Yabancıları seviyoruz, ülke olarak bu konuda "çok benciliz". Hep bir kıyaslama peşindeyiz. Özentilikten daha çok bu işler.. Kızlar "yabancı erkekleri beğenir" erkeklerde "yabancı kızları". Hep bir rekabet var, bunlar yüzünden de birbirimizi kırıp, aşağılarız falan... Birbirimizi sevsek mutlu olacağız..
İnsanlar popüler kişileri olduğundan daha da fazla abartıyor. Şu görsel deki kadından çok daha güzeliyle çıktım bana mı öyle geliyor bu kadın mı abartılıyor.😊
Bu kadın aşırı abartılıyor.
İnsanlarda sürü psikolojisi çok baskın bunu sosyal medyada hiçbir icraatı olmayan kişilerin takip sayısından bile anlayabiliriz.
Görmemişler ne yapsınlar jsjsjsj boşverin ya zaten en fazla hayal ederler bu bile komik
Hayalleri süsleyecek bir kadın da değil ki..
daha güzel en az 50 Rus kızı görüyorum insta keşfette
Türkiyede de var çok daha güzelleri
Cevap
6Cevap
bizim insan akım seviyor. şöyle ki o dönem ne revacta ise kendi zevk filtresinden geçirmeksızın evet evet öyle diyor :D
Haklısınız
Millet koyun. Biri çok övüyor, onu zeven tayfa da övüyor falan gidiyor
Evet haklısınız
Ben aşırı güzel bulmuyorum bu kızı
Bence de
Ya nerde daha güzeli var bir susun kıskanmayın şu karıyı
Çakma sarışın olması güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gag'da bir sürü kadınla barbarayı kıyasladım, herkes diğer kadınları seçti.
Anca görüş şikayet et.
bu kız gerçekten güzel ama hem seksi hem sevimli hem güzel.
Güzel ama abartıldığı kadar değil.
Gözlerinden ötürü sadece
Abartılacak kadar güzel ya
Bence değil :) abazalara herkes güzel tabi
Güzel ama abartıldığı kadar değil.
Neresi kusursuz? Uzun burnu, sivri çenesi, büyük kulakları ve görünen diş etleri mi 😂
Derken? Ben bundan çok daha güzelim. Hadi kendimi geçtim, al bak çok daha güzel kadınlar. Üstelik bazıları Türk. 

O kadar resim attım, hâlâ barbara gibi olamazlar diyor ya 😂 kafayı yiyeceğim. Sende beyin olmadığına yemin edebilirim.
Seviyorsun ama güzel değil:)
Ya bak çirkin demiyorum, algılamanda bir sorun var sanırım? Güzel ama abartıldığı kadar değil diyorum. Diğer ülkelerde adı bile geçmeyen manken, türkiyede arşa çıkarılmış nedense.
Abartılması doğru filan değil. Ülkemizde çok daha güzel kadınlar var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar