Kadınlar manikür ve pedikürlerine oldukça önem verirler. Ellerinden geldiği kadar tırnaklarının bakımlı olmasına özen gösterirler. Kısa veya uzun tırnak kadınları çekici gösterir mi?
# gadasından sevgilerle 🤗

Kişiye göre değişir uzun tırnak yakışan da bırakıyor, yakışmayan da kimine küt kesilen, kimine oval kesilen tırnak gidiyor.✂️
Kısa daha iyi
Uzun tırnak güzel duruyor ama takma olursa yoksa uzun tırnaklıların yaptığı yemek bile yenmez
Eşim yıllardır yiyor
Yiyebilir bu normal bir şey. Yenmez derken içi pis olduğu için ben yemem demek istedim.
Her şey yıkanabilir neyse boşver
Bende tırnak yerim gadası 🙈
Afiyet olsun 😂
Gel beraber olsun gadası
Uzun tırnak tabiki dee
Cevap
13Cevap
Uzun tirnakli hemcinslerim cok itici geliyor bana kisa tirnak her daim tercihimdir
Çok uzun tırnaklar ve protez olan özellikle, bana cadı tırnağı gibi geliyor.
O yüzden bakımlı ama orta veya kısa tırnaklar.
Bir dünya insan girdi hayatıma birinin bile tırnagına dikkat etmedim... eksiklikmi bu acaba şimdi farkettim..
Uzun tırnak hoş duruyor ama temizlik açısından kısa daha iyi daha hijyenik ve bence eli güzzel olan kızların tırnak uzatmasına gerek yok
Orta uzunlukta tutuyorum tırnaklarımı ve dikkat edenler beğeniyor. Ama bu kişiden kişiye değişiyor bazı insanlar da uzun tırnağı itici buluyor.
Uzun tirnaktan kasit kasit baya uzunsa tercihim degil asla kisa da sevmem cok az olmali
Aşırı uzun tırnaklı kadın görünce midem bulanıyor tırmık gibi 😊
Cekicimi bilmem ama her zaman kisa tirnak sevrrim uzun tirnakli insanlarin elinden bisey yemem
Uzun güzel ama ben rahatsız oluyorum kendimde kışın kısa ve koyu oje kullanmayı seviyorum
Uzun tırnak ne kadar bakımlı olursa olsun hijyenik değildir. Çirkin duruyor ayrıca. Tabiki de kısa tırnak.
Oje çok seviyorum ama tırnak sevmiyorum ben. Ama yapanda güzel duruyor çekicimi bilmem.
Uzun ve ojeli olsun ama yerinde olsun cok uzun degil
Tırnağını yiyen iğrenç, uzun tırnak iğrenç, orta olmalı bakımlı olsun
Tırnaklarım uzun ve sürekli bakim yaparım polis amcam bile onlarla birini çizersen silah sayarım der bence kadın uzun tırnaklı olur
Kısa tabiki ne o öyle uzun uzun içinde kir dolu ekmek bölmeye kalksa tırnaklardan pislik girer ekmeğe öğkkk
Uzun ya da kısa olması değil Temiz ve bakımlı tırnaklar kesinlikle
Ben uzun kullanıyorum
Uzun tırnak kadar itici bir şey yok
Uzun tırnak sevmiyorum.
Çok uzun olmadiktan sonra uzun bence
sahsen ben uzun kullanıyorum
orta uzunlukta olsunlar
Tırnakla olacak birşey değil.
Uzun tırnak olmasın beni cimiyolar sevmiyorum
Bakımlı olmalı uzun kısa fark etmez
Uzun tırnaktan hoşlanmam
Tirnak birakanlardan tiksinirim