Hazal Türesan gerçekten çok mu güzel?

Kıskanmak falan değil Türkiye'de ünlülerden bu kadını güzellik konusunda geçecek çok kadın var. Bu kadın bana nedense çok cansız çok solgun geliyor. Kadında bir renk yok. Aşırı beyaz solgun. Belki makyajdan kaynaklanıyordur bilmiyorum. Ama öyle abartılacak güzelliği yok sanki. İnstagramda kırmızı elbiseli iki fotoğraf paylaşmış herkes kadına aşık olmuş falan bilemedim. Estetikli hali ve estetiksiz hali de çok farklı. Kadının bence tek olayı zayıf olması bence. Hatta bacaklarını bile beğenmedim.
B şıkkına mahsustan öyle yazdım hadi onlar da oy versin diye :D :D :D Bu karı kim diyenler için bu karı Mucize Doktor filminde başrolde. Bunun doktor bir sevgilisi var. Kütür kütür oğlanı sen terk et. Böyle şeyler zaten anca filmlerde olur A-M-K öyle bir sevgilim olsa herifi sömürür derisine nüfus ederim :D :D Adama hastayım. Dur o herifi de koyayım. Bir de bu kadın bu adamın yanında sanki daha olgun duruyor. Ya da kadını makyajla yaşlı gösteriyorlar. Yakın çekimlerde kamerada kadın kötü çıkıyor.
O kadar da abartılacak aman aman bir güzelliği yok. Makyaj ve estetik güzeli bir de bakım var kıyafet var. Ondaki dışarıdan bir kıza da yapılsa ona bin basar.
Hayır çok güzel. Sen ne kadar kıskanmak değil yazsan da kıskanmışsın. Kıskan dur öyle sen. :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: