Farmasi beyazlatıcı sabun ve toniğini kullanan var mı? Farmasi beyazlatıcı sabun yüzdeki kızarıklık ve sivilceye iyi gelir mi? Yüzü beyazlatır mı? Ayrıca sivilceler ve yüz beyazlatmak için önerebileceğiniz ürünler var mı?Farmasi beyazlatıcı sabun kullananlar
Farmasi beyazlatıcı sabun yüzü tam olarak beyazlatmıyor ama canlandırıyor ve daha aydınlık görünmesini sağlıyor.
Farmasi beyazlatıcı sabunun faydaları nelerdir?
Farmasi beyazlatıcı sabun faydaları
Adı Dr. Cevdet Tuna Cilt Beyazlatıcı Sabun olarak da geçiyor. Cilde aydınlık bir görünüm veriyor ve gözenekleri tıkayan cildin nefes almasını sağlayan kirlerden cildi arındırıyor. Böylelikle daha aydınlık ve her zamankinden daha beyaz cilde sahip olmamızı sağlıyor. Güneş lekesi, sivilce lekeleri, çil gibi lekelerin de üstesinden geliyor. Ciltteki kararmaların önüne geçtiği için renk eşitsizliğini de ortadan kaldırıyor.
Farmasi beyazlatıcı sabun nasıl kullanılır?
Farmasi beyazlatıcı sabun nasıl kullanılır?
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılabilir. İçeriğinde bitkisel karışım bulunduğu için herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. En iyi etkiyi almak için masaj hareketleriyle uygulamak, ılık su ile durulamak gerekiyor.
Yüz beyazlatmak için maske tarifi
yüz beyazlatmak için evde yapılabilecek maske
Cilt beyazlatmak için en çok kullanılan doğal tarif pirinç unu ve süt karışımıdır. 2-3 yemek kaşığı pirinç ununa maske kıvamına gelecek kadar süt ekliyoruz ve ince tabaka halinde yüzümüze, kararan bölgelere uyguluyoruz. 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile iyice duruluyoruz.
Pirincin cilt beyazlatma etkisi bulunuyor. Suda beklettiğimiz pirincin suyuyla da yüzümüzü yıkamanın cilt beyazlatıcı etkisi vardır.
ben kendim kullanmadım ama kullanan çok müsterim var ve gayet memnunlar cilt rengini eşitler sivilceler için çay ağacı yağı öneririm yüz beyazlatmak içinde WHITE serisini öneririm
Sivilce lekelerinde ve cilt tonu eşitsizliğinde etkili. Tüm cilt tipleri kullanabilir ama gerçek etkiyi istiyorsan white correct serum ve kremle kullanmalısın. Daha fazla bilgi istersen ogretmenden_farmasi iletişime geçebilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yüzde beyazlık sağlamaz. Sadece, daha bakımlı bir görünüm sağlar.
En İyi Cevaplar