Daha 21 yasindayim güzel bir kızım yüzüm gülüşüm fiziğim gayet düzgün çok güzel saçlarım vardı bukle bukle upuzun ve gürlerdi kapandiktan sonra dokulmeye başladılar ve artık acilsam da geri gelmeyecekler zaten bunun için açılmam da. Yillarca duzelmesi icin ugrastim ama gitti artik saçlarım. bu durum benim çok psikolojimi bozdu depresyona girdim dönem dönem.. Evde sürekli olarak şu fotoğraflardaki kızlar gibi başımı bandana yapıp geziyorum muhtemelen evlensem de başımın böyle olmasi gerekecek. Çok umudum kiriliyor beni biri böyle ister mi bu durumumu anlattigimda benden vazgeçer mi diye. Erkeklerden uzak duruyorum. Evlenmeyi kabul edemiyorum çünkü. Aşık olmaya bile hakkım yok gibi geliyor. ama düşününce insanlar nelerle imtihan oluyor. Yüzü yanan var , bacaklari tutmayan insanlar var. Ben mi çok abartiyorum. Sevdiğiniz kızın bu durumda olduğunu ogrenseniz onunla bir yuva kurmaktan vazgeçer misiniz. Ben mi çok umutsuzluğa kapiliyorum. inanin hergün agliyorum eve kapandim. Bu arada gayet güzel bir kızım fiziğim yüzüm boyum sesim herseyim gayet güzel. Saçım dışında. Benim de imtihanim bu mu yalnız mi kalicam hep evde sürekli şu asagidaki kızların taktiği şeylerden bagliyorum o halim güzel ama ne bileyim
Kapandıktan sonra saçlarımı kaybettim, sizce gelecekle alakalı umudum yüzde sıfır nokta kaç olmalı :D?
Seni iyi anlıyorum ama tıp çok ilerledi bay bayan saç ekimi var. Benimde saclarimda seyrelme oldu hatta diyorum ki " kiz olsam kendime bakmam 🙂 " ama öyle doğruya doğru. Bir durum var beni beğenen böyle beğensin dış güzelliğimi değil karakterimi beni sevsin. Sac ektirme gucum maddi imkanim var ama neden böyle birşey yapayim Tanrı beni böyle planladi hayatimi böyle devam etmemi istedi. Bugunlerimi aratmasin çok şükür mutluyum halimden.
Bence önemi yok. 3 numara da yapabilirsin. Ben çok beğenirim mesela kadınlarda öyle. Benim gibi bir sürü insan vardır eminim. Bu yüzden kafaya takma bu kadar. Ayrıca sevgi saça, ona buna şuna bakmaz. Kalbe bakar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim dusuncen biraz kalbimi rahatlattı
Bu hiç engel olur mi seven bir kalp için Sen her halinle güzelsin bunu unutma. Seni seven insan da saçın var mis yokmuş buna takılmaz yani ben olsam takılmazdım Diyeyim ya da . İnsan kalp sever kalbini sevecek birini bul.
Gerçek evlilik bunlarla hiç alakası olmayan bir şey. tabi gençler bunu cicim ayları yılları gectikten sonra ancak anlayabiliyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türk kızı tesettür türban takmaz
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef ben ne Türk kızıyım ne çölde kalmış bedevi ne de Avrupa devşirmesi. Sadece Türküm Arabım Acemim Bulgarım Fransızim diyenle aynı topragın altina girecek olan bir Allah kuluyum
Cevap sahibi
+1 yıl
Bne Nogay Türküyüm ne cemmatçi ne de arapım saçım açık arapla yola çıkmadım
Soran
+1 yıl
Aynı bokun mavisi
Cevap sahibi
+1 yıl
Bock sensin
Soran
+1 yıl
Kes ya dürzü. Benim sorum Kayı boyuna dayanıyor onlarda gayet tesetturlu kuranli insanlardi ben Müslümanım senin gibi kafirlere tesettür sorusu sormadim ben burda başka birşey sordum kaybol
En İyi Cevaplar