Merhaba kızlar, aranızda Yves Rocher dudak balsamı kullanan var mı? Ben bu resimde gördüğünüz çilekli dudak balsamını aldım bugün, hava ayazdı diye dudaklarım parça parça oldu, hiç balsam kullanmamıştım ama acilen gittim bunu beğendim aldım, 19 liradan 13 liraya inmişti, hafif de renk veriyor, kokusuna aşık oldum resmen. Siz de kullanıyor musunuz? Benim dudaklarıma şimdilik iyi geldi, sürekli tazeliyorum, sizde de işe yarıyor mu?yves rocher dudak balsamı
https://m.yvesrocher.com.tr/bkimages/images/catalog/products/zoom1/01030.jpg Hem dudaklarına bakım yapması, hem de mis gibi çilek kokulu olması için en güzel ürünlerden birini seçmişsin. Fiyatı da gayet iyiymiş. Bu ürün dudakları çok iyi nemlendirip bakım yapıyor. Çatlamasını önlüyor. Özellikle bu havalarda muhakkak kullanmak lazım. Öncesinde peeling de yapmışsan daha da iyi etki eder. Üstelik bu ürün paraben de içermiyor. Güle güle kullan 🌺
Evet kullanıyorum. Benim de dudaklarım kurur ve çok çatlar. Gratistrn yazın indirimden aldım. 3 tane renkli benimkiler de Pretty By Florrmar Lipbalm Cherry - Passion Fruit.
En İyi Cevaplar