Esmer insanların göz altı morlukları, sivilce izleri veya herhangi cilt sorunları hiç belli bile olmuyor. Beyaz tenli insanlar (ben) göz altı morlukları, sivilce izleri vb. her şey naklen olarak belli oluyor. :/
Esmerler her bakımdan en şanslı ten rengi olabilir mi?
Tamam bende beyaz tenliiym ama cidden koyu tenli çok kız gördüm tüm cilt kusırları kabak gibi ortada yaa. Biz beyaz tenlilerin en büyük sorunu leke. Bu konuda dikkat edip düzenli baktığım için tenimde leke yok ama olmamasının sebebi de bunun olmasından çok korkmam. Bu aralar takıldığım kuaförüm bayaa esmer ve onun cilt lekeleri bile belli oluyor. Yani cilt sorunundan bence kimse muaf değil herkesin bir sorunu var. Mesela benim sorunum bazen yüzüm aşırı yağlıyken. Bazen ise kupkuru oluyor ve insan hangisinin daha kötü olduğuna karar veremiyor. Kuruyken ten ürünü asla cilde yakışmaz. Hep pütürtüler kalır iğrenç olur. Yağlıykkende yüzümü yağdan arındırıp makyajı yaparım pudramı sürerim ama 1 saat sonra makyaj yok. Makyaj akmış
esmer ile foto alakasiz olmuş. siyahi tenli olan insanlar da kendi aralarında farklılık oluyor. melez gibi kahverengi gibi olanlar, hafif siyahi olanlar. onlarin dediğin gibi sorunu cilt sivilce vs. olmuyor ama ten kokuları ne yaparsan yap değişik kokuyor. ilginctir ki simsiyah olanlarin teni ve kokusu iyi oluyor😅
Ben melezim yani esmerden bile koyu bir ten rengim var. Her zaman olmasa da bakımının daha kolay olduğu doğru. Beyaz tenli olmak istemezdim ama bu da "şans" değil, bence. Herkes kendi ten renginde güzel, diyelim. Tenimi seviyorum. Sivilce, siyah nokta, leke, selülit, çatlak sorunu yaşamıyorum. Göz altlarım ırsi olarak mor. Siyahi olmadığımdan belli oluyor. Ben göz altlarımın mor olmasından da yakınmıyorum, aslında. Rahatsız olacağım kadar mor göründüklerini düşünmüyorum.
Evet kesinlikle beyaz tenlilere göre daha pürüzsüz duruyor ciltleri. Çabucak kızarmıyorlar sivilce lekesi bile kalmıyor tenlerinde hep hayran kalmışımdır ama kendilerinşn hiç farkında olmuyorlar. İstisnasız tüm esmer arkadaslarım esmerliğini kabul etmiyor ve birkac ton açık fondoten kullanıyorlar üzülüyorum.
niyeyse esmerliler de beyaz tenli olmak istiyor acaba insanların bakışlarından falan rahatsız oldukları için mi soruya gelirsek esmer tenliler bir çok bakımdan şanslı olabilirler ama her bakımdan şanslı olduklarını düşünmüyorum.
Esmerin kılı tüyü bol olur, esmerin teni ve teri kokar, esmer kirli durur, esmerin tenasül uzuvları leş görseldedir, esmer her bakımdan en kalitesiz tendir..
Ya isterse 5000 kere görünmesin, kadinin göğüs ucu beyazlarda pembis durduğu için ne olursa olsun beyaz alir artı beyaza yakın olduğum için belki daha güzel geliyor olabilir...
Esrar çekmiş gibiyim nesi belli olmuyo gerçi çok esmer değilim sjshsj
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kadindada erkektede her zaman artı yeğenim beyaz kadınlar dünya masraf yapıyor solaryenlere gideyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yine de beyaz tenli olmayı tercih ederdim ama olamıyorum maalesef 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla ben cok beyaz tenliyim. Ne sivilcem var ne goz alti morlugum neden güneşte kizaririm ustelik herkes cok guzel diye ovup durur. Seninki biraz züğürt tesellisi gibi geldi bana kdkdkkdjdkkj
En İyi Cevaplar