Kapandıktan sonra saçlarımı kaybettim, sizce gelecekle alakalı umudum yüzde sıfır nokta kaç olmalı :D?

Daha 21 yasindayim güzel bir kızım yüzüm gülüşüm fiziğim gayet düzgün çok güzel saçlarım vardı bukle bukle upuzun ve gürlerdi kapandiktan sonra dokulmeye başladılar ve artık acilsam da geri gelmeyecekler zaten bunun için açılmam da. Yillarca duzelmesi icin ugrastim ama gitti artik saçlarım. bu durum benim çok psikolojimi bozdu depresyona girdim dönem dönem.. Evde sürekli olarak şu fotoğraflardaki kızlar gibi başımı bandana yapıp geziyorum muhtemelen evlensem de başımın böyle olmasi gerekecek. Çok umudum kiriliyor beni biri böyle ister mi bu durumumu anlattigimda benden vazgeçer mi diye. Erkeklerden uzak duruyorum. Evlenmeyi kabul edemiyorum çünkü. Aşık olmaya bile hakkım yok gibi geliyor. ama düşününce insanlar nelerle imtihan oluyor. Yüzü yanan var , bacaklari tutmayan insanlar var. Ben mi çok abartiyorum. Sevdiğiniz kızın bu durumda olduğunu ogrenseniz onunla bir yuva kurmaktan vazgeçer misiniz. Ben mi çok umutsuzluğa kapiliyorum. inanin hergün agliyorum eve kapandim. Bu arada gayet güzel bir kızım fiziğim yüzüm boyum sesim herseyim gayet güzel. Saçım dışında. Benim de imtihanim bu mu yalnız mi kalicam hep evde sürekli şu asagidaki kızların taktiği şeylerden bagliyorum o halim güzel ama ne bileyim
Kapandıktan sonra saçlarımı kaybettim, sizce gelecekle alakalı umudum yüzde sıfır nokta kaç olmalı :D?