Arkadaşlar ben gratisten aldım arkasında yazıyor ama anlamadım
Bunu asetonla çıkarıp tekrar mı sürücez yoksa kendi kendine çıkıyo mu yardımcı olursanız sevinirim
3 gün üst üste mi sürcez haftada 2-3 defa ne anlamadım gerçekten

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben gratisten aldım arkasında yazıyor ama anlamadım
Bunu asetonla çıkarıp tekrar mı sürücez yoksa kendi kendine çıkıyo mu yardımcı olursanız sevinirim
3 gün üst üste mi sürcez haftada 2-3 defa ne anlamadım gerçekten

Tırnak sağlığımız konusunda hepimiz daha dikkatli olmaya çalışıyoruz. Özellikle güçlü ve sağlıklı tırnaklar herkesin hayali. İşte bu yüzden bugün tırnak sertleştiriciler imdadımıza yetişiyor.

Tırnak sertleştiriciyi çıkarmak için aslında yapman gerekenler oje çıkarmakla hemen hemen aynı. Pamuğu oje çıkarıcıyla ıslat ve tırnağının üzerine koyup biraz beklet. Sonra yavaşça silerek ürünü çıkarabilirsin. Aseton içermeyen oje çıkarıcılar tırnak sertleştirici çıkarmada da etkili ve tırnağını daha az yıpratır.

Öncelikle tırnaklarını temizlemeye başla. Tırnak üzerindeki eski ojeleri veya kirleri iyice temizle. Tırnaklarının ve çevresinin tamamen kuru olduğundan emin ol. Tırnak sertleştiriciyi oje gibi düşünebilirsin. Fırça yardımıyla tırnağının tamamına eşit bir şekilde uygula. Genellikle tek kat yeterli oluyor ama bazı ürünlerde iki kat tavsiye edilebilir. Ürünün ambalajında ne önerildiğine mutlaka göz at. Uyguladıktan sonra ürünün tırnaklarında kurumasını bekle. Bu genellikle birkaç dakika sürebilir. Kuruduktan sonra istersen üstüne renkli oje sürebilirsin. Ancak tırnak sertleştiricinin işlevini tam olarak yerine getirebilmesi için bazen tek başına kullanılması daha etkili olabilir.

Tırnak sertleştiricilerin üzerinde genelde tırnağı güçlendirdiği yazıyor olsa da içeriklerini kontrol etmekte fayda var. Formaldehit gibi kimyasallar içeren sertleştiriciler uzun vadede tırnağın daha kırılgan hale gelmesine neden olabilir. Bu yüzden imkanın varsa içinde daha az kimyasal bulunan, doğal içeriklere sahip tırnak sertleştiricileri tercih et.
Piyasada birçok tırnak güçlendirici var ama benim favorim içeriği temiz ve etkili olanlardan yanadır. Örneğin biotin, keratin veya doğal yağ içerikli ürünler gerçekten işe yarıyor. Herkesin tırnağı farklı tepkiler gösterebilir bu yüzden birkaç farklı markayı deneyerek kendi tırnağın için en iyi seçeneği bulmanı öneririm.

Soğuk kış günlerinde veya sık sık tırnak ojesi kullandığımız zamanlarda tırnaklarımız ekstra bakıma ihtiyaç duyar. Sertleştirici kullanmak bu süreçte tırnaklarını korumanın iyi bir yolu olabilir ama dediğim gibi, içeriğine dikkat etmekte fayda var.
3-4 gün durunca asetonla sileceksin elini yıka kremle sonra tekrar sür ben öyle yapıyorum
işe yaradı mı sende ya
teşekkür ederim buarada
hep mi süreyim yani hiç hava almasın mı tırnağım
Çok faydasını gördüm şu an baya sert tırnaklarım çok sağlıklı uzadı😊 yani sildikten 1-2 saat sonra sürüyorum
çok teşekkür ederim 1-2 saat hariç sürekli aralıksız sürücem dimi zaten kolayca kuruyo
Evet çok hızlı kuruyor 😊 ben bir süre ara vermiştim hemen kırılmaya başladı o yüzden aralıksız sürmeni öneririm
oha dkxmkcmclc peki çıkardıktan sonra 1-2 saat sonra sürücem ya o 1 2 saat beklerken limonla ovalasam olur mu bide tırnağı sarartır mı sldmkdöf
Bir süre dediğim 3-4 gün😁😁 bence yapma öyle şeyler dediğimi yaparsan faydasını göreceğine inanıyorum
peki senin tırnağını sararttı mı
Hayır bembeyaz, herkes manikür yaptırdım sanıyor
oha çok teşekkür ederim 💙💙💙
Rica ederim 😊😊
asetonla silip krem sürüp 1 2 saat bekliyip öyle sürcem dimi bir de kaç kat süriyim 1 kat yeter mi
benim tırnağım bükülüyo onu da geçirir mi ki ya
Ben 2 kat sürüyorum
İy gelir umarım
senin de bükülüyo mu
Yok
kalyon tırnak koruyucusu tek başına sürülebildiği gibi kalyon alta sürülmek kaydıyla ojeyle birlikte kullanılabilir. yaklaşık 2_3 günde bir tekrarlayabilirsiniz. aseton ürünü tınaktan çözer.
Cevap
0Cevap
Bu ürünü daha önceden kullanmadım Ancak bu ürünle ilgili YouTube'da nasıl kullanıldığına dair bir video gördüm YouTube'dan inceleyebilirsin.
Tırnak etlerine sürülüyor
şu an sitenin abazanları keşke başka şeyleri de sertleştirecek bişey olsaydı diyor ahshahh
Ojesiz temiz tırnağa sür her hafta yenile, üzerine oje de sürebilirsin
Ben de almıştım aynı marka bakım yağını normal sürüyor ve beklemiyordum sadece
Tırnakta kalması lazım
tirnagina sur iste
Sur yani sürerek
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?