Alışverişe çıkamadığım için temin edemedim yerine ne kullanabilirim bebek şampuanı ile yıkıyorum Şu an yüzümü sabunda suremem cildim çok hassas?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYüz temizleme jeli yerine hangi doğal ürünleri kullanabilirim?
Yüz temizleme jeli yerine kullanabileceğiniz doğal ürünler arasında bal, hindistancevizi yağı, zeytinyağı ve yoğurt bulunur. Bal, antibakteriyel özellikleriyle cildi temizler ve nemlendirir.

Hindistancevizi yağı, makyajı ve kirleri nazikçe temizlerken cildi besler. Zeytinyağı, cildi derinlemesine temizler ve yumuşatır. Yoğurt, laktik asit içeriğiyle ölü deriyi arındırır ve cildi aydınlatır. Bu doğal ürünleri kullanarak, kimyasal içeriklerden kaçınarak cildinizi temizleyebilir ve sağlıklı bir cilt bakım rutini oluşturabilirsiniz. Doğal ürünlerle yapılan temizleme, cildinizi taze ve sağlıklı tutar.
Evde hazırlayabileceğim basit yüz temizleyicileri var mı?
Bir kaşık balı, birkaç damla limon suyu ile karıştırarak doğal bir temizleyici elde edebilirsiniz. Bal, antibakteriyel özellikleriyle cildi temizlerken limon suyu cildi aydınlatır. Yulaf ezmesi ve suyu karıştırarak nazik bir peeling yapabilirsiniz; bu karışım ölü deriyi arındırır ve cildi yumuşatır. Hindistancevizi yağı da makyajı ve kiri nazikçe temizlerken cildi nemlendirir. Bu basit malzemelerle evde etkili yüz temizleyicileri hazırlayarak, kimyasal içeriklerden kaçınarak cildinizi doğal yöntemlerle temizleyebilirsiniz.
Yüzümü temizlemek için sabun kullanabilir miyim?
Yüzünüzü temizlemek için sabun kullanabilirsiniz ancak cilt tipinize uygun, nemlendirici özellikte ve nazik bir sabun tercih etmelisiniz. Sert sabunlar cildi kurutabilir veya tahriş edebilir. En iyi sonuç için hassas ciltlere özel formüle edilmiş sabunları seçmelisiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUmarım gecikmemişimdir. Benim de cildim sizinki gibi. Çok hassastır bioderma sebium kullanıyodum 1 yıl önce almıştım tam 1 yıl sonra bitti 2li şişesi indirimdeyken 95 tlye eczaneden almıştım ve tek tük çıkan sivilcelere bire birdi kokusu da yok zaten sizinkiyle aynıysa eğer bilirsiniz her neyse 1 hafta önceye kadar bitti ve 1 günde gerçekten sivilcelerim arttı anında doktora gidip ilaç aldım dalini yüzüme uygulamamın skaıncası olup olmayacağını sordum sorun olmaz dedi ben 3 gündür kullanıyorum sabah akşam olmak üzere ve çok da memnunum tavsiye ederim sadece ardından nemlendirirseniz iyi olur çok kurutuyor bazı ciltleri ama bende sorun olmadı yumuşacık yaptı ve vazelinini aldım dudaklarıma sürüyorum sürekli rujun altına vs her zaman kullanıyorum yine yumuşacık tavsiye ederim onu da ve pişik kremini almayı düşünüyorum dalinin bebişlerin poposu hassas olduğu için kullanırlar zaten ve birkaç arkadaşım kullanıyor çok da memnun 😊 umarım yardımcı olabilmişimdir
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler oldunuz tabi ellerinize saglik
- +1 yıl
Ne demek 💫💘
+1 yılŞampuanla yıkama. Bebek şampuanı bile olsa ph’ı yüzümüzün ph’ından farklı. Madem o kadar hassas, yeni temizleme jeli alana kadar sadece suyla yıkayıp tonikle sil.
00 Yorumla
Benimde yuzumde siyah nokta ve kizarikliklar var kullansam işe yararmi bide erkek veya bayan fark ediyormu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece suyla yüz yıkamak bana çok iyi geliyor. Sürekli yüzey Ürün kullanmayi çok doğru bulmuyorum. Tabi bilemem ben yani Ürün kullanmak çok iyi olabilir. Ama elini sabunla güzel yikayip sonrasinda sadece su ile yüzünü yikayabilirsin
00 YorumlaSirke ama el yapımı.. ya da el yapımı gul suyu..
00 YorumlaHangi jeli kullanıyordun benimde hassas
01 Yorumla- +1 yıl
Bioderma
Yeni bi tane al
00 YorumlaAvcunu diline sürüp ıslat ardından yüzünü sil :P
00 Yorumla
+1 yılsu ve sabun. sabun köpüğünü 1 dk bekletin.
00 YorumlaSu kullanabilirsin mesela doğal Allah vergisi
10 Yorumla
+1 yılBugün de nazarlık olsun
00 Yorumla
+1 yılNormal su ile yıka temizle
02 Yorumla- +1 yıl
Olmaz kirler cikmaz öyle
- +1 yıl
Ben dove sabun ile temizliyordum önceden cok güzel fayda sağlıyordu bebek gibi pluyordu yüzüm
u +1 yılSabun kullan.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz cildim hassas malesef baska bir yolu olmali
+1 yılçamur sür kurusun çok etkili
00 Yorumla
+1 yılPembe kaplı vardı unuttum
00 Yorumla
+1 yıldalin
00 Yorumla
+1 yılSoda
00 YorumlaGül suyu dene
00 Yorumla