Güzellik & Bakım Dudaklarım neden çizgi cizgi ve buruş buruş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dudaklarım cizgi cizgi ve buruş burus ruj sürüncede cok belli oluyor. Resimdeki benim degil ama benimkilerde oyle ozellikle üst. Catlaklikla alakasi yok nemli dudaklarım zaten :(( lütfen bir sey soyleyin Dudaklarım neden çizgi cizgi ve buruş buruş? Cevapla Ruj Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
thewinner11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Benimkide böyleydi sonra kendim bir peeling keşfettim ama bunu benden öncede keşfedenler varmış diş fırçalarken nazikçe dudaklarınıda fırçala geçiyor 0 0 Yorumla
ByWood Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Buruşuk zeytını çok severım ve bu buruşuk seyın dudak olması bısry deştirmez 0 0 Yorumla
MevanurBilgin Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Dudaklarının neme ihtiyaç duyduğunun göstergesi.. bence bolca dudak nemlendiricisi kullanmalısın ama kaliteli markalar tercih et derim. 0 0 Yorumla
Girlkız2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kuru olduğu için avonun ruj şeklinde the balm var onu kullanıyorum iyi geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu senin dudağın değil ki :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi olamazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wşmdğsmxşwnd Yorumla
En İyi Cevaplar