Çağla Şikel’in de kolajen takviyesi yaptıklarını gördüğümde biraz araştırdım ve Nutraxin collagen ile karşılaştım. Birçok kolajen takviyesi seçeneği arasında içime en çok sinen nutraxin collagen oldu. Bir süredir de kullanıyorum ve cildime çok iyi geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Dediğim gibi içeriği açısından da içime çok sinen bir ürün, etkisini de gördüm bu yüzden tavsiye edebileceğim bir ürün kendisi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNutraxin Collagen ile tanışmadan önce farklı bir makanın takviye gıdasını kullanıyordum. Kolajen hakkında bu kadar çok olumlu yorum duyarken kendimde olumlu bir sonuç alamamak açıkcası beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Meğersem kolajen takviyelerininde farklı türleri varmış. Amacımız cildimizi güzelleştirmek ise kullandığımız ürünün balık kolajeni olması gerekiyor. Türkiye’de bu şartları karşılayan da tek bir marka olduğu için yönümü Nutraxin Collagen takviyesine çevirdim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyıyorum ve oldukça memnunum. Umarım beklediğim olumlu sonuçları almaya devam ederim.
00 Yorumla
+1 yılKolajen takviyesi pek çok doktor tarafından önerilen bir takviye gıda olarak bilinir. Artan yaşla birlikte gelişen cilt sorunlarının önüne geçmek adına kolajen takviyesi yapmak gerekebiliyor. 32 yaşımdan sonra cildimin eski bebeksiliği ve parlaklığı yavaş yavaş beni terk etmeye başlamıştı. Burcu Esmersoy gibi ünlü kişilerin de kullandığı ve tavsiye ettiği Nutraxin collagen ile bu şekilde tanıştık. Kullanmaya başladığım ilk andan itibaren cildime olan etkisi, görmezden gelinemeyecek kadar fazlaydı. Bu yaşıma kadar pek çok cilt bakım ürünü kullanmıştım fakat ilk günlerinden itibaren etkisini gösteren bir ürün, daha önce görmemiştim. Cildim şimdilerde, gençliğimde olduğundan daha bile güzel olabilir :) Kullanmanızı tavsiye ederim :)
20 Yorumla
+1 yılStres cilt üzerindeki problemlerin çok büyük bir nedeni aslında. Ailem ve işim sağolsun fazlasıyla stres altında bir insanım. Cildim aşırı kuru ve dökülmeler var. Normalde bu tarz kolajen azalmaları yaştan kaynaklanır diye biliyorum ama stres işin içine girince, yaş falan bakmıyor genelde... Nutraxin Collagen kullanmaya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım ve başladığım ilk günden beri cildimde inanılmaz bir düzelme söz konusu oldu diyebilirim. Biraz araştırmıştım almadan önce. Doğal bir ürün ve Türkiye şartlarında muadili olan bir kolajen ürünü bulamadım ben kendi adıma en azından. Tavsiye edebileceğim güvenilir bir marka kısacası..
00 Yorumla
+1 yılYaşın ilerlemesiyle ve çeşitli çevresel faktörler nedeniyle ciltte kuruluk, bozulma ve lekelenme gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Benim cildim hem kurumuş hem de lekelenmişti. Bir kaç doktor ile görüştükten ve araştırma yaptıktan sonra kolajen takviyesi yapmam gerektiğinde karar kıldık. Tabi söz konusu takviye gıda olunca insan bir tedirgin olmuyor değil. İçerik bakımından Türkiye'de bulabileceğiniz ürün Nutraxin Collagen olabilir. Ben epeyce bir araştırdım, bir kaç doktor arkadaşıma da sorduktan sonra almıştım ve kullanmaya başladığım ilk günden itibaren cildimde ki değişimleri fark etmeye başladığımı söyleyebilirim. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 5 ay oldu ve cildimde ne leke kaldı ne de kuruluk. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)
10 YorumlaKısa bir süre önce cildim için kolajen takviyesi arıyordum. Bir kaç kez rastlamıştım aslında Nutraxin Collagen ürününe fakat çok önemsememiştim adını daha önce duymadığım için fakat araştırmalarım esnasında Çağla Şikel ve Burcu Esmersoy gibi ünlülerin de bu ürünü tavsiye ettiğini gördüğümde içeriğini incelemeye karar verdim. İçeriğinde balık kolajeni varmış, daha öncesinde bir yerde duymuştum balık kolajeni diğer kolajenlere göre daha etkilidir diye. Nutraxin collagen ürününde, her bir shot 10 gr balık kolajeni içeriyormuş. Bunları duyduğumda hemen denemeye karar verdim tabii ve yaklaşık 15-20 gün sonrasında etkisini görmeye başladım. Cildimin kuruluğu azaldı, parlaklığı ve canlılığı arttı. Açıkçası Türkiye şartlarında bulunabilecek en güvenilir içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum şu an. Gerçekten harika bir ürün, mutlaka kullanmanızı öneririm :)
00 YorumlaÖzellikle bu sene olduğu gibi dengesiz hava koşulları başta olmak üzere, düzensiz beslenme ve stres gibi durumlarda cilt sağlığımız kötü etkilenir. Kolajen takviyesinin cilde iyi geldiğini duymuştum fakat birçoğumuz gibi, içeriğinde ki maddelerden ötürü alınan gıda takviyelerini sağlıklı bulmuyordum. Burcu Esmersoy, Ender Saraç gibi ünlü isimlerin de kolajen takviyesini önerdiklerini gördüğümde uzun çaplı bir araştırma yapmaya karar verdim. Bütün bu araştırmanın sonucunda nutraxin collagen ürününe rastladım. İçeriğini özellikle inceledim, doktor arkadaşlarıma danıştım ve almaya karar verdim. Bir süredir de kullanıyorum kendisini. Cildime gerçekten çok iyi geldiği ve içeriği açısından da içime gerçekten sinen bir ürün olduğu için benim gibi pimpirikli insanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir üründür kendisi. :)
00 YorumlaKendisi ile yeni tanışmış olmama rağmen oldukça memnun kaldım. Hatta anneme bile aldım. O bu konularda çok titizdir, bir takviye gıda kullanmadan önce her şeyini araştırın. Nutraxin için de aynısını yapmış tabii ki :) Osman Müfteoğluna kadar birçok profösörün konuşmalarını dinlemiş ve ondan sonra anca ikna oldu. Sanki ben ona almamışım gibi ürünü bana anlatıyor :) Yok balık kolajeninden yapılmış yok içindeki ayva suyu sayesinde cildimize parlaklık katarmış. Neyse içiniz rahat olsun, annem hepimizin adına araştırma sağladı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCildimize genç yaşta doğru ürünler ile bakmalıyız ki ilerleyen dönemlerde önünü alamayacağımız sorunlarla karşılaşmayalım. Bende bu zihniyet ve bakım aşkı sayesinde Nutraxin Collagen ile tanıştım. Çok da memnunum bu kararımdan dolayı. Kullandığım günden itibaren yüzümde bir parlaklık ve canlılık hissediyorum. Aynı zamanda içerdiği ayva suyu, biotin ve C vitamini sayesinde cildimizi dış etkenlere karşı korurken cildin normal kollajen üretimine karşıda katkıda bulunur. Bir takviye gıda daha ne yapsın.
00 Yorumla
+1 yılNutraxin çok iyi bir marka yıllardır pek çok ürününü kullanırım. Collagen takviyesi de oldukça iyi ve faydalı bir ürün. Eğer değerlerinizde eksiklik varsa kesinlikle kullanabilirsiniz ama ezbere alınabilecek bir şey değil ve bir ilaç da değil. Ben yıllar evvel doktorum söylediğinde kullanıp oldukça da memnun kalmıştım.
00 YorumlaCilt kuruluğu her zaman kolajen eksikliğine işaret etmez. O nedenle önce bir doktora görünüp kolajen seviyenize baktırabilirsiniz. Ancak bir kolajen eksikliği yaşınıyorsa da kesinlikle Nutraxin collagen kullanmanınız öneririm. Annem için alıyorum ben ve çok memnun. Cildi ve değerli oldukça sağlıklı hale getirdi kısa zamanda güzel bir takviye.
00 Yorumla
+1 yılKolajen bir proteindir, proteinde cilde iyi gelen birşeydir. Değerlerinize baktırıp kolajeninizin eksik olduğunu öğrendiğiniz takdir de Nutraxin collagen kullanmanızı öneririm. Benim cildimdeki yaralar çok zor iyileşiyordu ve cildim sıkılığını kaybetmeye başlamıştı. Doktara gidince kolajen eksikliğim olduğunu öğrendim. Nutraxin kullanarak kısa sürede bu sorundan kurtuldum, çok iyi bir takviye.
00 YorumlaKollajen cildin ihtiyacı olan temel maddelerden biri fakat vücudumuz bunu yeterince üretemiyor. Bu sebeple cilt sağlığımızı korumak adıana belirli bir yaştan sonra kollajen takviyesi kullanmamız gerekiyor. Ben doktor tavsiyesi ile başladım ve memnunda kaldım. Burada önemli olan cilde etki sağlayacak maddeler içerin markaları tercih etmek. Ben Nutraxin Collagen kullanıyorum ve içeirğini bildiğim için gönlüm çok rahat. Sağlıklı ve parlak cilde sahip olmak için denemenizi öneririm.
00 Yorumla
+1 yılNutraxin cildi çok güzel yeniliyor. Ben çok memnunum bayadır kullanıyorum. Kolajen zaten vücudun ekmeği suyu gibi bir şey. Maalesef şehir hayatında bundan yoksun kaldığımız dönemler olabiliyor. O dönemlerde de takviyeler kurtarıcı oluyor gerçekten. Bence kullanın cildiniz daha fazla zarar görmeden. Ayrıca inanılmaz sağlıklı bir renk gelecek cildinize aynaya baktığınızda ben sağlıklıyım diyeceksiniz:)
00 YorumlaHarika bir ürün. Kösele gibi olmuştu derim artık. Yıllarca hiçbir bakım yapmamak rüzgarmış, soğukmuş cilt kururmuş umursamadan yaşamak faturasını ağır kesti tabi. Ne kadar nemlendirici kullandıysam da artık fayda etmez durumdaydı. Nutraxin aldım bende. Cildimi aşırı toparladı. Kırışıklıklar azalmaya başlarken cildime bir parlaklık geldi. Düzenli kullanımda faydasını görürsün diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılValla kabul etmek lazım yaşımız kemale eriyor. Daha genç yaşlarda şu kolajeni kullanmadığıma öyle pişmanım ki. Vücudun yapı taşıymış meğer. İyi geliyor arkadaşım cildin kuruluğuna, eklem ağrılarına vs baya bir şeye iyi geliyor. Ben kullanıyorum hele 50 yaşlardan sonra su içmek kadar gerekli kolajen takviyesi. Hemen al kullan cilt kuruluğunun gitmesiyle birlikte farklılıklar hissedeceksin. E sonra da bir zahmet gelip bana teşekkür edeceksin
10 Yorumla
+1 yılGüzellik ve bakım dendiğinde bu aralar ilk akla gelen collagen oluyor. Fakat burada önemli olan hangi collageni kullanıyor olmak. Sizden ricam iyice araştırın ve cilt güzelliği için kullanacaksanız balık collagenini tercih edin. Benim bildiğim Türkiye’de Nutraxin Collagen dışında balık kolojeni kullanan yok. Amacınız cildinize güzellik katmak ve cilt sağlığınıza olumlu etki etmek ise düzenli bir şekilde Nutraxin collagen kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten kolajen ürünlerinin ana olayı cilt bakımı; cildin eksikliklerini gidermek için üretilmiş. Eczacım bana önerdiği zamanlar çok araştırmıştım aklıma yatmıştı kullanmıştım hakikaten de işe yarayan bir ürün. Ama mucize bekleme mutlaka doktora da görün derim. Nutraxin Collagen, kolajen ürünleri arasında en kalitelisi bu arada…
00 YorumlaKuru cilt ile alakalı çok fazla sorun yaşadım. Araştırdım ve belirli bir yaşı geçince colojen olarak karşıma çıktı. Ben iyi bir markayı tercih ettim. Nutraxin karşıma çıktı. Kulladım ve ciltteki sorun ortadan kalktı çok net söyleyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılNe cilt kuruluğu ne de cilt lekem kaldı sayesinde. Aşırı memnun kaldığım bir ürün. Cildi sıkılaştırıp gençleştiriyor. Uzun süre sonra görüştüğüm arkadaşlarım da fark edip yüzüne ne yaptın diye soruyolar :))
00 Yorumla
+1 yılKullanıp memnun kaldığım bir ürün. Cildimi parlatıp sıkılaştırdı. Benim leke problemim yoktu ama lekeleri için kullananlardan da memnun olduklarını okudum.
20 Yorumla
+1 yılBenim de cildim çok kuru ve lekeliydi, tavsiye üzerine kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım. Kısa sürede etkisini hissettiren bir ürün oldu. Tavsiye ederim.
00 YorumlaKolajenin vücuda yararı saymakla bitmez. Nutraxinin de en sevdiğim ürünü budur, cilt problemlerimi aşmamda en büyük yardımcımdı.
00 Yorumla
+1 yılKolojenle kuruluğun alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kullanmadım hiç
00 Yorumla
+1 yılTavsiye etmem
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cildiye git bence
00 Yorumlapek kullanmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDusunceler guzel
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Nutraxin kolajen kullananlar, Nutraxin Collagen hakkında düşünceleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler