Kıskanmak falan değil Türkiye'de ünlülerden bu kadını güzellik konusunda geçecek çok kadın var. Bu kadın bana nedense çok cansız çok solgun geliyor. Kadında bir renk yok. Aşırı beyaz solgun. Belki makyajdan kaynaklanıyordur bilmiyorum. Ama öyle abartılacak güzelliği yok sanki. İnstagramda kırmızı elbiseli iki fotoğraf paylaşmış herkes kadına aşık olmuş falan bilemedim. Estetikli hali ve estetiksiz hali de çok farklı. Kadının bence tek olayı zayıf olması bence. Hatta bacaklarını bile beğenmedim.B şıkkına mahsustan öyle yazdım hadi onlar da oy versin diye :D :D :D Bu karı kim diyenler için bu karı Mucize Doktor filminde başrolde. Bunun doktor bir sevgilisi var. Kütür kütür oğlanı sen terk et. Böyle şeyler zaten anca filmlerde olur A-M-K öyle bir sevgilim olsa herifi sömürür derisine nüfus ederim :D :D Adama hastayım. Dur o herifi de koyayım. Bir de bu kadın bu adamın yanında sanki daha olgun duruyor. Ya da kadını makyajla yaşlı gösteriyorlar. Yakın çekimlerde kamerada kadın kötü çıkıyor.
O kadar da abartılacak aman aman bir güzelliği yok. Makyaj ve estetik güzeli bir de bakım var kıyafet var. Ondaki dışarıdan bir kıza da yapılsa ona bin basar.
Hayır çok güzel. Sen ne kadar kıskanmak değil yazsan da kıskanmışsın. Kıskan dur öyle sen. :D
O kadar da abartılacak aman aman bir güzelliği yok. Makyaj ve estetik güzeli bir de bakım var kıyafet var. Ondaki dışarıdan bir kıza da yapılsa ona bin basar.
bu diziyi saçma gereksiz bulan bir ben miyim acaba ya otizmli doktor olmaz hadi oldu cerrah olamaz kimseye dokunamıo konular sıktı artık kadın aşırı çirkin
Dizinin düşüncesi çok kötü değil. Diziyi sıkan şey dizideki herkesin dünyalar iyisi olması. Bu da sıkıyor bir süre sonra. Yani entrika falan değil ama dizide biraz da kötü ters karakterli biri olmalı. Kıvılcım diye bir karı var hadi o bir derece belki ama bilemiyorum bir de dizinin sıkıcı olan şeyi ise otizmli doktorun her şeyi başarması, becermesi, herkesinin ağzının açık kalması, sonra o baş hekim var bir tane o sürekli çocuk sen ne dedin öyle diye tepkiler göstermesi Alinin yanında kuyruğu olan bir kız var o da çok iyi mesela aşırı iyi bir insan sürekli herkesi mutlu etmeye çalışıyor etme kardeşim herkesi mutlu falan hocasının sevgilisiyle arası falan bozulmuş da düzeltecekmiş falan yooh hamına diyorum bazen.
Oğlan fakir. Serebralpalsi hastası bir kız kardeşi var bunu gizlemiş çocuk. Adam ailesini çocuk yaşta kaybetmiş kardeşine kendi bakmış. En sonunda kardeşine bakamaz duruma geliyor. Mecburen yetiştirme yurdu gibi bir yere veriyor. Bundan kendini sorumlu tutuyor. Bunları kadına anlatmamış hiç kadın da adamı takip ediyor kız kardeşini görüyor onunla konuşmasına falan şahit oluyor. Duygusal bir sahne yani sonra benden gizlediğin şeyler var deyip ayrılıyorlar. Aslında somut bir şey de yok yani. Bir de bu Ferman öğrencisini kurtarmak için kıza hastanede eksik olan bir alet vardı o olmadığı için hasta öldü dersin senin üstünden kalkar bu dedi. Kadın da bunu öğrendi. Adam anlattı. Kadın da beni değil de onu tercih ettin dedi dellendi.
En İyi Cevaplar