Açmaz. Misal, ben gerçekten düzgün bir fiziğe sahibim. Yüzümde beğenilir. Ancak sözlüm bana hep şunu söyler;"Evet, ben seni gerçekten çok beğeniyorum ama sen bugün aklı başında biri olmasaydın, bu raddeye gelemezdik."Ve sonuna kadar hak veriyorum ben kendisine. Ayrıca benim fikrimce fiziği düzgün olupta aklı beş karış havada olan kızlar sadece eğlenilecek kız imajı çizerler. Bir adam onlara asla evlilik düşüncesiyle yaklaşmaz. Bu durumla en çok dizilerde karşılaşıyoruz. Başroldeki güzel kız (!) akıl hastanesinden kaçmış gibi hareketler içerisinde. Adam aklı başında, olgun. Sonra bu kıza aşık oluyor. Hani anca filmlerde olur bu. Ki o kızların güzel olmaması da ayrı sinir bozucudur..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çeker mi evet, ama her kapıyı açmaz kesinlikle. Kafa ve karakter çoğu durumda ağır basar.
70 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yıl
Her kapıyı açar mı? Açmaz ama açtığı kapılardan da geçebilmek sana kalmış. Güzel fizik iyidir. Caziptir. Attığın resimdeki gibi bir kız olmaksa dediğin, sağlıklı ve disiplinli olduğunu gösterir. Böyle insanlar hayata kıymet verir ve canlıdır. Bu her şeyi çözmez tabi derdin aşk, iş falansa. Çünkü sürekli gördüğün bir şeye ilgini kaybediyorsun. Hayran olsan da böyle. Kendini her anlamda sürekli update etmen lazım. Seksi olmak bir yere kadar. Mutlu etmek de lazım. Anlayış, iyi kalplilik, insancıllık, güvenilirlik gibi durumlar asıl ihtiyaç :)00 Yorumla
+1 yılFiziğe odaklı, fiziki takıntıları olan insanlar için direkt olarak "kusursuz" bir etmendir. Fakat fiziğe önem vermeyen ya da makul düzeylerde önem veren ilk şart olarak görmeyen insanlar da ise çok etkili değildir. Kusursuz fizik her zaman ilgi uyandırır bu yadsınamaz bir gerçek, ama bu değildir ki her şeyi yaptıracak, her kapıyı açacak. Beklentilere indeksli değişkenlik gösterir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Ne yazık ki açıyor. Erkeklerin %90'ı sevgilim uzun boylu ince belli brezilya popolu balık etli olsun der. Hiç duydunuz mu iyi temiz kalpli temiz huylu olsun dediklerini. Hayır Çünkü erkekler ilk kadınların vücutlarına bakar. Bu nedenle de kadınlar her kapıyı açar.
20 Yorumla
+1 yılSüper soru seçildiğini bu kadar belli etmen ne hoş soruna gelirsem maneviyat her insan için daha önemli olduğu için açmaz
20 Yorumla
+1 yılKadin veya erkek zekiyse acmaz
Zaten kadin ve erkek zekiyse fizigini kullanmayada calismaz
Hatta bu zeki sahsi muhtereme alttan alttan fiziginle yanasmaya kalkarsan
sektir yiyerek dumura donebilirsin
Fizigi cok guzel bir kadin
Hoslandigi erkekten Ilgi goremiyorsa
Fena bunalima giriyor00 Yorumla
+1 yılGüzel fizik iyidir güven sebebidir. Ama bu millet 150-200tl ye ne güzeller görüyor bı bilseniz Ukrayna Fas Azerbaycan İran Rus hele kapısını açacağınız kişinin maddi durumu iyiyse üzgünüm kapı filan açılmaz fizikle ama zekaniz ile her kapıyı açabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılHer kapıyı açmak için düsünüyor ve kullanıyorsa vücudunu E5 şu tarafta✂️
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdaki hayir acmaz diyenlerin cogu gercekte fizigi guzel olmayan hic bir kiza bakmiyorlar yuzun ne kadar guzel olursa olsun fizigi guzel olani tercih ediyorlar. Bence acar gayet. Su zamana kadar kac guzel fizikli kiz gorduysem hepsi hayatlarinda cok mutlular elde edemedikleri hic bir sey yok
20 YorumlaAfedersiniz ama açacağı kapı genel evi kapısı olur. Fakat fizik istediğin kadar güzel olsun ahlak olmadıktan sonra o kişi yuva kuramaz en önemlisi de bu zaten YANİ HARİKA FİZİK HERSEYİN KAPİSİNİ ACMAZ DİYORUM
24 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha bos yapmasin kimse resimdeki kiz o fizigiyle neredeyse ne istiyorsa onu kazanir. Para populerlik iistedigi erkek. Ayni sekilde o kadar saglam fizigi olan bir erkek de. Yani kimse lagaluga yapmasin 2 ay spor yapanlar fizigim guzel saniyor. Guzel fizikten kasit bu resimdeki ahahah.
00 YorumlaHer kapıyı açıyorsa biz de başlayalım spora djsdjsd
50 Yorumla
+1 yılFizik bünyesinde belli bir zeka kapasitesine sahip değilse açacağı kapılar bellidir onun üzerine geçemez.
Yani her kapı ona açılmaz.48 Yorumla- +1 yıl
. 👍
- +1 yıl
O boyutlara pek değinmiyorum. Bu site bence buna hazır değil.
- +1 yıl
Estağfurullah
- +1 yıl
belli bir zeka herkesin ağzına aynı terane =)
fotografta ki kimse poponu basını yaptırmıs spor ile bir g"t oyle olmuyor malesef hafif oluyor denedigimden ve memeleri bedenınden küçğk insanları beden ve yüz olsrak sürekli estwtigw yonlendiriyolar gelmeyin buna ayva göbek kötü degildir
03 Yorumla- +1 yıl
kadın vucudu erkek gibi degil komik de degilim ama gercekler acıdır, got kaldırıcı makineler olmasa o popoyu kadınlar zor kaldırıyo, soguk lipozlar yapılmasa o karın kası zorla olusuyo cünkü kadımlarda selülit var, en cok cagla şikel spor yapıyo bir manken olarak bir bile yaglarla vucudunu yakarak almaya calısıyo ve onunda gitti estetikçiler var yüzüne sorımga yaptırıyo haa estetik diyince amilyattan bahsetmiyorum arrık amilyatsız işlemler boyle
- +1 yıl
Simdi yillardir sporun icinde olan biri olarak cevap vrriceem. Spordan kastiniz ay ben yuruyerek cardio yapicam agirlik calisamam agirliksiz squat yapicam yeter seklinde ise ki istisnasiz boyyle hicbir sey elde edememen normal. Ben erkek kadin cok insana yardimci oldum zamaninda ve inanilmaz degisimler gordum kendi gozlerimle. Erkekler nasil cani cikana kadar spor yapiyorsa yarisi ladar yapsaniz fitness modele ddonuseceksiniz ama zor geliyor tabi. Bu nedenle lutfen dusunce sisteminizi gelistirin. Mankenlerle sporcular da ayridir. Eger bir manken fazlalik 3 4 kg yagini yakamiyorsa gitsin pt sini degistirsin.
Aklı s... de olanların kapısını sonuna kadar açar. Ama bemce fiziğin yanında o fiziği yatakta yılan gibi kıvrandıracak beyin ve kaabiliyette lazım yoksa yoksa sırtüstü uzanıp bacaklarını açmaktan öteye gidemez şayet. Buda hiç çekici değil bence
00 YorumlaFizik kapıyı açsa bile karakter orada kalıcı olup olmayacağını belirleyen süleyman mührüdür
35 Yorumla
Soran+1 yılSüleyman mührü ney
Soran+1 yılAçıklama için teşekürler
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılFizikten anlayan ve Göreliliği açıklayan erkek/kadın (bak bayan değil sonra feminaziler geliyor bAyaN dEğil kHAdın diye) her kapıyı açar. Açmaz görüşü çok yanlış bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraftaki kadın (evet bayan değil kHAdın) bayağı zengin görünüyor. Ya da telefonu iki böbreği ile aldı.
- +1 yıl
Feminazi iyiymiş👍 daha önce duymamıştım bu kelimeyi😊
- +1 yıl
@goldensword doğru tanımı bu
İlk etapta fizik etkiler ama beyin yoksa kapilar tekrar kapanır.
40 YorumlaBence kadının ne yapmak istediğine göre değişir 🤭☺️😉
30 Yorumla
+1 yılFizik gözüne hitap edebilir ama her kapıyı açma konusuna katılmıyorum... Ama fiziğini kapı açma yönünde kullanmak çok yanlış ve hiç iyi bir şey olmayabilir...
00 Yorumlafiziği güzel olanlar her kapıyı açıyorsa gördüğüm kadarıyla çoğu kadını fiziği çok iyi sor bakalım onlar her kapıyı açmış mı zaten fiziği güzel çok kadın var çoğu kadında bulunmayan birşey olmalı
00 YorumlaÇok süper bir fiziğin yok fake bile olabilir belin aşırı ince ve kalçalarınla orantısız yaani shop kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılBu ben değilim
Asıl soru şu Açtığı kapıdan hayır gelir mi? :D zaten açık olan her kapıyı açacaktır
20 Yorumla
+1 yılDaha düzgün bir fizik her kapıyı açar mı bilmem ama şunu bilirim, bir kapıyı para açamıyorsa daha fazla para açar
10 Yorumla
+1 yılAçmalı , ki insan emek veriyor spor yapıyor dikkatli besleniyor kendi vücuduna yatırım yapıyor , bence açar açamadığı yerde de zorlar istediği kapıyı
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin yüzde 99unda kapıyı açar. Benim gibi kıl tipler vardır egoist kız oldumu tüm kapıyı kapatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerden duyduğum kadarıyla. Ahlak karakter görmüyorlarsa. Kızın yüzüne gülüyorlar yürüyorlar. Arkasından yollu diyip geçiyorlar. Açmaz. Karakter güzel kapıları açar. Düzgün fizik kötü kapıların kolay açılmasını sağlar
00 Yorumla
+1 yılGöte bak
Değirmen taşı gibi
Hiç sevmem böylesinı
Miranda Kerr bebeğiminki gibi
Küçücük fındık kalçali olacak kadın
Nokta 😎00 YorumlaGitmek istediğin yere bağlı :D güzel fizikten ziyade kafa da lazım. fizik 50'sinden sonra herkesin bozulduğu için çok mühim değil.
00 Yorumla
+1 yılşimdi bu resimdeki sarıışın kzın fiziğimi güzel? midem bulandı a. k
04 Yorumla
Soran+1 yılEğer benim koyduğumu diyorsanız bilmeniz gereken şey görseli o anlamda koymamış olduğum
- +1 yıl
:) :) Peki bende senden rica etsem kardeşim:) çiçekli sweatshirtlü :) yeni profil fotoğrafıma tıklayıp büyütüp bakarmısın :) tipim nasıl :) kır beni ama yeterki gerçeği söyle :)
Soran+1 yılKarşı cinsin tipini yorumlamakta pek iyi değilim bunu yapabilecek birisine sormanın daha uygun olur
- +1 yıl
ben sana sordum ama nyse
+1 yılTek başına fizik açamaz açtığını düşündürebilir yanında zekanında olması gerek fotodaki kadın kim acaba
00 Yorumla%80 kapıyı açar ama * salak olmayan adamlar dış görünüşe hayatta düşmez. Çünkü onun gibi nelerini görmüştür alfadır o
00 YorumlaGüzellik her kapıyı açar ama karakter olmadan sadece geçici süreliğine açar. Kadın için de erkek için de geçerli bu.
00 YorumlaHayır tabiki.. çoğu param için bunu dener ve hayal kırıklığına uğrar 😄 çok şükür ki bir bakışla analiz yeteneğim kuvvetli
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki üniversite kapısını açsın bakayim açabiliyor mu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu düzgün bir fizik mi? Sağ omuzu çıkmış gibi kızın. Sonra göğüsleri aşırı büyük beli de kalçasına ve göğüs kısmına göre aşırı ince.
12 Yorumla
Soran+1 yılGörseli o anlamda koymadım zaten
Cevap sahibi+1 yılHer kapıyı açmaması lazım.* ama hayatın gerçeklerine bakınca 'açtığını' görüyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş bir muhabbet , neden başarıları ve asilliği ile bir yerlere gelmek varken bu? Fizik herkes üstüne düşse şekile girebilecek bir şey ama karakteri herkes şekillendiremez
10 Yorumla
+1 yılBütün kapıları açar ama etkisi kısa olur. İci de guzel degilse o kapılardan kovulur
10 YorumlaKime gore neye gore ıstisnalari dusunursek hayir, belki herkes duzgun fizikten hoslanmiyor
10 Yorumla
+1 yılKendimi parçalasam bile böyle bir vücuda sahip olamam.
10 Yorumla
+1 yılGenelde açıyor gibi, özellikle kalp kapılarını baya sonuna kadar açıyor
10 YorumlaAsla açmaz. Sadece fizikle açılan kapı, ya bozuktur, ya o kapıdan giren çıkan zaten belli değildir.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyenin erkekler düşer bu numaralara çünkü yurtdışına da gittim ordaki erkeklerin karakter anlayışı fizikle ölçülmüyor kusura bakmayın Beyler..
20 Yorumla
+1 yılBahsettiğin kapı yatak odasının kapısıysa açar da diğer kapılar için daha farklı şeyler lazım :)
00 Yorumlaaçar mı dikkat çeker baya kıza fizik için yürüyen olur mu olur yüzü kötü olsa bile ama yüzün de etkisi var anlaşmanında etkisi var akıllı da olmalı
10 Yorumla
+1 yılBırak kapımı açmayı, kapımın önündeki paspas bile olmaz. Pff
00 Yorumla
+1 yılYo acmaz boylelerinide hic anlayamamisimdir. Git zengin yasli bir koca yap o belki etkilenir
00 YorumlaBence yerine göre.
Kadında fizik ve sinsilik o kapıları iyi açıyor, erkekte ise zeka daha çok00 Yorumla
+1 yılResimdeki kızlarla konuşmaya kimse cesaret edemez sanırım dolayısıylada kapılar acılmaz açılamaz 😄
00 Yorumla
+1 yılAçmaz. Ama şişkolarda kendisini bununla teselli etmesin derim ben yine de.
00 YorumlaBenim kapıyı pek açmaz yüz güzelliği olduktan sonra düz vücuttan bir şey beklemiyorum?
00 Yorumla
+1 yılUvvv güzel kızlar gözümü aldı :) Benden bu soruya bir aliminyum madalya :)
00 Yorumla
+1 yılVallaha düzgün bir fizik ve * her kapıyı açar bence
00 Yorumla
+1 yılHer kapıyı değil yatak odasının kapısını açar. Her kapıyı açmak için Matematik, Edebiyatta lazım.
00 Yorumla
+1 yılFizik cok kapi acarda o fotograftaki gibi fizik degil ama öyle kadinlardan ben hoslanmiom.
00 YorumlaBöyle eşim olsa başka kıza baksam gözüme kaşık sokarım
00 Yorumla
+1 yılBencede açmaz sadece cinsellik içgüdülerini tatmin eder
00 YorumlaKarakter ve zeka lazım önce güzellik ya da fizik gelip geçici 💫
00 YorumlaHangi anahtarı, hangi kapıya soktuğunuz ile alakalı bir durum bu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün bir fizik ancak yatak odasının kapısını açar..
Diger kapıları açmak için fizik tek başına yeterli bir unsur degildir?10 YorumlaBurasi Türkiye. Sadece kadin olmak bile ne kapikar aciyor fizgi sen dusun
10 Yorumla
+1 yılBedenini kullanan kadın , sanmıyorum her konuda başarılı olmaz.
10 YorumlaKadınlar bence dikkat etmeli artık fiziğine ya çok az kısmı spor yapıyo bence fizik önemli bir kriter
00 Yorumla- Devamını Gör (264)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne