Avon Pur Blanca ve Perceive almayı düşünüyorum size alayım mı? Kullan varsa yazarsa sevinirim bu arada kalıcılığı iyi mi kokusu hoş mu sizce?Avon Pur Blanca ve Perceive
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Parfüm bir kadının imzasıdır. Her kadın güzel kokmayı ve etkileyici kokusuyla beraber etrafındaki herkesi büyülemeyi arzular. Biz kadınlar için parfüm en az makyaj kadar önemlidir. :)
Avon Pur Blance Parfüm
Hafif ve büyüleyici tam bir yaz kokusudur. Beyaz çiçekler ile süslenmiş taze narenciye, yeşil yaprakların ve canlandırıcı baharat kokularının enerjik karmasından oluşan bir kokuya sahiptir. Kokusu ne yazık ki çok kalıcı değil bu yüzden parfümü yerine, her duştan sonra Pur Blance vücut spreyini kullanıyorum.
Avon Perceive Parfüm
Bir zamanlar kokusuna bayıla bayıla çok severek kullanırdım ancak nedense bende dahil olmak üzere birçok kullanan insanda baş ağrısına sebebiyet veren bir parfümdür. Tropikal çiçek kokularından oluşan baş döndürücü kokusuyla yaz mevsimine ve beyaz tene fazlasıyla yakışıyor. Kalıcılığı ne çok iyi, ne de çok kötü idare eder diyeyim. :)
Şuanki günümüz parfümlerine göre fiyatları gayet uygundur, çiçek kokularından hoşlanıyorsan deneyebilirsin. 🌺
Avon'un parfümlerini çok seviyorum. Birçok parfümünü deneme fırsatım oldu hepsinden de memnun kaldım açıkçası. Avon Pur Blanca ve Perceive parfümlerini tavsiye ederim. Bende yerleri ayrıdır.
Avon Pur Blanca ve Perceive
Avon Pur Blanca ve Perceive deneyimim
Avon Pur Blanca
Kokusu ağır değil ve kalıcılığı gayet yerinde. Vücut losyonu ve parfümünü birlikte kullanıyordum ve çok memnundum. Çiçeksi bir kokusu var. Alt notalarında; beyaz gül, şakayık, sandal ağacı ve misk bulunuyor.
Avon Perceive
Kullandığım en güzel parfümlerden diyebilirim. Çok taze bir kokusu var ve kalıcılığı çok iyi. Beyaz biber, frezya, armut ve erik kokuları bulunuyor. Kaç şişe bitirdim sayamadım bile. :)
Avon Pur Blanca ve Perceive kullan biri olarak ikisinin de kalıcılığı ve kokuları çok güzel. İkisini de denemeni tavsiye ederim.
Avonun parfümleri zaten birbirine benziyor. Avon dişi ve kozmetik kokar. Doğal çiçeksi kokular bulmak mümkün değil yani. Ben for away kullanmıştım. En farklı kokusu oydu.
En İyi Cevaplar