Son zamanlarda çillerim arttı. Ben de çilli makyaj yapmaya karar verdim. Kendime çili çok yakıştırıyorum inanılmaz doğal duruyor. Çilli yüze makyaj nasılyapılır? çilli makyaj
Benim de yaz aylarında yüzümde minik çiller çıkıyor. Yaz aylarında çil görüntüsünü seviyorum. Son zamanlarda çilli makyaj çok popüler oldu. Çilli makyaj yapmak için birçok yeni ürün mevcut. Ben de yaz aylarında bazen çillerimi belirginleştirmek için çil makyajı yapıyorum.
Çilli makyaj nasıl yapılır?
çilli makyaj
Çilli makyaj yapmak için birçok ürün bulunuyor. Çilli makyajın sırrı ten rengine uygun tonlarda renkler seçmektir. Çilli makyaj için normal makyajımızı yapmamız lazım. Ten makyajını hafif tutmakta fayda var. Hafif bb krem kullanabilirsin. Çil yapmak için çil kaleminden faydalanabilirsin. Ten renine uygun renkte çil kalemi ile istediğin boyutta çil yapabilirsin. Ben kahverengi kalemi tercih ediyorum. Kahverengi oldukça doğal duruyor. Çil kalemini burun bölgesi, elmacık kemikleri ve alın bölgesine hafifçe dokundur. Eğer fazla belirgin olduğunu düşünüyorsan, sünger ile üzerine dokundur.
Çilli makyaj için doğal tonlarda far ve ruj seçmelisin. Bu şekilde çilin doğal görünmesini sağlamış olursun. Çil kalemi için Pastel markasının çil kalemini kullanabilirsin. Maybelline markasının kaş ya da göz kalemi de çil makyajı için kullanılabilir. Ben kahverengi göz kalemi kullanıyorum.
Çilli insanlar nasıl makyaj yapmalı?
çiili yüze makyaj
Çilli yüze makyaj yapmak için doğru ürünler seçilmesi gerekir. Eğer çilleri belirginleştirmek yerine kapatacak bir makyaj istiyorsan, yoğun kapatıcı özellikli fondötenler kullanabilirsin. Göz altı kapatıcısı ile çillini kapattıktan sonra fondöten uygula. Çilli yüze makyaj için kapatıcı paletinden de yararlanabilirsin.
Çilli yüze makyaj nasıl yapılır?
Çilli yüze makyaj yapmak için kapatıcı gerekiyor. Çillerinin üzerine sünger ile tampon hareketler ile uygulaman gerekiyor. Ardından hafif ıslattığın sünger ile yoğun kapatıcı fondötenini uygula. Eğer istersen üzerine transparan pudra geçebilirsin. Revolution markasının conceal and devine ürününü tavsiye ederim.
Eğer çillerinin belli olmasını istiyorsan hafif bir bb krem ya da pudra uygulayabilirsin. Nude bir makyaj ile çok güzen görünebilirsin. :)
Kimisi kaş farıyla yapıyor, kimisi de çil renginde göz kalemiyle yapıyor. Ben bir kere denemiştim bana da çok yakışmıştı. Çil renginde göz kalemi alıp, kalemi yanaklarımı dokundurdum ve parmağımla dağıttım. Oldukça doğal görünüm verdi.
En İyi Cevaplar