İndirimden kendime kaliteli dipliner aldım ancak dipliner nasıl sürülür bilmiyorum. Dipliner nasıl sürülür? Dipliner nasıl kullanılır? Dipliner sürme konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.dipliner nasıl sürülür?
Dipliner ilk çıktığından beri çoğu kadının favori makyaj malzemesi olmuştur. Dipliner uygulaması da oldukça basittir.
dipliner
Dipliner nedir nasıl sürülür?
Dipliner nedir?
Dipliner kirpikleri belirginleştirmek için kirpik diplerine uygulanan üründür. Kirpiklerin daha dolgun ve belirgin durmasını sağlar.
Dipliner nasıl sürülür?
dipliner nasıl sürülür resimli anlatım
"Dipliner nasıl sürülür?" cevabına geçecek olursak, dipliner eyeliner gibi sürülür. Diplineri ilk önce çalkalaman gerekiyor. Bu daha opak ve daha kolay uygulanmasını sağlar. Göz pınarından göz dışına doğru kirpik dibine tek hamlede çizgi çek. Eğer tek seferde çizgi çekmekte zorlanıyorsan küçük çizgiler yap ve sonradan birleştir. Eğer daha kalın olsun istersen fırçanı biraz eğik tutarak kalınlaştırabilirsin. Diplineri uyguladıktan sonra bir süre kurumasını bekle.
Eğer kuyrukl bir dipliner istiyorsan resme bakabilirsin. Kirpik dibinden fırçanın ucu ile yan bir çizgi çek. Ardından çizginin bittiği yerden göz kapağına bir çizgi çek ve arasını doldur. Eğer bu işlem zor oluyorsa küçük bir bant yapıştırabilirsin. Elin yaptıkça alışcaktır. "Dipliner nasıl sürülür?" cevabı bu kadar basit aslında. Evde bol bol pratik yapabilirsin.
Dipliner nasıl kullanılır, nelere dikkat edilmeli?
Dipilner sürmek için göz şeklini iyi bilmende fayda var. Böylece göz şekline yakışacak tarzda dipliner sürebilirsin. Gözlerin badem şeklindeyse gözün dış kısmından yukarı olacak şekilde çizgi çekebilirsin. Gözlerinin arası açıksa göz kapağının ortasına doğru çizgi çekmeye başlayabilirsin.
Göz bitiminden tut çek biraz ilk kuyruğu yap eğer elin titriyorsa bant veya kart yardımıyla çekebilirsin sonra kuyruklar kirpik diplerini yavaşça birleştir bir anda çekme yamuk olur ince yapmaya çalış
En İyi Cevaplar