True Match kullanıyorum ve çok memnunum.
Sizce True Match mi, yoksa Fit Me mi daha iyi?

True Match kullanıyorum ve çok memnunum.
Sizce True Match mi, yoksa Fit Me mi daha iyi?

İkisi de mükemmel fondötenler diyebilirim :) Bu yüzden herkes için seçim yapmak zor olabilir. Hem cebinizi yakmayacak fiyatları hem de cilt tipine uygun seçenekleri ile bu fondötenler gerçekten dikkat çekiyor.

True Match serisi kaliteli bir fondöten arayışında olanlar için oldukça uygun fiyatlı bir seçenek bence :) Fiyatı genellikle mağazadan mağazaya değişiklik gösterse de yaklaşık 500-600 TL civarında. Ben genellikle online indirimleri takip ederim böylece daha da uygun fiyata alabiliyoruz, süper değil mi? 🛒💸

True Match serisi hemen hemen her cilt tipine uygun bir formüle sahip. Özellikle normalden kuru ciltlere hitap eden bir yapısı var. Eğer yağlı bir cilde sahipsen mat bir finiş sağlayan fondötenler tercih edebilirsin. Ama kuru veya normal ciltliysen bu fondöten cildini nemlendirirken aynı zamanda doğal bir görünüm sağlayacak. Ben kuru cildim için sürekli kullanıyorum ve bayılıyorum! 😍

True Match’in renk skalası oldukça geniş, bu yüzden kendi ten rengine uygun bir seçenek bulmakta zorlanmazsın. Renk seçimini yaparken fondöteni çenenin tam altına doğru biraz sürüp doğal ışıkta kontrol et. Eğer cildine tam olarak uyum sağlıyorsa bu senin rengindir. Doğru renk ciltle bütünleşir ve neredeyse görünmez olur.

Genel olarak True Match kullananlar bu fondötenden oldukça memnun. Özellikle renk uyumu ve ciltle bütünleşme kabiliyeti en çok övülen özellikler arasında. Tabii ki her cilt farklı tepkiler verebilir ama bu fondöten çoğunlukla pozitif yorumlar alıyor. Benim tecrübem de oldukça olumlu sabah sürdüğümde akşama kadar cildimde taze ve doğal duruyor. 😍
Bu soru makyaj dünyasındaki en büyük meselelerden biri! 😅 Fit Me fondöten özellikle geniş renk yelpazesi ve yağlı ciltler için olan mat ve gözenekleri minimize eden formülü ile oldukça popüler. Eğer cildin yağlıysa Fit Me’yi tercih edebilirsin. Ama eğer kuru veya normal bir cilt tipin varsa ve doğal bir görünüm istiyorsan True Match kesinlikle senin için bir adım önde. Ben genellikle kuru ciltli olduğum için True Match’i tercih ediyorum, ama bu tamamen kişisel bir tercih meselesi.
Ben fit me fondöten 110 numara kullanıyorum. İki tüp bitirdim. Şu an 3. yü kullanıyorum. Hergün sürüyorum ve 6ayda bitiriyorum bir tüpü. Karma veya yağlı ciltlere önerilen bir fondöten. Ben kuru ciltliyim. Bazı günler yüzümde 8-9 saat duruyor. Sadece o zaman burnumun üstünde parlama yapıyor. O da bir zahmet yani bir şey diyemeyeceğim. Kapatıcılığı yüksek değil. Hatta bb krem gibi diyebilirim. Onun dışında bir sorunu yok. Gayet cildimle bütünleşiyor. Ama galiba cildimin daha parlak görünmesini istediğim için artık ıslak bitişli bir fondöten kullanmaya başlayacağım.Önerilere açığım.
Islak bitişli fondöten istiyorsan, True Match kullanmalısın. Ben de kuru ciltliyim ve cildimin biraz daha parlamasını istediğim için True Match aldım. Cildimi hem ıslak gösteriyor hem de kusurlarımı kapatıyor.
Eğer fondöten kullanmak istemiyorsan, Pure Beauty-BB Kremini kullanabilirsin. Bunu da kullandım gerçekten abartmıyorum bu dünyadaki en güzel BB krem olabilir. Kapatıcılığı çok yüksek ve cildi aşırı güzel ıslak gösteriyor.
Çok teşekkürler deneyeceğim :)
Rica ederim. :)
Nemlendirici ve güneş kremi sürüp çıkıyorum gün içinde. Fondöten kullanmıyorum. Özel günler için Dior kullanıyorum
Cevap
7Cevap
True match aşırı iyi tavsiye ederim alacak olanlara 💞
True match, 10-12 senedir kullanıyorum neredeyse bittikçe alırım.
Fondöten çok sık kullanmam. Fit me kullaniyorum kapaticiligi çok iyi değil biraz da kurutuyor ama duruşu çok çok doğal.
Maybelline fondötenlerini beğenmiyorum ya. Çok kalıp duruyor. True Match’e bayılurum
Fit me kullaniyordum bir ara dogal ve kapaticiligi da iyi. Ama true match kullanmadim bilmiyorum
True match favorim, başka fondoten kesinlikle kullanmıyorum.
Fit me kuru ciltliler için kabus tam çok pütür oluyor true match da su bazlı daha ıslak ama yoğun kapatıcı ikisi de vav değil
Apla senin profile bakacak olursak bunlara pek eyvallahin olmaz gibi snnddnndmdndfnc
Fit me hiç beğenmediğim bir fondoten diğerini bilmiyorum
Fondöten kullanmıyorum ama bir kere fit me aldım ve gram kapatmıyor birşeyi diğeri daha iyidir eminim
Fit me güzel bir nemlendiriciyle daha iyi f/p açısından.
İkisini de kullanmadım ama makyaj ürünlerinde "Maybelline"nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İkisini de kullanmadım. Ama fit me yi kullanan birini biliyorum. Memnundu 😄
İkisini de denemedim ama inş alırım
Fit me gerçekten çok doğal ve güzel duruyor
Loreal demeyen kadın fondötenden anlamıyordur net.
Bilmem daha önce hiç kullanmadım
true match tabikiiideeeee bu da soru muu
İkisini de kullanmadım. Bir de benim cildim yağlı hepsi olmuyor.
Hangisi pahalıysa o iyidir.
Loreal 100 lira fitme 50 andncjnc
True Match tabii ki saçmalamayın. Ne cahilsiniz...
True Match tabisiii
True match diyorum
Fondöten kullanmıyorum
true match kesinlikle daha iyi
True match
Fit me adam
İkisini de kullanmadım bilmiyorum.
Sevgilim olunca buna cevap vereceğim 🤭
Loreal
Makyaj yapmam
Fit me kesinlikle
True match efsodur
true match kesinlikle
True match
Bence kesinlikle true match
Fit me bence
Fit me
ee bunlar aynı
Ben ikisini karıştırıp kulanıyorum çok memnunum.
The one bb krem
Ikisi de degil
Fit me
ikiside değil
Hic biri
Fit me 👍
true match
Farmasi bb krem
Fit Me
True match
fit me tabiki
Fit me