"Bu kız bir afet" dedirten kızların özelliği nedir sence? Bence pürüzsüz ve fit bir vücut ve güzel bir yüz. Geriye ne kaldı zaten :/ :D Resimdeki kız gibi olsak yeterdi. 👸
Bir insanın afet saymanın ölçüsü kişiden kişiye değişir. Güzellik göreceli bir kavramdır. Birine göre balık etli birisi afetken diğerine göre sıfır beden afettir. Birisi yeşil gözlü severken bir diğeri nefret eder. Güzelliği felsefi açıdan ele alacak olursak buna bir ölçüt koyamayız ve hepimizin bildiği gibi güzellik kalıcı değildir. Bence afet olacak bir insan kişisel olarak ve günlük yaşamında temizliğine hijyenine dikkat etmeli, nerede nasıl davranacağını bilmelidir. Bir insanla buluştuğunuzda dişlerini fırçalamamışsa birde leş gibi ter kokuyorsa, evine gittiğinizde pislikten geçilmiyorsa bu kişi isterse yarışmaya katılsa dünya güzeli seçilecek nitelikte olsun ne kadar itici olur değil mi? Benim için afet olmanın ölçütü kararakter sahibi olmak ve bakımlı olmaktan geçer. Gerisi boş.
bence bir kadını afet yapan şey kokusudur. Atıyorum bir erkeğin yanından geçerken şöyle hafifçe kokunuz esse mest olunur bence. Parfüm algılanmasın sadece vücut ve cilt bakımı, kremler losyonlar hepsi işe yarar. Tabii sivilcesiz doğal ve temiz bir yüz de işin cabası :)
Zarif bir duruşu olması şart, özgüveni duruşundan okunmalı. Yürüyüşü de aynı şekilde zarif olmalı. Kusursuzluk beklemiyorum ama ölçülü bir fizik çok çekici bir detay. Sarışınlar hep ilk tercihimdir. Saf duran utangaç kadınlar ilgimi çekmiyor gizemli kadınlar varken. Tam olarak şu güzelliği tarif ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özür dilerim ama özendiğin kız bildiğin fahişe tipli. Erkeklerin hiçbiri böyle tipleri sevmez. Alıcısı çoktur diye düşünür. Lütfen kendiniZ olun. Afet deseler ne demeseler ne. Afet dediklerini bile 2 gün sonra terkediyorlar. Ayrıca erkeklere kendinizi beğendirmeye çalışmayın.
Resim kız gibi olmaya hiç niyetim yok. Ben kendim olayım isteyen istediğini olsun. İnsanda biraz kendine saygı olmalı bence. Özür dilerim bu kız kadar rahat olan olanda ne bilim başka şeyler derler arkasından terbiyem müsade etmiyor 😇
evet artık kalıplaşmış tek sorunumuz kadınların fiziksel özellikleri 😂sonra neden erkekler kız diyince sadece dış görünüşe bakıyor, hem cinslerimin de böyle düşünüyor olmasıyla soru cevap buluyor, tebrikler
En başta "Bu kız şöyle """dedirten""" özellik nedir" gibi klişe sorular sormaması lazım. Özgün olun orijinal olun biraz. Soruların yüzde sekseninde aynı klişe başlık yok şunu dedirten kızlar, yok bunu dedirten kızlar. Bir bitmediniz.
Pürüzsüz bir vücut olduğu nereden anlaşılacakta erkek afet diyecek? Vücudu gözler önüne sermesi teşhir etmesi lazım ki pürüzsüz olduğu görünsün. Vücut teşhir edildikten sonra erkek için o kadın afettir zaten pürüzsüz olup olmamasına bakmaz bile.
gerisi fasa fiso. cilt pürüzsüz olcakmış falan.. 10 sene içinde taş devrinden kalma nehir yatağı gibi olucak herkes. o yüzden dert değil o. duruşu bakışı güzelse afettir.
Resimdeki kız gibi olup napcanız karakterli insan gibi olun en azından kocanıza çocuklarınıza hayırlı insan olmuş olur daha çok sevilir hatırlanırsınız🤔
Son cümleyi sonradan farkettim😱 bu kız gibi olsak ne, böyle mi gezcez sokakta hergün her gece? Kız bir düz baksa, kırmızı ruju silse, normal bir kazak giyse bir numarası kalmıyor ki zaten. Sokakta görsen geçer gidersin yanından.
Resimdeki kız biraz suratsız, ne etliye ne sütlüye dokunur her şeyi karşıdan bekler. Hem mükemmel fizik ve yüzü olacak hem de o sıfatların arkasına saklanmayacak sıcak biri olursa o zaman olur işte :)
ne afeti hepsı de bırer copluk 5 dakka da ebsıktas yap ısını bıtır satranc oyunu bitincve şah ve piyon aynı kutuya girer bosaldın mı ıs bıter fıs gıder abartmayin
En İyi Cevaplar