Erkekler için gözlük takan kadınlar, takmayanlardan daha dikkat çekiciymiş. Gözlüklü kadınlar daha meraklı, daha seksi ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir imaj çiziyorlar.
#beyazorkidem😘

Genelde güzel bakan kadınlar daha cok dikkatimi çeker, edinmiş oldukları aksesuar ve cihazlar degil.
Belki koku parfüm olabilir ama gozlük ciksss ih ih...✔
Seks tanrıçası gibi geliyor bana
tse1.mm.bing.net/th
Gözlük beni 10 yaş gençleştiriyor ya 8 yaşında gibiyim şu an mesela. Ne seksiliği..
Çok haklısın tatlım ama bende daha çok ilk okul öğrencisi gibi duruyor. :D
😂😂
Cevap
150Cevap
Hayır gadası fiziği iyiyse gözlük ekstra çekicilik katıyor
Gözlük kullandığımdan ötürü yüze yakışan gözlükler gördüğümde gerçekten gözlük kullanmayanlardan daha çok dikkatimi çeker çok tatlı oluyorlar özellikle kalın çerçeveli renkli gözlükler öff bee ❤️❤️
Kim uyduruyor bunları yahu. Zevk meselesi bazen fantazi anlamında sevende var sempatiklik katıp yakistiranda olay bundan ibaret
Sekreter gözlüğü diye birşey vardı... Sexy durduğunu söylerlerdii..
Çekici görmekerininin nedeni nedir diye sorsaydınız daha doğru olurdu bence
Yinede sorunuza olduğu gibi cvp vereyim çekici görmekerinin nedeni sekreter fantazisini gerçekleştirip gözlüklerine boşalmaktan büyük zevk aldıkları içindir😊😊😊
erkeklerin p. rno film merakından o! bu ablalara yakışıyor tabii. gözlük olsa ne olmasa ne böyle g. t olduktan sonra
iyi de bunların gözlük ya da başka bişey takmasına gerek yok ki, maşallah yani :))
ben bile bakakaldım..
Nasıl giyineceğini bilen bir kadın gözlük taksa da takmasa da etkiler beni. Önemli olan o gözlüğü taşıyabilmek yani.
Sadece bir efsane sekreter muhabbetinden ortaya çıkmış.. Bu zamanla sanki gözlüğün bir seks arttırıcı olmasına neden oldu..
Gözlük bazı kadınları çekici yapar ama bazılarını da soytarı
Banu el bana çok acayip geliyor. İştahım açılıyor resmen. Simgeye yakışmıyor, burcu hiç takmıyor
Yüz bebeksi
Meme ve kalça da küçük değilse eğer...
Gözlük bile kurtaramaz o hatunu.
Nokta 😜
Bunlar gözlüksüz de çekici yalnız. Normal tipte, gözlüklü bir kadın koysaydın keşke 😊
Esmer küt saçlı kızlara özellikke çok yakışıyor !!!
Her kadına gözlüğün yakıştığını düşünmüyorum. Bazılarında çok seksi gösteriyor haklısın.
Kadını daha olgun gösteriyor evet daha sexsi duruyor tabi erkeklerde de ayni bu
Şeffaf cam siyah çerçeveli gözlüklüler daha çekici denebilir
Bazı kadınlara gerçekten efso yakışıyor..
Uygun kombinle alakalı👍
Bir etkisi olduğu kesin. Neden? Ben de bilmiyorum :-D
Ablam valla herkesi bilmem de sana baya iyi gidiyo efsane yani
Evet çok çekici gelirler..
Benim önceliğim her zaman için gözlük takan kızlardir.
O gözlüğü takıyorsa kıvırcık olmak zorunda gibi bir şey..
Gözlük gereksiz bir aparat, kimseye yakistiramiyorum. Ben de zorunlu gözlük kullanıyorum 🤭
Benim için öncekadınlık. Kadın biraz işveli ve cilveli olacak. Ama sonra gözlük geeçekten kadını cekici yapıyor. Modelide önemli tabi
gerçekten çok yakışıyor gözlük birde mini etek topuklu ayakkabı
Farketmez ama gözlüklü sekreter tercihim çok sexy geliyor bana
Ben kendimi gözlükle çekici bulmadigima göre erkek kız farketmez karşıdaki de bulmuyordur
Bizim toplumumuzda gözlüklü kişilere çocukluktan aşılanan dört göz deme alışkanlığı, günümüzde fantazi müzik edasıda fantazilere konu oluyor.
gözlüksüz daha da güzeller çünkü gözlük kullanmayı bilmiyorlar kocaman at gözlüğü takıyorlar o da bazen aşırı derecede itici duruyor
Benim için gözleri renkli kadın çok çekici gözlük hiyake mavi gözlü siyah saçlı beyaz tenli kadınlar beni bitiriyor
Kesinlikle seksi buluyorum hele hele çerçevesi kalın kemik veya plastik klasik görünümlü büyük gözlük takan saçlarını arkada basit bağlamış makyajsız beyaz tenli sarışın ya da kızıl saçlı hatun lara deliriyorum açıkçası
Erkeklere sormak lazım ne gibi fantazisi varsa milleitn
Gözlük ayrı bir hava karabilir ama tamamen gözlüğün yüze uyumuna bağlı...
gözlük takan kadın daha çekici ve daha güzel duruyor firmalar biliyor ona göre tasarımlar yapıyor
Bir arkadaşımın öyle bir takıntısı var ergenlikte izlenen p. orno filmlerin bilinç altında ki etkisi
Tam çekici bulurken kafamda oluşan tipler geliyor. Geri vazgeçiyorum 😂
Evet bir nevi öyle duruyor...
Daha seksiyim evet <3
Bu sabah gördüm öyle bir seksilik yok. Dehşetli ve kasvetli
Evet çünkü daha bir sexy olup albeni kısmından daha da bir çekici oluyorlar
Hiç öyle düşünmedim :)) bence gözlüksüz daha iyiler :)
gözlük ama masum saf kız gözlüğü şerın ston gibi değil ha..
Onu bilmem de güneş gözlüğünün erkekleri daha yakışıklı gösterdiği kesin
Bence bunu laf olsun diye söylemiyorum ama her kadın güzeldir yalnız kendine bakan ve bakmayan kadın vardır
Gözlük aslında insanı görünüş itibariyle biraz daha karizmatik gösterdiği bir gerçektir ama abartmamak kaydıyla güzel bir aksesuar
Gözlük takan kadınlar her zaman daha çekici olmuştur
O yuzden mi gozluk taktın sende :) aynen seksi gorunuyor
Hayır, gözlük takan kızlar kendine ve kendi sağlığına önem vermeyen kızlar benim gözümde.
Genelde p*rno filmlerinde en iyi karakterler gözlük takıyor o yüzden başka nedeni yok
Kesinlikle.. jemik çerçeve oldumu bir kat daha artıyor.
hayır senin gibi kadınları daha seksi buluyorum tabi fake değilsen
ama gerçektende öyle :) yinede nasıl baktığına bağlı cinsel obje olarak mı yoksa
ilişki manasında mı...
Resim deki kadın için se evettt ama kıyafet yanlış üzerinde basket tişört u olsa hmmmm
Olsun da nefes alsa yeter 🥴🥴 gözlüğü takmıyok kafaya
Evet benimde gözlük takıntım var. Çekici geliyor bana.
Benim icin cok onemli degil akilli mantikli olsun yeter
Kesinlikle öyle bana göre. Ama bu sapyosexuel olduğum için olabilir
Bilmem. Oyle mi beyler?
Evet daha cekici ve ne istediğini bilen seksi kadınlar gibi gözüküyorlar
Gözlük yakışıyorsa belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar