Erkek eli böyle olur erkek boyu böyle olur kadın fiziği, kilosu böyle olur gibi kaliplastirilan düşünceler bana uymuyor. Sevmişsem böyle şeylere takılmam böyle kriterlerim de yok. Hersey tamam iş ele kaldı 😂
Erkek kuaförleri bu işi yapıyor eğer kendileri yapacaklarsa da ellerini güzelce sıcak suda bekletsinler sonra yumuşayan ölü tırnak etlerini temizlesinler, baştan savma tırnak kesmek değilde düzgün şekilde kessinler mesela. Ellerini bolca nemlendirsinler...
keske bu yorumlari dunyaya gelmeden once okusaydim, bu sekilde el siparisinde bulunabilirdim belki de😂😂😂 olmali nedir ya manyak misiniz siz? insan kendi bedeninin yapisini secme hakki mi var ben mi bilmiyorum?
İnsan elinin yapısını seçemez, sonradan düzeltebilecek bişey de değil. Maymun gibi kıllı olmasın yeter
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haha bu küçük mü? Valla erkekler sürekli kadın dediğin öyle olur böyle olur şöyle olur demesini biliyorlar evet böyle olmalı maymun eli gibi ellerinizle gelip işte kadın şöyle olmalı moruk demeyin bir zahmet
"Erkek eli dediğin büyük ve güçlü/ince ve güzel olur." demek haddinden ileri gitmek, bence. Hatları ve damarları hafif belirgin, enine hafif geniş, parmakları orta uzunlukta elleri erkeklerde beğeniyorum.
En İyi Cevaplar