Çok boş bir soru onu fark ettim ama karakter seçimi için önemli kusura bakmayın 😂😂
Alman kadınları ve Rus kadınları arasında fiziksel olarak fark ne?
Çok boş bir soru onu fark ettim ama karakter seçimi için önemli kusura bakmayın 😂😂

Almanların çok geniş altıgen biçimli köşeli suratları vardır. Slavlar ise yumuşak yüz hatlarına sahiptir. Alman kızları erkeksi dururken Ruslar daha feminnen görünür. Bu yüzden Alman kızlara çirkin yakıştırması yapılırken Slavlar güzellikleri ile bilinir.
Serenaya aşığım ya bir insan bu kadar güzel olabilir
Almanlar fiziki olarak genelde daha toplu ve ciddi. Paraya tenezzül etmezler hayatlarında yokluk görmemişler yarın dertleri yok. Ama Ruslar bizim Türk kızlarının mavi gözlü beyaz tenlisi işte. Materyalist, menfaatçi
Ağzına sağlık doğru dedin 👍🏻
Almanlar balık etli olurken ruslar sütun gibi tarihi eser doğal afet ne dersen de
Cevap
4Cevap
Alman kadını değil onlar Alman diye bir ırk yok
A q hiç mi tarih bilmiyorsun Alman ırkı diye bir şey yok onlar Slav kökenli yani Ruslarla aynılar
ya nasıl her seyi bildiğini iddia edebiliyorsun,
Polonyalılar (Lehler), Çekler ve Slovaklar Batı Slavları grubuna girer. Boşnaklar, Hırvatlar, Sırplar, Karadağlılar, Bulgarlar, Slovenler ve Makedonlar ise Güney Slavları grubuna girer. Slavlar dini bakımdan Ortodokslar ve Katolikler olarak iki ana grupta toplanır. Ayrıca Müslüman ve Protestan Slavlar da vardır.
A q salağı her şeyi nerede yazdım ben internetten kopyala yapıştır yapıp gelmişsin ben Alman ırkı yok diyorum sen bana Kotolik Ortadaks diyorsun
Al a q öğren,
Almanlar (Deutsche) Cermen halklarından olan Orta Avrupa yerlisi bir etnik gruptur
M al nasil anlamihorsun dinden bahseden kim kafan basmaz diye onu da yaxim dedim a q s alağı
A q gene kopyala yapıştır ya kendi cümlelerini kullan
Germenler farklıdır Almanya Slavlardan oluşan bir ülke
Ya hadi ordan git yazayım dedim diyor internetten kopyala yapıştır yapıyorsun
Abi cok bos yapiyorsun sen ansiklopedilerine geri don de az ogren jir sey hadi kardesim kış kış
A q malı
Bilmiyorum. Banane MK. İyi geceler
Irkçı değilim. İnsan olanı tercih ederim.
Almanlar daha temiz
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar