Göğüsleri vücuduma göre biraz küçük. Kendime uygun sütyen seçerken zorlanıyorum. Göğüslerimin daha büyümesini istiyorum. Kendimi bu şekilde daha mutlu hissedeceğim. Göğüs büyütme yöntemleri nelerdir? Göğüslerimi nasıl büyütebilirim?Göğüs büyütme yöntemleri
Göğüslerim çok küçük. Göğüs büyütme yöntemleri nelerdir?
Göğüs küçüklüğü biz kadınların problemleri arasında yer alıyor. Göğüsleri büyütmek için birçok yöntem bulunmaktadır. Göğüs büyütme, silikon implat ya da yağ enjeksiyonu ile yapılabilir. Bunun dışında doğal yöntemler de bulunmakta.
Ameliyatsız göğüs büyütme yöntemleri nelerdir?
1- Göğüs egzersizleri
Egzersiz yapmak birçok kası harekete geçirir. Göğüs egzersizleri yapmak, göğüs kaslarını geliştirir ve böylece göğüsleriniz büyür. Bu işe yarayan yöntemlerden biridir. Düzenli olarak göğüs egzersizleri yapabilirsin.
Duvara geçip resimdeki gibi 2 set halinde yapabilirsin. Duvar harici destek alacağın bir yerde olabilir. Yatak ya da koltuktan destek alıp bu hareketi düzenli yapabilirsin. Onun dışında ağıtlık kaldırabilirsiniz. Göğüs dokusu yağlardan da oluşur bu yüzden spor yaparken beslenme düzenine de dikkat et. Spor sonrası bir parça bitter çikolata ye ve süt iç.
2- Beslenme düzeni
Kilo almak göğüslerin büyümesini de sağlar. Ancak bu etkili bir çözüm değildir. Kalorili besinler yerine östrojen içeren besinler tüketmelisin.
Peki bu besinler nelerdir? - Soya - Kuru meyveler - Baklagiller - Tahıllı gıdalar - Tahıllı ekmekler - Kuruyemişler - Keten tohumu yağı - Şerbetçi otu - Çilek östrojen seviyesini artırır.
Özellikle keten toğumu yağı bu konuda çok işe yarıyor. Keten tohumu yağını tercih edebilirsin.
3- Sütyen seçimi
Doğru sütyen seçimi bu konuda oldukça önemli rol oynuyor. Küçük sütyen ler göğüs büyümesini engeller. Lütfen bedeninden küçük sütyen kullanma. Hem sağlık hem görüntü açısından hoş durmayabilir. Bedeninden büyük sütyenler de görüntü olarak hoş durmaz.
Son zamanlarda push up modelleri çok moda. İç çamaşır mağazaları beden ölçümü yapıyor. Bedenine uygun bir model ile göğüslerini büyük göstermek mümkün.
Kıyafet seçimi de oldukça önemli. Fazla dekolteli şeyler daha da küçük gösterir. Ayrıca hafif bronzer kullanarak göğüs makyajı yapabilirsin.
4- Masaj
Masaj bütün dokulara iyi gelir. Düzenli ve doğru masaj ile göğüs dokusunu büyütmek mümkün. Dairesel hareketler ile göğüslerine masaj yap. Göğüsleri 40 kere birbirine yakınlaştırıp uzaklaştırmayı da deneyebilirsin.
Bunların dışında hangi yöntemler var?
Yağ enjeksiyonu
Bu yöntemde ameliyat, dikiş ve narkoz kullanılmaz. Kişinin kendi yağları göğüs dokusuna eşit miktarda enjekte edilir. Çok basit ve acısız bir yöntemdir. Ama yağlar eriyebilir. Beslenme düzeni oldukça önemli.
Protezler
Bu yöntemde göğüs dokusuna protez yerleştirilir. Göğüs şekline ve dokusuna göre protez şekli de değişir. - Damla ve yuvarlak protez - Silikon protez - Düz yüzeyli ve pütürlü protez
Selamlar, bununla ilgili yazdığım benceme bir göz atabilirisn. Bilinen önerilen bütün yöntemleri derledim fakat bunların tıbbi bir geçerliliği yok. Bunu unutmayalım 🙃
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
53
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba ben sadece şunu demek için geldim. Bir erkek olarak şunu diyeyim. Büyük göğüslerde çok ilgi çekici oluyor küçük göğüslerde ilgi çekici oluyor.
Fiziksel olarak en önemlisi çocuğunu emzirebilmek yeterlilik olarak görülebilir. Eşin için yani cinsel olarak düşününce kullanmasını bilene küçük göğüsler büyük göğüslerden daha işlevsel ve tahrik edici oluyor.
Tabi benim hissedemeyeceğim fakat seni anlayabildiğim en önemli durum ise kendini nasıl hissettiğin. Kendin ile barışık ol küçük bile olsa neler yapabileceğini canlandır kafanda. En kötü ihtimal bunu eşinle kararlaştırırsın bence ama büyütme yapabilirsin operasyon ile
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden büyümesini istiyorsun ki? Küçük ya da orta büyüklükte ki göğüsler çok daha güzel ve çok daha estetik bence İri göğüsler kadına fazla anaç hava veriyor ve bu da cinsel yönden itici bir şeydir Ayrıca modellikte bile artık kocaman göğüsler rağbet görmüyor Bence göğüslerinden memnun olmalısın, yok yere kendini üzmek yerine sevinmelisin.
Ha eğer tıbbi bilgi almak istiyorsan şunları söyleyeyim sana, bu tamamen hormonlarla ve irsiyetle ilgili bir şeydir. Beden östrojen ve progesteron üretir. Adet döngüsü içerisinde düzeyleri değişir ve bu da meme dokusunda değişime sebep olabilir. Östrojen aynı zamanda ergenlik döneminde meme gelişiminden birincil olarak sorumlu olan hormondur. Eğer gelişimin tamamen bitmediyse yani hala ergensen, bu durumda bazı takviyelerle memeler biraz daha büyütülebilir. Tabi hangi içeriye sahip, hangi ilaçlar olduğunu burda sana söylemek istemiyorum. Bence göğüslerin gayet iyi
Bence önce kendini sevmeyi denemelisin. Çünkü kendini sevmeyi bilen insan, küçük göğüslerini de sever, onlarla yaşamayı da. Hem biliyormusun, büyük olsalar küçültmek istersin, çünkü bazı üstler, elbiseler sadece küçük göğüslerle güzel durabiliyor. Başkalara bakarak da özenme, onlar da içlerinden küçük istiyordur çünkü.
-10 sene sonra da toparlamak icin mi ugrasacaksin. Dr. emel devreye girer... - gel onun da cozumu var bende o iş. benim klinige uğra Tatlım sorun edecegin baska islerin yok mu? neyi problem ediyosun
Bak şimdi 1 kişi bu olayı yaşamış veya 10 kişi yaptıran herkes böyle sorunla karşılaşmadı her ameliyatın riski vardır yolda yürüken bilr riskin vardır o zaman bu habere kalsa herkes ölmeli dimi ama
Ahh bir bilsem. ben kendime yaparım offf offf seni çok iyi anliyorum bazen o boş kalan sütyenleri yırtıp atmak istiyorum hatta o kadar küstüm ki artik sutyen almıyorum her aldigim bana olmadi sekli vs lanet olsun 😭😭😭
Düzenli olarak hergun bir yemek kaşığı kurutulmuş kara üzüm çekirdeği al ye aktardan netten oku faydalarını göğüsler üzerinde çok etkisi varmış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cerrahi yöntem de var doğal yöntemlerde. Cinsel hormonların büyümesine yardımcı olur biri emip yalarsa ve seni tahrik edebilirse büyüme gözle görülür. Bunu yapamam dersen farklı yöntemleri araştırıp denemen lazım
Neyi ispat edecen dayıcım daha noktalama işaretlerini nereye koyarsın onu bilmezsin. Profilin sadece kızlara yönelik seks soruları ile dolu. Eminim ispat edebilirsin git şimdi ötede havla
Yok ben memelerimin dik olduğunu soylemiyorum zaten o kadar büyük göğüs dik olmasi imkansiz duruşum boynum dik demek istedim. Ameliyat düşünmüyorum ama y Zayiflar isem onlar yine küçültme ve sarkik kalir diye korkuyorum
auhahah sen halıne yan o zaman shdasda :):) 4 kısıye anlattım derlenıp toplu olması ıcın musaıt oldugunda yazmak ıstersen yazabılırsın ve net soyluyorum sacma bısey soylersem dırek engellersın bu kadar net
Arkadaşım duyduğun hiç birseye inanma operasyon dışında hersey palavra. Ayrıca küçük göreceli bir kavram bedenini bilmiyorum ama küçük meme her zaman avantajdir
En İyi Cevaplar