Her kadın iyi görünmek, ilgi çekici olmak ister. Erkeklerin aksine en ufak detaylara bile takılıyoruz, kusurlarımızdan kolayca kurtulmak istiyoruz. Güzelleşmek tepeden tırnağa bakımla tabii ki mümkün.
Nasıl güzelleşirim sorusunun cevabı bakımda saklı!
Nasıl Güzelleşilir?
1. Önceliğimiz cilt bakımı
Güzel görünmek için cilt bakımının önemi büyük. Cildimiz ne kadar canlı ve taze görünürse biz de o kadar güzel görünürüz. Kusursuz cilt bakımı için; - Makyaj temizlemeden uyumamalı. - Yüz yıkama jeliyle yüz her gün temizlenmeli. (Tavsiyem Nivea ürünleri) - Cilt tipine uygun maske her hafta yapılmalı. - Cilt sorunları ve ihtiyaçları tespit edilip ona göre hareket edilmeli. (Cildin yağlıysa kuru ve mat gösterecek bakımlar, cildin kuruysa gerekli nemi sağlamak)
2. Orantılı fizik her zaman dikkat çeker
Orantılı fiziğin yolu spor yapmaktan geçiyor. Sadece iyi görünmek için değil, sağlıklı olmak ve dinç kalmak için de spor şart. Eğer spor yapmıyorsan, başlamanı öneririm.
Saçlarımız dış görüntümüzü oldukça etkiliyor. Daha iyi saçlara sahip olmak demek, daha iyi görünmek demektir. Nasıl güzelleşilir sorusuna güzel saçlar cevap olabilir :) Saçlarının isteğine göre bakım ürünleri kullanmalısın. (Çabuk kuruyorsa nemlendirici bakım, uzamıyorsa saç uzatmaya yönelik ürünler, yıpranmışsa onarıcı ürünler)
4. Dudak bakımı
Çatlamış dudaklar güzel görünmenin önünde en büyük engel olabilir. Bunun önüne geçmek için bol bol su tüketmeli, her gün dudak balmı kullanmalı.
5. Yüz maskesi ne zaman yapılmalı?
Cildinin ihtiyacına göre seçeceğin yüz maskesini özellikle gece uygulamalısın. Gece hücrelerimiz yenilenir ve en etkili sonucu alırsın. Güzelleşmenin anahtarı pürüzsüz cilttir.
6. Doğru makyaj teknikleri güzel gösterir
Makyaj yapıyorum demişsin aslında ama makyajı doğru yapmak da önemli. Ten rengine göre seçimler yapmalısın. Tercihin nude renklerden yana olabilir. Yokmuş gibi görünen makyaj hem doğal, hem de güzel gösterir.
İşe kendini sevmekle başla. Kendinde ne gibi değişiklikler istiyorsan uygula, saçlarında değişiklik yapabilirsin. Şeklini ya da rengini değiştirebilirsin. En büyük değişim saç ile başlar. Makyaj stilini değiştir, hiiç sürmediğin renkleri dene, kırmızı ruj sürüyorsan nude dene mesela. Ama en başında kendini kabullen.
Güzelleşmeye saçlarından başlayabilirsin ince telliyse sac toniği kullanabilirsin kalın telliyse yağ bakımı uygulayabilirsin cilt bakımın için ise cilt tipine uygun peeling ve maske bulabilirsin Doğal kür istiyorsan bu video işine yarar
Bircok kadin guzel oldugu halde, kendinden beklentilerinin asiri yuksek olmasi nedeniyle kendini guzel bulmayabiliyor. Bence guzelsindir muhtemelen ve makyaj tercihlerinde biraz degisiklik yapmayi deneyebilirsin.
Yani hic gormeden yorum yapiyor oluyorum, ama bence fitness calismaya baslarsan ve dedigim gibi, guzellik & bakim ile alakali bilgili kisilerden oneriler alirsan, hem sosyal ortamin (spor salonu) guclenir ve spordan sebep iyi hissedersin (endorfin), hem de guzelligini artirir daha mutlu olursun. Iyi bir iliskiyle de taclandirirsan, zirve yaparsin.
sizi sürekli övücek birine ihtiyacınız var... ya da sevebilecek... biraz pohpohlama da... hiç fena olmaz bir resminiz olsa daha objektif yazabilirdim..
Kendini sevmelisin önce yoksa hepsi boş aynaya baktığında gülümsemelisin sonra zaten kendine olan özgüvenin gelir ve daha iyi hissedeceğini düşünüyorum
Alakası bile yok bu hayata bir kere geliyosunuz ve sizden baska bir tane daha yok hayat değerli ve en iyi sekilde yasamak ve sevilmek istiyorum bu da sizin kaygılarınız arasında ben sadece dile getiriyorum !!
İstediğim gibi olmam için baska bir sansım yok yani? Baskalarının istediği değil objektiflerle barısıp kendimi sevmek için güzellesmek istiyorum erkekler için değil
bu nasıl bir cümle yaa... ne diyorsun kızım.. yazdıklarını okuyunca ben utandım beee... O çocuk sana yardımcı olmak için yazdı baksana önce sen yaa... kızım varya bişey demiyorum sana ben.. sen varya bence layık olduğunu hayatı yaşıyorsun zaten..
Dağda köyde yaşayan insanlar olmasa evde selfie çubuğu yiyor olurdun Sen sen ol toprakla uğraşan insanları küçümseme İkinci ben sporcuyum ve köylülerle gurur duyorum onlar iyi ki var
Ne diyim kızım. Çirkinim diyosun. Ya kabul edip yoluna bakıcan, ya da gidicen estetik yaptırmaya. Bişey olmaz dış görünüş önemli değil, kendini herkesin kendine göre güzelliği var gibi yalan konuşmamı beklemiyon herhalde. Doğruyu söyledik diye çemkirme kızım
En İyi Cevaplar