Tabi ki tartışmasız yuzu bebeksi ve güzel olanlar. Fizik sporla yerine getirilir. Ama doğuştan gelen güzellik sonradan kazanılmaz tabi boya küpü olmadıkça yani yüzüne boya badana yaptirmadikca şuradan en çirkin kadina makyaj yap birazcık albenisi olur. Ama asla doğal güzelliğin yerini alamaz. Yuzu düzgün kaşı gözü burnu dişleri gülüşü bakışı güzel olan kadın herzaman daha çekicidir. Zaten fizik spor yaparsın düzelir. Ama yüze ne yapsan fayda yok. Estetik diyorsan da çakma fake güzellik te bana göre yalandır
Soldaki bebeksi falan değil ama bebeksi kızlar daha çekicidir ama farketmez yuri yinede onlara bakmaz çünkü yurinin işleri çok ve yoğun çümkü yuri büyük projelere doğru yürüyor.
Yüz güzel olmadıktan sonra taş gibi fiziğin etkili olacağını düşünmüyorum. Bebeksi bir yüz insanın içini açar, baktıkça bakası gelir insanin ama taş gibi bir fizik sadece yatakta mutlu eder
Bu çok tartışılan göreceli bir gerçekliktir fakat toplum bilimi buna fizigin etkisi daha derindir diye kanaat getirmiş ben ise sosyal Varlık olan insan türünün kesinlikle fizik ve yüz güzelliği birbirini tamamlayan ana artellerdir diye düşünüyorum yani her ikiside çok etkilidir psikolojide sert bir kadın vücudu cinselliği çok bebeksi bir kadın güzelliği ise aşkı çağrıştırır
Tesettürlü Ne istediğini bilen Haramlardan ve günahlardan sakınan Allahu tealanın dostlarıyla dost düşmanlarıyla düşman olan hanımefendiler çok daha çekicidir.
En İyi Cevaplar