Kızlar sizce hangi rengi güzel 130 aldım çok beğendim bir tane daha farklı rengini almak istiyorum. Maybelline superstay likit rujunu kullanan var mı?maybeliine superstay likit ruj
Maybelline superstay mat likit ruj kullanan var mı?
Maybelline superstay likit rujlarını çok seviyorum. Geçen indirimde yeni renklerini de aldım. Yapıları gerçekten çok güzel. 15, 65, 70 ve 80 rengi var bende. Hepsi de çok güzel severek kullanıyorum. Özel günlerimde elim hep bu rujlara gidiyor. En sevdiğim özellikleri kalıcı olmaları. Renk skalası da oldukça geniş.
maybelline superstay likit ruj
Maybelline superstay likit ruj deneyimim
Yapıları çok sıvı değil. Fırçası sayesinde dudağıma kolayca uyguluyorum. Dudaklarım çok dolgun olmadığı halde taşırmadan uygulayabiliyorum. Akma ve bulaşma sorunu da yaşamadım. Gün boyu dudağımda kalıyor ve tazelemeye ihtiyaç duymuyorum. Yoğun bir yapısı var. Ancak dudaklarımı durutmuyor ya da rahatsız etmiyor. Dudağımdan sadece makyaj temizleme suyu ile çıkıyor. Özel günlerimin kurtarıcısı diyebilirim. Koyu renk ruj sürdüğümde önemli olan kalıcı olması çünkü. Renk skalası sayesinde her rengin her tonundan bulabiliyorum.
Tam mat bitişli değil. Ben ruju uygulamadan önce biraz lipbalm uyguluyorum. Gün içinde dudaklarımı kurutmuyor. Ruj biraz geç kuruyor o yüzden sürdükten sonra bir süre bekliyorum. İndirim döneminde de çok uygun geldiği için birçok rengini edindim. En sevdiğim renkleri 65 ve 70 numaralı olanı. Kahve renklerini seviyorsan tercih edebilirsin. 15 numarası daha pembe, 80 ise daha koyu pembe fuşya gibi bir renk. 50 numaralı rengini almak istiyorum. Harika bir koyu kırmızı/bordo rengi.
Maybelline Matte Ink’ler renklerinin yoğunluğu ve 16 saate kadar süren kalıcılığı ile beni fazlasıyla cezbetmişti. Öğlen sürdüğüm ruj akşam hamburger yiyip, üstüne kahve içtiğim halde sadece içlerden çok hafif silinmişti. Kalıcılığı gerçekten tartışmasız çok başarılı. ❤️
25 Heroine ve 20 Pioneer her ten rengine yakışacak muhteşem yakışacak bir kırmızı, 80 Ruler aşırı tatlı bir pembe, 15 Lover ve 05 Royalist nude-pembe tonlarında olduğu için genelde koyu renkli göz makyajlarımda dudaklarımı sade bırakmayı sevdiğim için tercih ediyorum.
Sivri uçlu aplikatörü sayesinde kolay ve kusursuz bir şekilde uygulanıyor. En sevdiğim yanı ise ortasındaki oluk sayesinde, fırçayı defalarca ruja sokup çıkartmama hiç gerek kalmıyor. 16 saat kalıcı bir ruj olduğu için anca yağlı bir makyaj çıkarıcıyla temizleyebiliyorum, öteki türlü dudağımdan çıkmamak için direniyor. :)
Dudakta hafif kuruluğa sebep olduğu için uygulamadan önce mutlaka lip balm ile dudaklarımı nemlendiriyorum. Ardından bir peçete yardımıyla dudak nemlendiricisinin fazlasını alıp, rujumu uyguluyorum. Bu sayede gün içerisinde dudaklarımı kurutmuyor. :)
Öncelikle bu serinin kokusunu çok seviyorum. Yapısı ilk sürdüğünde biraz yapış yapış oluyor, ama 1 dakika içinde kuruyor, matlaşıyor ve çift fazlı makyaj temizleme suyu dışında hiçbir şeyle çıkaramıyorum. O derece kalıcı yani. Aplikatörü sayesinde sürmesi çok kolay.
Benim favorilerim 50, 118 ve 10 numara. İnternetten alacaksan renginin normalde daha koyu olduğunu bilerek, ona göre almanı tavsiye ederim.
Sondan 3. Olanı denemeni tavsiye ederim hoş alımlı renk hafif makyaj da kullanıyorum dudakların dolgun ise tatlım kırmızıyı öneririm balım inan cok havalı duruo
En İyi Cevaplar