arkadaşlar bu iki dövmeden birini yaptıracağım yarın, sizce hangisini yaptırmalıyım? ve akmaması için ne yapmak gerekiyor? 5-10 yıl sonra akma ihtimali var mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalıcı dövme akmaz sadece zamanla bir miktar rengi solar. Güzel bir yerde yaptırırsan dövmeni nasıl koruman gerektiği hakkında bilgi verir zaten. Bikaç gün yapılan yeri streçleyip òyle gezmen gerek vs
streçlemezsem ne olur? ailemin görmemesi lazım da bir süre, babam yeni kriz geçirdi
Bişey olmuyo aslında ben streçlemedim ama gün ićerisinde her aklina geldiginde vazelin surmen lazim oraya
bir gün mü
Hayyır uzun bir süre
Ben dövmeciyim kardeşim. Akma ihtimali derken? Geçici dövme yaptırmıyorsun kalıcı yaptırıyorsun, kullandıkları boya markalarına dikkat et.
bir arkadaşım gölge yaptırmış, şu an çok kötü gözüküyor. nasıl olduysa dağılmış
bilmiyorum, sizce dionysos dövmesi güzel mi? ve yapım ücreti ne kadar tutar, yapımı kolay mı
Yapımı kolay, güzel olup olmaması senin zevkine kalmış bişey. Ücret konusunda herhangi bir fiyat vermem çünkü ben yapmıyorum sana dövmeyi başkası yapıyor. Dövmeciye gittiğinizde mümkünse yaptırmak istediğiniz modeli kafanızda kesinleştirip gidin, dövmecilerin en nefret ettiği müşteri tipi 1. si pazarlık yapan 2. si dövme modelini kafasında kesinleştirmemiş müşteri tipiç
kafamda kesin ama biraz değiştirmek istiyorum yazı yerine üzüm falan, bunları dert etmez dimi? bir de yapım süresi ne kadar sürer sizce
Badana mı bu aksın, vücudun deforme olur ondan ağzı gözü kayar en fazla.
Cevap
1Cevap
Kardeşim sadece rengi solar buda boyanın kalitesi ile alakalıdır iyi bir dövmecide yaptır ayrıca bir tavsiye anısı veya seni yansıtan bir özelliği olması lazım yaptıracağın dövmenin güzel diye yaptırma yani
tamam ikisi de önemli benim için
O zaman aşağıdaki bence
Akiyomuymus
renkliler akıyor genelde, sonrası bakım gerekiyor mu ve acıyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar