Son zamanlarda adını en çok duyduğum kişisel bakım ürünü pirinç kepeği toniği. Daha önce kullanan, deneyimleyen var mı acaba? Cildi beyazlattığını da söylüyorlar, pirinç kepeği toniği kullananlar deneyimlerinden bahsedebilir mi? Pirinç kepeği toniği ne işe yarar?Pirinç kepeği tonik
Pirinç kepeği toniği henüz kullanma fırsatım olmadı fakat gördüğümde merak edip araştırmıştım :)
Pirinç kepeği toniği nedir?
İçeriğini su, hint yağı, pirinç kepeği yağı ve çay ağacı yağı oluşturuyor. Yani tamamen doğal bir ürün, yan etkisi olacağını sanmıyorum. Kokusunun çok güzel olduğunu da söylüyorlar ama asıl vurgulanan malzeme pirinç kepeği yağı.
Pirinç kepeği toniği ne işe yarar?
- İçeriğindeki doğal yağlar sayesinde cildin nem dengesini koruyor. - Daha pürüzsüz bir cilde sahip olmamızı sağlıyor. - Pirinç kepeği yağı cilt sağlığı üzerinde oldukça etkili bir yağdır. Güneşin zararlı etkilerinden korur. - Cilt rengini açık tona eşitlediği için, ciltte açılma gözlemlenebilir. - Cilt hücrelerin yenilen yapılandırılmasında etkilidir. Cildi sıkılaştırır ve yaşlanma etkileriyle savaşır.
Pirinç kepeği toniği nasıl kullanılır?
Pirinç kepeği toniği nasıl kullanılır?
Kullanımında normal toniklerden farklı bir şey yoktur aslında :) Makyaj pamuğu ya da normal pamuğa sıkarak cildinize uygulayabilirsiniz. 15-20 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayabilirsiniz. Durulamasanız da sorun olmuyor, cildinizde kalmasında bir sakınca yoktur.
Saç için kullanıyorum suyunu anaçla toniği ilk defa duydum. Özellikle uzak doğu kadınlarının güzellik sırlarından pirinç. Zararı olacağını zannetmem. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
En İyi Cevaplar