Avon Farmasi Huncalife Oriflame markalarından hangisi fiyat kullanım satış olarak daha iyidir?
Avon
Farmasi
Huncalife
Oriflame
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Farmasi tabikide. Sebeblerini hemen açıklıyorum 😊 bütün ürünleri doğal. Zaten kurucusu Dr. Cevdet Tuna başta ilaç sektörü ile başlayıp daha sonra kozmetik ve temizlik sektörüne adım atıyor. ve bütün ürünlerinde sağlıklı birşeyler bulabiliyorsun. Fakat diğer markalar kimyasal oranı daha yüksek olduğu için artık müşterisi eskiye oranla çok fazla düştü. Satışlarına gelince farmasi kozmetik bakımından bütçe olarak çok yüksek fiyatlı olmadığı için satışı gayet kolaydır. Ve temizlik çocuk cilt bakımı ürünleride fazla olduğu için daha fazla kitleye ulaşabiliyorsun. Farmasinin en büyük avantajı ise ekip kurup ilerledigin zaman büyük paralar ve hediyeler kazanıyorsun. Eminim etrafında farmaside elmas platin müdür kişiler görmüşsündür. Neden bunlardan biri de sen olmayasın. Eğer üye olmak istersen ben ve ekibim sana yardımcı oluruz.😊
Teşekkür ederim düşünüyorumda Avon ve Farmasi arasında kaldım😊
Avon'un satışı her zaman daha kolay ve fazladır. Farmasinden ve diğer ürünlerden önce Avon olduğu için herkes tarafından çok tanılıyor. Eğer böyle satış işine girecek biri varsa, mutlaka Avon satış temsilciliğini yapmalıdır.
Teşekkür ederim.
Cevap
3Cevap
ben avon kullanıyorum bir şikyaetim yok
Teşekkür ederim.
Avon
Belli sebeplerini açıklarmısınız?
Avon
Neden Avon peki?
Avon
Belli sebeplerini açıklarmısınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?