Arkadaşlar sevgili olacağımızı asla asla bilmiyordum tahmin etmezdim ciddiye bineceğini. kendi göz rengim Ela , taktığım lens yeşil. İlk buluşmamızda basıl olsa birdaha görüşmeyiz diye iltifatına karşılık lens demedim. Şimdi ise ciddiyiz ama söyleyecek yüzüm asla yok. Nasıl bu durumdan kurtulurum vallahi başıma nasıl böyle saçma dert aldım bilmiyorum arkadaşlar nasıl kurtulucam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBence soylemene gerek yok. Sonucta insanlarin bicimine gore sevgili olunmuyor. Konusu acilirsa ben de lens kullaniyorum diye soylersin, konusu acilmazsa gerek yok bence. Boyle bir seyi dert etmen bile gereksiz. Ilk iltifatinda soylemek istememen normal, sonucta ortak tanidiklariniz var ve duyulmasini istemiyorsan soyleme. Evlilik dusunursen o zaman soylersin. Sonucta lens taktiginin bilinmesini istemiyorsan ayrildiginizda da agzindan kacirabilir yani. Ama lens taktiginin bilinmesi umrunda degilse o zaman konusu acilirsa soylersin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Bir sey söyleme.. Onun yanına giderken lenslerini takma ve her zaman oldugu gibi normal davran yani farkedecek mi acaba diye kendini kasma
Eğer farkaderse gayet rahat bir sekilde benim gözler ela oldugu icin arada yeşil oluyor.. dersin. Goz rengin degisti diye senden ayrilmaz belki ela gözlerini daha çok beğenir 😉10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk biraz mala dönücek okadar iltifat boşa scafdaav. Söyle direkt " iltifatlarına tatlı diline kandım bir an bende öyleyim sandım ne olur yiğidim bir an hayale daldım gerçeklerle kıramadım czfad. özür dilerim " de 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendi gözlerim bal , yeşil yani Ela. Taktığım lens sadece Yeşil. İltifatına kanmadım , zaten iltifat alan biriyim. Ben kolay seven biri değilim buluşmayada yine sevemem , kanım ısınmaz diye gittim. Ayrılırız korkusu yok ayrılmayız sadece yaptığım yanlışı kendime yakıştırmıyorum terbiyesizlik🤷🏻♀️
- Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yalan ya da doğrunun saklanması,
Hayatımızın en büyük sorunu,
Şimdi bir daha nasıl inanacak ki size?
Nasıl emin olacak sizden?
Sizi çok seviyor ise de bu sizin için zor.
.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
62Cevap
+1 yılçıkar lensi git yanina zaten renkliymis gözlerin sorarsa , güneşte sana öyle gelmiş dersin değişkenlik gösteriyor bazen dersin bitti gitti konu kapanır 😂
52 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendi gözlerimde Ela bal ile yeşil. Lensim sadece yeşil. Gözlerimi beğenmeme imkanı yok. sorunum sadece yalan söylemiş olmam ayıp ettim bir de aile tanışması istiyor daha 3. görüşmemiz
- +1 yıl
Sen böyle söyle bu kadar basit bir şey için yalan söylediğini bilmesin sana güvenmez bir daha. çıkar git beğenir anlamaz bile.
+1 yılBunu mu dert ettin ya hu seni seviyorsa goz rengini mi takar sole gitsin bisi olmaz ela da guzel hem sole cekinme soyleyecek yuzum yok deme kendi goz rengim yesil dememissin sonucta iltifatini kabul etmissin bir gun cikart git demislerde goz numaran kac cikartinca gorebiliyorsan cikartip git farketmeyebilir bile 🙂 sole gitsin ya takma bunu bu kadar
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle aynanın karşısına geç ve karşında sevgilin varmış gibi hayal et sanki onunla konuşuyormuşsun gibi anlat her şeyi emin ol seni yadırgamayacak.
İçinden geçen her şeyi aynı şekilde söyle önceden söyleyemediğini ve nedenini belirt tabi ki bir daha görüşmeyiz diye deme zoruna gidebilir.
Güzel bir şekilde kendini ifade edeceğine eminim.
Bol şanslar☺10 Yorumla
+1 yılDürüstlük her zaman işe yarar. Doğruyu söylemelisin. Aşırı tepki vereceğini sanmıyorum. Dert etme sakin ol. Gözlerinin rengi farklı diye ayrılmaz yani seviyorsa.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gün lensi çıkar git yanına bakalım farkedecek mı
farkeder tabiki dedigini duyar gibiym 🕋☻
keske tek derdin bu olsa aoacik soyle gitsin gozlerim lens lens kullanıyorum diye apacik soyle travesti degilsin ya sanki travestiyim ama beni izi sanıyor nasıl erkek olduğumu söylemem lazım demiş gibi oldun03 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha ya :)
Cevap sahibi+1 yılmarkası ne kız farketmemiş bu kadar 😊
Cevap sahibi+1 yıl🕋...
cok komik bir durum bacim. napcak seni gozlerin yesil degil diye terkmi edecek. randevuda deki bak sana ne gostercem. cikar lensini olsun bitsin bir dumur olur sonra gulusursunuz
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerim alerji oldu, damla kullanmak zorunda kaldım. Sanırım alerji renk korneamı etkilemiş de.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalanı temizlemek için böyle kırk takla atacağına, ilk sorduğunda doğruyu söyleseydin şimdi yalancı duruma da düşmeyecektin onun gözünde. Ne halin varsa gör... Güven böyle böyle bitiyor işte, sonuç kimse kimseye güvenmiyor...
10 Yorumla
+1 yılEn kısa zamanda açıklamalısınız. Başta niye söyleyemediniz? İltifat çok hoşunuza gitti ve benim esas göz rengim bu değil diyemediniz değil mi? Dürüstlük her zaman önemlidir. Siz 1-0 mağlupsunuz şu anda.
10 Yorumla
+1 yılYa küçücük şeyi neden bu kadar abartıyosunuz ki? Söyle gitsin ne olacak ben direk söylüyorum.. hem senin gözler de elaymış o da güzel. Aslında her renk güzel de neyse..
20 Yorumla
+1 yılBu benimde başıma geldi. Pek yalan söylemedim ama gerçek sanmıştı bende hiç çaktırmadım. Şakaya vurabilirsin sen gerçekten ciddi mi sandın tepkini ölçmek için öyle dedim de çok büyütülecek konu değil canını sıkma
01 Yorumla
+1 yılOna şöyle diyebilirsin:
Sana bir konu hakkında yalan söyledim. Çok özür dilerim aslında gerçek şu şuydu dersin. Tabii en samimi duygularınla konuşmalısın.10 Yorumla
+1 yılSeni anlayabiliyorum bir gün lens yookken git yanina bakalm farkedecekmi yok etmediyse sorun yok kurtuldn demektr fakederse dersin o lensti diye bu kadar
20 Yorumla
+1 yılSevgilin seni seviyorsa gözlerinin rengini umursamayacaktır. Ona söylemek zorunda değilsin. Onun yanında lensin çıkartsan anlar zaten.
20 YorumlaSürekli yeşil giy gözlerin ela olduğu için yeşil giydiğin zamn yeşile dönecektir rengi 😅
22 Yorumla
Soran+1 yılYa çok tatlısın :))
o gün şeffaf lens taktığını söyle şimdi yeşil zaten ela yeşile yakın biraz bir şey olmaz 🤦🏻♀️😅
10 Yorumla
+1 yılNaturellkiz in yazdigiyma aynk düsünüyorum :-) Bende yeni 10 gündür bitiyle tanistim sanalalemde hep renkli gözlü fotolarim vardi koyu dedim gözüm gözlerin koyuda güzel güzelgözlüm dedi😊
00 YorumlaNe diye üzüyorsun kendini. Dedikleri gibi bir gün lens takmadan git. Eğer beğenmezse doğal halin oldugunu anlat. Sana söyleyemedim, görmeni istedim de. Bir göz rengi sizin sevginizi etkilememeli
00 Yorumla
+1 yılSöyleyin ve kararı ona bırakın ve lütfen bir dahakine dikkatli olun daha büyük sorunlara yol açmasın 😊
10 Yorumla
+1 yılBenim gözlerim değil dersin bunda abartılcak çekincek ne var.
20 Yorumlalensi çıkarıp güzel bir göz makyajı yap
zaten ela göz en güzeli
dürüstçe açıklaman güzel bile olabilir11 Yorumla- +1 yıl
Ya beni kandırdın diyip kızı 38yerinden bıçakla yaprak.. öldürüp. Sonra parçalara ayırıp. Sonra o parçaları hediye paketine koyarsa❔❔🙄
+1 yılLaf arasında söyle gözlerim lensti diye. Samimi bir şekilde nedenini ve üzgün olduğunu söyle. Problem olmaz. Kötü laf demez diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılLensi çıkart yeşil kalem çek. Gözün yeşil parlar. Yeşil değil miydi diye sorarsa değildi dersin 😅 ilerde de lens taktığını söylersin 😉
00 YorumlaLensler özel olarak göz bebeğine göre yapılmadığı için çok belli olurdu nasıl bir sevdaysa anlamamış hayret
00 Yorumla
+1 yılAynı durum bana olduğunda söylemekten çekinmemiştim. Bence söylemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu peki
+1 yılNiye bu kadar abarttın canım, seni sadece gözün renkli diye mi seviyor sanki. Söyle direk nolucak yani.
00 Yorumla
+1 yılValla helal olsun, şaka yollu bir şey gizlesem bile dayanamaz hemen söylerim. Nasıl tuttun kendini ya 😅
00 Yorumla
+1 yılSen de açıkla söyle direk, zaten kahve değişmiş elaymıl, ilk çıkardığında gözünü canlı gösterecek makyaj yaparsın öyle öyle alışır
00 Yorumla
+1 yılİtiraf et gülerek anlat ben o zaman sevgili olacağımızı bilmiyodum ne iyi sevgili olduk ama de kapa konuyu😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Halbuki kendi göz rengin daha güzel ela gibisi var mı :D mecbur doğruyu soyliceksin ciddimişsiniz, ne tepki verir bilemem artık
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi kendi rengim daha güzel :(
Soran+1 yılYa ama nasıl söylicem çok iltifat etti ve yalanı asla sevmiyor. Takmadan gitsem çok makyaj yapsam belki unutur mu
+1 yılMavi renk lens tak, gözlerindekiler lens mi diye sorunca evet önceki de lensti de
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılYa bence farketmiştir iltifat etmek için öyle demiştir.
10 Yorumla Sevgilini birak o beyinle bu yasina iyi gelmis 😅😅
10 YorumlaO zaman bir gün lenssiz git de ki lens taktım ahshahshwhhs
10 Yorumla
+1 yılLens olduğunu anlamayacak kadar safsa boşver zaten bir ömür anlamaz o
10 Yorumla
+1 yılO kadar güzel iltifat etmiştin ki söylemeye dilim varmadı de söyle gitsin inan sorun yaşamazsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun yalan söylemiş olmam. Kendi gözlerimde Ela bal ile yeşil karışımı. Yüzüm yok söylemeye de :(
- +1 yıl
Benim başıma gelse takılmam iki dalga geçeriö o olue
+1 yılAahahahaha sevgilin de sazan mı ne hiç mi farketmedi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyide ben lens gorunce direk anlıyorum. Dogal mi yapay mi diye. Belli oluyor. Erkek arkadasin nasil anlamamis anlamadim. Gozlerine bakmıyor herhalde
15 Yorumla
Soran+1 yılHem de nasıl bakıyor gözlerime. ‘Çiçek almış gelmiş evlilikten bahşediyor daha 3. görüşmemiz ailemle tanıştırmak isterim diyor. ben de düştüm bir yanlışa
Cevap sahibi+1 yılLensi renk icin mi takıyorsun yoksa numarali mi? yani bazıları gozluk takmak yerine lens kullaniyor seffaf yerine renkli de takiyor o yuzden sordum. Eger gözün bozuksa görmek icin lens kullaniyorum. Renkli de hosuma gidiyor o yuzden renkli kullanıyorum duyebilirsin ama sen renk icin takıyorsun galiba. Ya zaten yeşil ile elanin pek farki yok. Ela goz bazı zamanlar yesil gibi durabiliyor. Seni gerçekten seviyorsa goz rengini sorun etmez diye düşünüyorum. Seven insan goz rengini gectim diger kusurlarini bile görmemeli.
Soran+1 yılNumaralı değil. Renk için taktım , kendi göz rengimde zaten bazen yeşil bazen bal oluyor bu lens sadede koyu yeşil. Korkum ayrılmak değil. Gözlerin çok güzel dediği zaman söylememiş olmam. Çok iltifat etti bir türlü söyleyemedim hoşuma gittiği için değil yalan söylediğim için. Baktım ciddi benimle çiçekler aile tanışması derken romantikliğini sevdim. Kolayda seven biri değilim :) ona direk lens demek isterdim fakat yalancıyım şu an ne kadar ayıp bir şey yaptım. bu yüzden çıkartıp gitmek istiyorum ama lens diyebilecek yüzüm hiç yok
Cevap sahibi+1 yılÇıkarıp cik karşısina farkeder belki. Sorarsa ya dogruyu şöyle ya da gozlerim ela bazı zamanlar yesil duruyor falan de. Lensi çıkarınca fark o kadar belli oluyor mu? Yani ne diyeyim zor bir durum. Yalancı biri olarak kafasinda kalmazsın umarım. Ama bir an önce bir sey uyfur ya da gercegi söyle. Oyle sanmaya devam edecek. Belki de arkadaslarina falan kiz cok guzel, yemyesil gozleri var falan diye bahsetti. Daha fazla uzamadan hallet bu işi.
Soran+1 yılEvet çıkarıp gideceğim yapıcak birşey yok büyük bişey olmayacak biliyorum ama kendi terbiyesizliğime yanıyorum
+1 yılBakışlarım gerçek bakan gözler sahte de birde daha başka takma birşey varsa şimdiden soyle iyice sok olmasın :D
00 YorumlaSevgilin seni sahiden seviyorsa gözlerinin içine bakmıştır degajene değil. Böylece gözündeki lensleri zaten fark etmiştir. Etmediyse ilişkiyi gözden geçir derim ;)
00 Yorumla
+1 yılbir şey dicem ben de lens takiyorum da lensi nasıl fark etmedi normalde ediliyor yakından bakarsa
10 YorumlaO da nasıl anlamamış , bariz belli oluyor lens gözler
00 YorumlaPuhahaha o bunu dett etmez merak etme lens takmadan git bir gün yanına bir şey derse lensti dersin
00 Yorumla
+1 yılBirbirine yakın renkler ela ile yeşil çıkar git bir gün fark edilcek kadar renk farkı yok
00 Yorumla
+1 yılLenslerini çıkararak başlayabilirsin. Neticede bir yerden başlamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net konuş anlat bir lens taktın diye seni sevecekse hiç sevmesin daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılYine beni sever. Fakat benim yaptığım terbiyesizlik ben bunu kendime yakıştırmıyorum ona da söylersem insanın içinde İlaki burukluk olur yalan olduğu için. 3 . Görüşmemiz ve beni ailesiyle tanıştırmak istiyor ben kolay sevemediğim için olmaz niyetiyle buluşmuştum. Kendi gözlerim bal ile yeşil karışımı :(
- +1 yıl
Bazı insanlar karektere bakar göze bakmaz tipe bakmaz
Pat diye söyle gözünü diil seni seviyo o hem ela da çok güzel göz
00 Yorumla
+1 yılzamana birak iyice alisinca sana söylersin sonrada vazgeçemez zaten
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 şu lens takma olayını anlamıyorum ya renkli gözde pek birşey yok yani
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılO seni prenses, peri de saniyordur simdi :) Soyle gitsin yahu.
00 Yorumla Daha fazla uzatmadan söyle. İlk gün heyecanıyla anlatamadım diyerek açıkla.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası erkek arkadaşını aldatıyorsun yani yalanlarınla Bence açıkla geç olmadan
10 YorumlaBir gün söylemek zorundasınız zaten bir an önce söyle kurtul zaten kendi göz renginde çok güzel bir soru olmaz bence biraz kızar sonra tatlıya bağlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar yalancisin lens aşkım gene de iltifat için teşekkür ederim diyebilirdin böyle basit şeyleri bile yalan atiyosan ohooo
10 Yorumla
+1 yılÇok geç olmadan söyle bence, zararın neresinden dönersen kardır.
00 Yorumla
+1 yılLens olduğu öğrenince seni terk eder diye mi korkuyorsun?
00 YorumlaSeven insan, sevdiğine doğruyu söylerse aşkı alevlenir, yalan üzerine sevda, temeli atılmamış binadır. #Cut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer seyden suphe edecek artik. 😂😂
"Ee peki ya memelerin? Onlar sahici mi? "Askim sakin bana kicimda da popo kaldirici JLO kicindan var deme."00 YorumlaÇıkar git ne yapcan evlendiniz bir gün lenslerle mi uyuycan
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. laf arasinda su lenslerimi degistirmem lazim acitiyor falan de
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt